Естетични процедури за лице и тяло – 63 тема

• 42 014
  • 775
  •   1
Отговори
# 420
Как имате такъв естествено розов цвят на устните Simple Smile? Моите са малко бледи, а не нося цвят всеки ден, защото гримирам повече очите.

# 421
  • Plovdiv, Bulgaria
Как имате такъв естествено розов цвят на устните Simple Smile? Моите са малко бледи, а не нося цвят всеки ден, защото гримирам повече очите.
Благодаря! Нямам перманентен грим на устни.
Но пък колко асиметрии имам! Искам да започна и да подобря нещата, знам, че е малко късно. Приятелка от фитнеса наскоро ме видя и веднага ми каза, трябва да направиш нещо/много деликатно и добронамерено/ - "аз започнах с филъри и ботокс още около 40-те" , а тя е доста по-голяма от мен. Винаги съм се чудила как изглежда толкова страхотно. Живяла е в Канада и там е започнала.

# 422
Joana, не съм забелязвала, а имам бръчки под очите.Повече носът се включва да компенсира и то при хора с много силна мимика.

# 423
Здравейте, аз съм с по-зряла кожа и съм записала при д-р Ванска за Радиес - мисля за марионетни и назо. В Дерма акт не работят с него. Обаче ми се иска да ползвам и нещо от отстъпките в Дерам акт. С какво може да се комбинира Радиеса, за смъкнато лице? Иначе при д-р Чилингирова слагах ботокс на три зони през март и април ретуш, до сега държи, та ми се иска пак при нея, но не знам какво да избера.

# 424
  • София
Накоя от вас правила ли е мезотерапия на устни с Bacio в Дерма Акт?  Питам, защото като пуснаха промоциите веднага се възползвах и ми направиха процедурата в понеделник. Моите устни са нормални към големи, никога не съм им слагала нищо, защото не е имало нужда, обаче хич не са гладки. Това винаги ме е дразнело и точно за това се реших за сложа този бустер. Лекарката ми каза, че само 1-2 дни устните ще стоят като с филър надути е след това щели да си станат както преди, но доста по-гладки и свежи. Обаче, вече 4ти ден и си седят, все едно имам филър, а и не се харесвам ( поне е сигурно, че никога през живата си няма да сложа филър в устните). Въпросът ми е, ако някоя от вас си е слагала, за колко време се е връщала старата форма на устите?

# 425
Специално за тази мезотерапия разпитвах. Казаха ми, че устните сe подуват много, защото се слага голямо количество материал - около 1,5 мл. Според мен изчакайте две седмици. Не е твърд филът, а само мезотерапия, няма как да не спаднат, не се притеснявайте. Пишете после дали сте доволна от крайния резултат, че и аз обмислям.

# 426
Слънце, имаш ли снимки преди и след?
Ако може да ги споделиш с мен на лични?
Аз не съм по филърите, харесвам си и устните, които по днешните стандарти са малки, но обмислям нещо с цел хидратация. Много изсъхнали са ми и не се оправят с балсам.

Последна редакция: чт, 24 юли 2025, 16:50 от tuty

# 427
Аз и преди съм казвала,че след 2 процедури Скулптра в Дерма Акт не видях почти никаква разлика.
И аз искам стегната кожа в долната част на лицето и никаква гуша,но това ми звучи само като за хирургическа намеса,на която не смятам някога да се подлагам.
Пробвай Морфеус. Особено за гуша казват, че дава топ резултати. При мен преди бременността прибра до кост. Сега имам 3-4 кг отгоре, от тези преди бременността и веднага пак се появи мазнината. Мен доста ме боли, обаче като знам какъв ефект има, май ще стисна зъби и ще си направя
Ботокс е добре да се слага в три зони. Иначе при мен, като слагам в три зони и няма набръчкване в други зони. Всичко е перфектно.

Аз ще разграждам моите устни, че от вътрешната страна са много разляти. Постоянно езикът ми е, където има бабунки филър. Иначе отвън не изглеждат толкова зле, но като знам, че могат да са супер, с моя перфекционизъм Grin Аз досега съм най-доволна от устни при д-р Трендафилова. На Георгиевски устни не съм виждала, някой да има отзиви?
Иначе часовете за другите неща, които взех, ще са при Георгиевски. Най-малкото, последно той ми прави, каквото ми прави и сега ще си продължи откъдето е прекъснал. А и съм.много, много доволна как ми оформи овала на лицето с Хармоника. Аз от Хармоника съм.супер доволна.

Последна редакция: чт, 24 юли 2025, 16:10 от KPP

# 428
  • София
Това е снимка, направена току-що.

Последна редакция: чт, 24 юли 2025, 19:32 от Слънце888

# 429
Както съм казвала сестра ми прави Морфеус на шията- ефект 0.Беше на 42-43г.

# 430
Хармоника за контур по 2 дози ли се слага, по 1 от всяка страна или според преценка на лекаря?

# 431
Аз от Хармоника съм.супер доволна.
Колко Хармоники направи и през какъв интервал? Или и двете на веднъж? Кога се разгърна действието?

# 432
Аз съм правила два Морфеуса на шия. Съветът ми е да не си давате парите, а иначе всеки сам си знае. Първият път имаше приятно освежаване, видимо, но ефектът е кратък и повърхностен. Вторият път нямаше никакъв ефект.

# 433
Момичета, искам да сложа филър в брадичката при Георгиевски. Знам, че работи с Жуведерм, но кой точно от всичките? Искам да се възползвам от намалението, но не знам кой да закупя.
Аз съм с Voluma мисля, 2 ампули през 3 месеца слагани.

# 434
Мерси много, Слънце. Отказа ме. Има разлика в обем. Дано бързо ти се възстановят от убожданията и спадне отокът!

Общи условия

Активация на акаунт