90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XX

• 4 065
  • 131
  •   1
Отговори
# 105
Чаках някой да напише когато започне и сега пуснах😄 Обаче надали ще изтрая дълго да гледам.
И аз не знаех, че започва. Пускам във вторник "Добри дошли в Платвил" и в събота "90 дни: на лов за любов". Сега видях, че е започнал новият сезон на "Заживяха ли щастливо", случайно попаднах и вече беше започнало, върнах го отначало и така го гледах.
Георги бил от Ивайловград, това даже съм го забравил.

# 106
  • Sofia
Заспах 😴
Нещо не са ми интересни все едни и същи.
Много малко май дадоха за Д&Г 🤔
В това предаване ли ще дават за идването им в Бг?

# 107
В този сезон, да. Но не още в първите епизоди.
Бях в потрес когато Гошко обясняваше в синхрони, че България “доскоро” е била комунистическа държава и е била част от Съветския съюз. Този нормален ли е?  Защо разказва лъжи за България на американците? Едно от малкото добри неща в онзи период е, че никога не станахме република от СССР.

# 108
Това са прости хора (като цяло всички участници, не само Георги) - той сигурно си мисли, че сме били част от съюза.

# 109
Но беше прав за облеклото й. Не може да се яви в този вид, като жрица на любовта, особено в малко градче като Ивайлоград. Прилича на нашите чалга певици. Ама и в София да се разхожда така, пак ще бие на очи. Така с ц*ц*те навън.. с тия джуки, с тоя грим, ужас.
И той й го казва нормално, казва й, че тука е по-консервативен регион на Европа, тя си мисли, че той я критикува нея и я напада. Била ходила в Европа. Ама едно е да ходиш в Амстердам така или в Милано, друго е в Балканска държава.

# 110
И аз сега гледам все същите противни муцуни.Андрей и Елизабет ,Джоуви и Яра,Дарси и Гошо само Стейси и Флориан липсват ,бляк .Любов в рая също нищо интересно не се случва.Гледам и аз Платвил и там много бавно се движат нещата

# 111
Е този сезон не е за нови участници, а "Заживяха ли щастливо", все пак. Явно покрай предаването са се сприятелили Лорън и Алексей с Яра и Джоуви, също и с Андрей и Елизабет.

# 112
Съгласна съм,че не е за нови двойки,но тези ги дават доста често и в повечето разклонения на 90 дни

# 113
Прав е, че Дарси се облича странно, но има и такива като нея - особено в чалга средите.

Сега започва нов сезон на Наобратно и пак ще дават Джени и Сумит - нанасят се в къщата на родителите 🙄

# 114
  • Пловдив
Не съм видяла кога ще ги дават Джени  и Сумит.

# 115
"Наобратно" къде започва? Не по българското ТЛС още, нали?

# 116
Не, мисля, че днес ще излъчат първи епизод в САЩ.

# 117
Някой има ли информация какво се случва с Джени? Някакъв здравословен проблем ли има? Говори много странно забавено. Гледах откъс, че се нанасят при родителите на Сумит.

# 118
  • Sofia

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 11:03 от Doli

# 119
Дъщерята на Вероника доста е отслабнала, браво на нея! И браво за завършването 🙂

Джени не е казвала да й има нещо, просто така си говори.

Общи условия

Активация на акаунт