90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XX

• 4 088
  • 131
  •   1
Отговори
# 90
Хората са нормални, Дарси е криндж - рева на обяда (или вечерята), която бяха направили да я посрещнат (по нейния си начин - надува се и реве като малко дете).

# 91
  • Пловдив
Те сега са в Бодрум в някакъв хотел. Георги беше сложил снимка и се хвалише и,че имат комплимент от хотела.
При тях връзката им е на приливи и отливи според мен.

# 92
Заради богаташките сестри толкова смешни и жалки изхлеждат Флориан и Георги, да им търпят всичките капризи, истерии и простотии. Особено Флориан с “кариерата” си на моделче в Албания съвсем я беше закършил, нямаше да прокопса в живота. Добре, че се ожени за богата американка. Сега обаче си мълчи, търпи и изглежда като жалък чехльо. Егаси и мъжа. Георги поне се е оправял и сам в САЩ.

# 93
# 94
ОМГ, майката на Георги говори на Дарси на български? И то на какъв зверски диалект, ужас. Как може малко от малко да не знаят поне базов английски, срамота.
А Дарси защо се разрева, пак не разбрах? Темата е чувствителна за всички, но само тя да направи театро.
Иначе се е научила да казва “да” вместо yes,  xaxaxa

# 95
Не знам защо си мислиш, че хората са длъжни да говорят английски. Повечето българи не говорят - дори тези, които пишат в автобиографиите си, че го владеят идеално, реално могат да водят само базов разговор в повечето случаи. Сега видях в Гугъл, че българите били в топ 20 на класация за владеене на английски език - за мен това са глупости. Кой знае какво се разбира под владеене...

Освен това тези хора не говорят на диалект, а с регионален акцент (говорят на и).
Аз мразя някой да ми говори меко (мйеко), но това не е диалект, а произношение.

# 96
# 97
Джулия твърдеше, че не може да има деца, но явно се е излекувала, браво на тях!

# 98
Освен това тези хора не говорят на диалект, а с регионален акцент (говорят на и).
Аз мразя някой да ми говори меко (мйеко), но това не е диалект, а произношение.
Знам много добре какво е акцент; какво е и диалект. При тях ги има и двете, плюс редукция (неударено Е отива в И, неударено О в У), “ни мъ” вместо “не ме”.  Меко т (като Ч) пред И (думачи вместо домати).
Отделно в този регион си има и диалект. Променени думи. Пазаря (вместо пазарувам), намаля (вместо намалява), оценя (вместо оценява), преценя (вместо преценява)… В Североизточна Б-я мастия (вместо помияр), казан (вместо кофа за боклук), седни на нея пейка, вземи я нея чанта… това е диалект. Акцентът си е отделно. Точно в района на Гошкови казват: в края на краища̀та, летища̀та, игрища̀та, огнища̀та… Ти ако си от Плевен, там си има водъта, ракъта, главъта… Нямам предвид тебе, а масово.
Майката на Гошко говори много неприятно (поне на мен ми беше отврат да я слушам).

P.s по темата за английския, никой не е “длъжен”, ама е нормално да знаят поне малко. Егаси резила.

# 99
Може и да знаят по някоя дума, но да не искат да се излагат.
Това "пазаря" е отвратително най-вече защото стана толкова модерно и всеки го употребява. Думата е пазарувам, а "пазаря се" означава съвсем друго - да отиде човек на пазара и да се опитва да промени цената на даден продукт, като преговаря (пазари се) с продавача.

Георги пази в тайна от Дарси колко пари има и колко печели, защото тя щяла да ги изхарчи. По принцип е прав, но ако тя поема всички разходи, е нормално в някакъв момент да даде своя дял, след като са сериозни, особено ако тя му е правила много подаръци.

# 100
Гледах “На лов за любов”, какви са тия излагации? Бившата на Тим разправя на всички, че той не искал да спи с нея, ама бил cuckold, ц ц ц ц ц

# 101
  • Пловдив
Да отвратителна е ,да не говорим как се държи с него. Надменна е  и се има за много красива, но според мен и Кортни и Шантел са по-хубави от нея.

# 102
Гледате ли 90 дни, новия сезон? Дарси и Георги дават в момента.

# 103
Чаках някой да напише когато започне и сега пуснах😄 Обаче надали ще изтрая дълго да гледам.

# 104
Аз гледах до преди малко, но ми е късничко в момента и ще потърся кога е повторението...

Общи условия

Активация на акаунт