Мартчета 2026 😀

• 25 470
  • 761
  •   1
Отговори
# 675
Момичета, за тези, които пренаталния тест вече е минал, за колко време ви станаха готови резултатите, че аз вече се побърквам от чакане, въпреки че е само пети ден откакто ми взеха кръв😅😅

Дадох кръв във вторник и чак следващата седмица в петък ги получих. Най-дългото чакане в живота ми, презареждала съм страницата на всеки кръгъл час.

# 676
Момичета, за тези, които пренаталния тест вече е минал, за колко време ви станаха готови резултатите, че аз вече се побърквам от чакане, въпреки че е само пети ден откакто ми взеха кръв😅😅

Дадох кръв във вторник и чак следващата седмица в петък ги получих. Най-дългото чакане в живота ми, презареждала съм страницата на всеки кръгъл час.
Те казаха, че преди да ги качат ще ми звъннат, затова и не проверявам там толкова често, чакам позвъняване, но вече нямам никакво търпение, силно се надявам утре да звъннат, че ще полудея, само за това мисля😅😅😅

# 677
Аз пуснах Vision тест в понеделник сутрин и в петък преди обяд вече имах резултатите. Те дори ми казаха, че срока е от 3 до 7 работни дни.

# 678
Аз пуснах Vision тест в понеделник сутрин и в петък преди обяд вече имах резултатите. Те дори ми казаха, че срока е от 3 до 7 работни дни.
Явно зависи от вида на теста, на мен ми казаха, че срока е максимум 10 работни дни.

# 679
Дадох кръв в петък и следващия петък бяха видими в системата, но ще чакам обаждане от специалист, който трябва да ги обясни. Но чат gpt каза, че всичко е наред. Доста е вълнуващо да научиш толкова рано пола.🤗

Нещо странно при мен е, че като ставам вечер до тоалетна понякога се събуждам много гладна дори да съм яла предостатъчно предходния ден. Тоест към 3, 4 се събуждам и не мога да заспя, ако не ям нещо. Не е всяка вечер, но няколко пъти вече. Случва ли се при вас това:? Захарта ми беше окей при изследванията мисля, глюкозата.

За вкусна храна #misheto95 в софия бих препоръчала Ракета ракия бар обедното им меню доставят и до дома. Малко по-скъпо от храна от закусвалня, но си струва понякога. Особено в налото, като ти се гади и ставаш по капризен какво ядеш.

Последна редакция: нд, 07 сеп 2025, 13:21 от Dodiedi

# 680
Дадох кръв в петък и следващия петък бяха видими в системата, но ще чакам обаждане от специалист, който трябва да ги обясни. Но чат gpt каза, че всичко е наред. Доста е вълнуващо да научиш толкова рано пола.🤗

Нещо странно при мен е, че като ставам вечер до тоалетна понякога се събуждам много гладна дори да съм яла предостатъчно предходния ден. Тоест към 3, 4 се събуждам и не мога да заспя, ако не ям нещо. Не е всяка вечер, но няколко пъти вече. Случва ли се при вас това:? Захарта ми беше окей при изследванията мисля, глюкозата.

За вкусна храна #mimi_l в софия бих препоръчала Ракета ракия бар обедното им меню доставят и до дома. Малко по-скъпо от храна от закусвалня, но си струва понякога. Особено в налото, като ти се гади и ставаш по капризен какво ядеш.
Странно, мислех, че първо звънят да обяснят и след това ги качват в системата, поне така разбрах аз.

# 681
На мен първо ми се обадиха. Дадох кръв вторник, следващата сряда по обяд ми звъннаха.

И аз понякога се събуждам към 3, 4 зверски гладна. Не ставам да ям, но много трудно заспивам.

# 682
Може би зависи от фирмата, при която сте пуснали теста. Аз правих в cell genetics и ми казаха, че ако всичко е наред, пращат резултатите и до 24ч се обаждат. Ако не дай си Боже има проблем, първо звънят и след това пращат резултати

Последна редакция: нд, 07 сеп 2025, 13:45 от Sunny_15

# 683
Аз пуснах Niptify миналият вторник и сега видях резултатите,но още не са ми звъннали. Всички аномалии да излезли с нисък риск и ще имаме момиче. Много съм радостна,а дъщеря ми ще бъде още по-щастлива и от мен,че ще е момиче.

# 684
Аз пуснах Niptify миналият вторник и сега видях резултатите,но още не са ми звъннали. Всички аномалии да излезли с нисък риск и ще имаме момиче. Много съм радостна,а дъщеря ми ще бъде още по-щастлива и от мен,че ще е момиче.
Честито, аз пусках в понеделник и все още нищо, чакам. Силно се надявам да излязат днес, реално е 7-мия работен ден днес, тъй като те работиха и на 6-ти и на 8-ми. Да не казвам, че от вчера с всяко позвъняване на телефона съм на тръни😅

# 685
Честито, аз пусках в понеделник и все още нищо, чакам. Силно се надявам да излязат днес, реално е 7-мия работен ден днес, тъй като те работиха и на 6-ти и на 8-ми. Да не казвам, че от вчера с всяко позвъняване на телефона съм на тръни😅

Ох, и аз също пуснах в понеделник и още чакам😩дано всичко да е наред

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 10:35 от Sunny_15

# 686
Явно и днес няма да ги получа резултатите от пренаталния тест, но минах на фетална морфология при д-р Чучумишев, всичко изглежда много добре от прегледа, носната костица си се вижда, нухалната транслуценция е 1,57 mm. Имаме и предположение за пол, както каза той на 85%,  както си го усещах, момиченце🥰🥰🥰 Ще видим на 100% след пренаталния тест.

# 687
В коя седмица направихте феталната? На мен ми предстои в петък, също при Чучумишев, ще бъда 12+0. Любопитно ми е дали ще може да направи предположение за пол толкова рано. Ние няма да правим НИПТ, защото ембрионът е тестван и ще разчитам на визуални предположения Simple Smile

# 688
В коя седмица направихте феталната? На мен ми предстои в петък, също при Чучумишев, ще бъда 12+0. Любопитно ми е дали ще може да направи предположение за пол толкова рано. Ние няма да правим НИПТ, защото ембрионът е тестван и ще разчитам на визуални предположения Simple Smile
В 12+3 съм точно днес, иначе да, каза, че на 85% може да каже, че е момиче, но каза, че на 100% ще си покаже от пренаталния тест.

# 689
Може да зависи и от позицията. Дано да е застанало човечето така, че да може да се види, но пък и да не е, важното е всичко да е наред на този етап. Другото е просто любопитство. Благодаря за инфото.

Общи условия

Активация на акаунт