Естетични процедури за лице и тяло – 63 тема

• 42 029
  • 775
  •   1
Отговори
# 375
Днес си правих избелване на зъбите с лазер. С лампа не мога да търпя заради супер чувствителни зъби и затова реших да пробвам нещо ново за мен.

Какво да ви кажа - зверски ме боли вмомента. По време на самата процедура не усещах нищо.
Самите зъби,които "щипят" от нищото,главоболие..Никога повече избелване. Лапнах два нурофена.
Ти си в Америка, нали?Не си ли доволна от лентичките?

Купувала съм няколко пъти и трябва ежедневна употреба,а аз забравям или ги слагам и махам след 5-10 минути. То едни слюнки,един гаден вкус...Дъщеря ми ползва и има ефект,но нищо общо с кабинетно избелване.
Днес съм по-добре,почти нищо не усещам,обаче до 4 сутринта гледах нетфликс и гълтах хапчета.
Да си нямаш работа със зъбобол.

# 376
Здравейте, само филърите на Saypha ли са намалени в Дермаакт?

# 377
По-нагоре има линк с онлайн магазина и има цени на намалените неща.

# 378
За лека ръка -Чилингирова . Георгиевски е топ за ботокса , боли ме при него , но си струва лато резултат .

# 379
Здравейте! Знаете ли кога започват да записват часове за август в дерма акт?

Записват часове седмица за седмица до септември. И аз чакам 28.07 за да запиша за първата седмица на август.

# 380
В Дермаакт с коя марка ботулинов токсин работят?

# 381
Вистабел ми сложиха на мен.

# 382
Вистабел ми сложиха на мен.

Доволна ли сте? И аз искам Вистабел, но имам дълбоки хоризонтални бръчки.
Иначе реших само ботокс и скинбустер да взема от намаленията в Дерма Акт. Все още не мога да се престраша за Хармоника. Имаше някога в сайта на Дерма Акт снимки "преди" и "след", които ми бяха полезни, но май са ги махнали, не ги намирам.

# 383
Коментирай с лекаря за Хармоника, няма нищо страшно.
Доволна не знам, ще видим след ретуша..

# 384
Имаше някога в сайта на Дерма Акт снимки "преди" и "след", които ми бяха полезни, но май са ги махнали, не ги намирам.

На мен преди няколко месеца момичетата от рецепцията ми казаха, че щели на някакъв етап да върнат Галерията, но явно - не. Simple Smile

# 385
Някой правил ли е шия скоро в Дерма акт?

# 386
  • Plovdiv, Bulgaria
Adoralova, с какво ли ти ги избелваха?

# 387
Не ви ли е страх да правите шия с канюла? Д-р Чолакова даже ми отказа с канюла, че я е страх да не засегне артерия, а пък тая шия с повърхностно бодене не става, иска си поне Профайло и то с канюла.

# 388
Adoralova, с какво ли ти ги избелваха?

3 слоя крем,3 святкания с лазера (2 минути всяко). Никаква болка и парене.

# 389
Привет,
На 28 г. съм освен почистването на лице, друго не съм правила. Сега ми стана любопитно намалението в Дерма акт - може ли да ми препоръчате процедури, които да правя. Искам да почна да полягам повече грижи освен нормалната рутина Simple Smile Прочетох доста за мезотерапията, доколкото се ориентирам е подходяща за моята възраст. Моля Ви за насоки, всичко е ново за мен

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 15:45 от m.angelova17

Общи условия

Активация на акаунт