90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XX

• 6 533
  • 178
  •   1
Отговори
# 15
Между другото, Роб се оказа много вървежен. Не е особено изненадващо, но Софи си мислеше, че като го обяви за абюзър, ще съсипе кариерата му (на реалити звезда и на сваляч) - за сега ефектът е обратен.

# 16
Бивши участници (не по двойки), събрани на едно място, да започват нови връзки помежду си? Ама то съвсем се омеша работата, направо си става "Дързост и красота".
Роб е нисичък, като го гледам до останалите мъже.

# 17
Точно така.
Роб не е много нисък, но лъже за ръста си. В Гугъл ми излиза, че е над 1,90, а това не го вярвам.

# 18
Ще му се да е 1.90. Дори и от този трейлър личи, че гледа останалите мъже от ниско:

Но не това е важно, а безумното му поведение.

# 19
Зависи колко са високи те. Не знам кой е този с очилата, но другият май е Коул - съперникът му в предаването и той изглежда наистина е висок. До който и участник да го сложат - все е по-висок.

# 20
Епизодът от снощи ми хареса. Много хубава сватба имаха Стиви и Махди (или както беше в дублажа този път: Ма̀ди). Прекрасна изненада имаше и за новруз, със 7-те ястия с буква "с", той направо не очакваше.

Хуан и Джесика също имаха хубава сватба. Просто те двамата не са ми симпатични от самото начало.

Алия и Шон хем се ожениха, хем се изпокараха още в деня на сватбата (защото Алия закъсня с 2 часа) и Шон явно няма да прости. Той освен ,че го натяква, а и май даде да се разбере, че тяхната няма да я бъде.

Тройката се изпокара. По-скоро двете жени си разменяха грозни думи и стана скандал. Мъжът се опита да тушира малко, но...

Предният епизод беше озвучен като "Годеници в чужбина", а Шикайна беше Шахина. Дори и заглавието на предаването ли трябва да променят, според различния преводач?

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 12:46 от diziler

# 21
Дублажът е Мади, защото Стиви упорито го произнася така. В Редит американските зрители масово й се подиграваха за това.

Шикайна си е Шикайна - самата тя го казва така, така че не е правилно преводачът да го променя.

# 22
Те колко имена променяха в дублажа през годините... чак не мога да ги изброя. А Стиви не е много умна, по принцип. Махди е арабско мюсюлманско име (което се ползва и в персийските държави, и в Турция).
ٱلْمَهْدِيّ - Ал Махди, точно тази буква, дето прилича на фльонга, е всъщност "Х", едно от трите вида "х" в арабския и персийския език, по-храчковидното, така да го кажа. Има едно по-издиханно, което се пише по друг начин. Най-лесното е Стиви да попита мъжа си за подробности около името му, но... защо да се напряга толкова Grinning

Иначе то и Sarper на турски е Сарпѐр (не Са̀рпър), но преводачите от английски така ни го представят. И Juliana на португалски е Жулиана (не Джулиана), и рускинята Юлия, и украинката Наталия на нас ни се представят като Джулия и На̀тали, ама вече свикнахме Grinning

Да видим сега епизодите с наш "Джорджи" кога ли ще започнат.

# 23
# 24
Като гледам Джамал, синът на Кимбърли... представям си таткото. Сигурно пак по-млад от нея, чернокож.. от Африка...Точно по нейн вкус.

# 25
  • Sofia
Тъмнокож е,но май не е бил по-млад от нея.

# 26
Таткото е чернокож - тя се е развела с него още преди години. Тя май харесва само такива мъже. Не е по-млад и си е американец - намерих семейна снимка с Джамал, но лицето му е скрито:

Между другото, ако се загледате, Джамал и Кимбърли имат много подобни черти на лицето, въпреки че той изглежда добре, а тя е грозновата.

# 27
Нов трейлър на По другия начин:

Имам познати и роднини, които харесват Джени и Сумит. Разбирам, че любовта им е истинска - това е хубаво, но ако Сумит беше мой познат, щях да го отбягвам, защото не разбирам начина му на живот и не харесвам връзката му. Всеки може да прави каквото си иска и това не ме засяга, но бих предпочела да не общувам с такива хора - нещо като Макрон и баба му.

# 28
И за мен е извратен и с някакви фетиши Сумит, друго обяснение нямам.

# 29
Но е искрен -  според мен, наистина много я харесва (физически), което е невероятно.

Общи условия

Активация на акаунт