90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XX

• 6 533
  • 178
  •   1
Отговори
# 45
@jb66 Нов сезон ли е започнал на “Добре дошли в Платвил”?

# 46
# 47
Марая вече изглежда по-зле от Дарси. Не знам дали наистина си вярват, че тези буци в бузите им ги правят да изглеждат по-млади.

# 48
Тук разлика във височината е просто... уау.  Малко са като онзи двуметров доминиканец и американката, дето го издържаше, тя му беше до кръста.

# 49
  • Пловдив
@jb66 Нов сезон ли е започнал на “Добре дошли в Платвил”?
Да скоро ще има нов сезон, правят реклама постоянно по TLC

# 50
  • Sofia
В Бг🇧🇬

Лариса е махнала огромните импланти

# 51
Джорджи пя "Аз съм Гошо Хубавеца" в един от синхроните Simple Smile Жалко, че не намирам клип в Ю туб.

# 52
В събота вечерта започва нов сезон. Ама не запомних на кое разклонение на 90 дни. Може и да е това с Джорджи и Дарси.

А какво ще кажете за финала на 90 дни - сезон 11? В Tell All имаше яко скандали.

# 53
Тройката са най-противни. Тъй като аз съм с традиционен морал, не мога да приема това, че боклуци като оная Бренда се представят за нормални и със социално приемливо поведение.

# 54
Края на сезон 11 беше много интересен. Тройката ми е фалшива, гонят си интресите, американците известност и пари, мексиканката пари, преводи, пари. Няма да се разведат, нито ще се съберат, ще експлоатират до когато става и ще потънат в неизвестност.
Сарпър и Шекайна са интересни, нещо съм изпуснала, защо се изхвърли с този пръстен и какво ще прави в САЩ? Нещо не ми се връзва.
Другите са безинтересни.

# 55
Сарпер в момента е все още с нея - изявява се като комик (не се е отказал) и има часове по гимнастика. Някаква смесица от гимнастика и турски танци - разни хора се бяха снимали в Редит, как присъстват. Изглежда има посещаемост, поне за сега.

Сарпер и Шикайна са истинска двойка, дори да се разделят - това е връзка. А Армани само се опитва да стане известна, което едва ли ще стане, защото зрителите я мразят.

# 56
Доста скучен сезон беше, явно се изчерпаха.

# 57
# 58
Заболява ме гърбът като гледам Шантел...

# 59
Абсолютно - все едно, че е фотошоп, но е истинско и при това естествено.

Общи условия

Активация на акаунт