Естетични процедури за лице и тяло – 63 тема

• 42 021
  • 775
  •   1
Отговори
# 390
  • София
аз засега си взимам скуптрата и ботокс, ще мисля за Kisse за лека хидратация. Дали като си запазвам час ще могат да ми кажат първо скулптра и после ботокс или?

# 391
Привет,
На 28 г. съм освен почистването на лице, друго не съм правила. Сега ми стана любопитно намалението в Дерма акт - може ли да ми препоръчате процедури, които да правя. Искам да почна да полягам повече грижи освен нормалната рутина Simple Smile Прочетох доста за мезотерапията, доколкото се ориентирам е подходяща за моята възраст. Моля Ви за насоки, всичко е ново за мен
Отидете при някой специалист от тези, които се обсъждат тук във форума и той/тя ще прецени какво е необходимо за Вашата кожа.
При всеки е индивидуално и мисля, че каквото и да кажем тук, не би било релевантно. 🌸

# 392
Привет,
На 28 г. съм освен почистването на лице, друго не съм правила. Сега ми стана любопитно намалението в Дерма акт - може ли да ми препоръчате процедури, които да правя. Искам да почна да полягам повече грижи освен нормалната рутина Simple Smile Прочетох доста за мезотерапията, доколкото се ориентирам е подходяща за моята възраст. Моля Ви за насоки, всичко е ново за мен
Отидете при някой специалист от тези, които се обсъждат тук във форума и той/тя ще прецени какво е необходимо за Вашата кожа.
При всеки е индивидуално и мисля, че каквото и да кажем тук, не би било релевантно. 🌸

Сега се връщам да чета. Simple Smile Това, което съм видяла досега е препоръки за д-р Трендафилова.

# 393
аз засега си взимам скуптрата и ботокс, ще мисля за Kisse за лека хидратация. Дали като си запазвам час ще могат да ми кажат първо скулптра и после ботокс или?
В едно посещение може и двете.

# 394
Какво бихте избрали от долните два варианта, ако сте на 47 години с обло лице, отпуснат контур, мазнини, които натежават в долната част на лицето?
-единия доктор ми предложи - 5 апаратни процедури през 2 седмици с Akcent Prime (УЗ+Rh) след това Redensity I;
-другия доктор ми предложи - 1 Hifu и след 3 седмици Skulptra;
Сякаш най-ме притесняват апаратните процедури да не стопят мазнините и след това да ми се отпусне още кожата.
В дилема съм и не мога да преценя. Дайте съвет, моля ви.

Определено втората опция. За Скулптра не мога да дам мнение, т.к. не съм правила, но преди точно 1г направих Hi-fu при Петкова в дермаакт. Тя е тясно специализирана в апаратните процедури и знае какво прави..от обло и отпуснато лице в момента мога да кажа, че съм с V-shape. Чак не мога да повярвам. Но и тя е лекар, който няма да ти направи процедура, за която не си подходяща. Ако решиш, направи една консултация с нея и си прецени какво да правиш.

Колко процедури ви направи? А целеше ли се/има ли като ефект отслабване на лицето в долната част или само от стягане е V шейп-а?

Една единствена процедура. При hi-fu няма само стягане, в основата му са стопяване на мазнини и от възпалението, което се получава се стимулира колагена. Аз попринцип бях с много слабо лице, но в продължение на 2 години бях на лечение с хормонални препарати ии бузите ми станах двойни. След като спрях лечението не можах напълно да си върна първоначалния вид - имах доста мазнини и съответно бузи, които реално третирахме. 1 процедура е качи речи достатъчна напълно, както казах моят ефект се прояви около 10-12 месец.

# 395
  • София
Aз правих миналото лято по време на намаленията 1 процедура Hifu в Дермаакт, за стопяване на мастно натрупване в областта под брадичката, лека двойна гуша и нямаше абсолютно никакъв ефект. Даже го комбинирах с мезотерапия за стопяване на мазнината и мога да кажа, че за мен това бяха пари хвърлени на вятъра.
Това е моят опит.

# 396
Здравейте ,момичета! Искам да попитам някой правил ли е Аквашайн БТХ и какви впечатления има? За колко време е възстановяването

# 397
Не ви ли е страх да правите шия с канюла? Д-р Чолакова даже ми отказа с канюла, че я е страх да не засегне артерия, а пък тая шия с повърхностно бодене не става, иска си поне Профайло и то с канюла.
Не знам дали правят шия само с канюла...

# 398
Привет,

Сега се връщам да чета. Simple Smile Това, което съм видяла досега е препоръки за д-р Трендафилова.

Аз лично посещавам д-р Георгиевски, откакто съм на 30. Тази година ставам на 33. С много деликатни промени, постигнахме добри резултати, така че аз бих препоръчала него. Simple Smile

# 399
И аз няколко пъти съм си правила избелване на зъби при Др Ситновска през годините. Не съм имала чувствителност а резултата е страхотен.

# 400
  • SF
Коментирай с лекаря за Хармоника, няма нищо страшно.
Доволна не знам, ще видим след ретуша..

Аз обмислям да купя 2 процедури Скулптура. Но не ми се дават пари за резултат освежаване.

# 401
  • Plovdiv, Bulgaria
С ваша помощ от прочетеното и споделено от вас, обмислям Скулптура. На 53г. съм, с увисване на долна част, липса на овал и въобще безбой бръчици. Кожата ми е тънка, а от 15 години в менопауза и и много хормонални терапии. Ползвам ретинали от около 3 годиини. Та въпросът ми е къде в Пловдив бих намерила Скулптура и мога ли да се доверя или да пробвам в Дерма Акт?

# 402
В Пловдив отвориха Белисмо, провери там.

# 403
Аз и преди съм казвала,че след 2 процедури Скулптра в Дерма Акт не видях почти никаква разлика.
И аз искам стегната кожа в долната част на лицето и никаква гуша,но това ми звучи само като за хирургическа намеса,на която не смятам някога да се подлагам.

# 404
Момичета, искам да сложа филър в брадичката при Георгиевски. Знам, че работи с Жуведерм, но кой точно от всичките? Искам да се възползвам от намалението, но не знам кой да закупя.

Общи условия

Активация на акаунт