АПРИЛ и МАЙ-Купон без край!!!

• 14 480
  • 305
  •   1
Отговори
# 180
  • Добрич
Честити рожден ден на Боян на Мандаринка (на патерици) !
 bdbaloni baloni bdbaloni

А днес е просто супер ден откъм брой рожденици.

Весето, Ивчо, Пепи, Сашко и Илиян, да сте здрави, щастливи, умни и добри.

Весел и щур купон!

bdbaloni Tada bdbaloni Tada bdbaloni

# 181
  • Варна
Честити рожденици!
Да са ви живи и здрави!
Весели празники!

newsm67

# 182
Честит трети рожден ден на Ивчо!!!
Честит празник, Еми!

# 183
Честит празник на всички рожденици днес! Бъдете здрави и усмихнати!

# 184
  • София
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ХУБАВИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ!
Ние с Ивчо желаем на всички "астрални"негови близнаци да са много здрави и щастливи.
ЕТо колко щастлив беше моят рожденник днес на семейното събиране:

Тортата  е "Сникърс" и направих с безценната помощ на Зори, а тигъра е от 100гр. сладки

# 185
Ама и мама е много  щастлива. Като видях колко сте весели започнах и аз да се хиля

# 186
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на патерица на всички вчерашни рожденници, и на всички априлчета! newsm59
Пожелавам им много здраве и късмет, много щастие и усмивки!
Ние, както всяка година по това време имаме много работа, но все пак успяхме да направиме един малко нетрадиционнен подарък и рожден ден на Сашко - един ден в `Пратера`. Толкова много впечатления и емоции събра, че вчера, като се прибрахме в 17ч. стана днес сутринта в 6.30 Shocked и то защото го събудих ,че днес се прибрахме, иначе можеше и още да отцепи Simple Smile
И възрастните се забавляваха много добре на рожденния ден Wink Tada

# 187
Еми, много хубава снимка. Лъха страхотно настроение от нея. Дечко е бил щастлив, а мама сто пъти повече, както се вижда  Simple Smile
Миши, наистина много нетрадиционен подарък сте измислили, но пък чудесен и със сигурност детето ще го помни. В 'Пратера' е много хубаво. Аз много си падам по такива паркове и страшно се забавлявах, когато бях там.

# 188
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Sladka Hapka!
Роси, пожелавам ти да си много здрава, обичана, весела и всичките ти мечти да се сбъдват-всеки ден, малко по-малко, за да са дните ти ведри и усмихнати! Целувки!!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК Ани!
С пожелания за всичко най-хубаво, здраве, късмет и любов!

# 189
  • Sofia
Честит рожден ден на Сладка Хапка и Анна, много щастие, късмет и здраве, да ви слушат и децата и мъжете също Hug

# 190
Честито на рожденничките!  bouquet  bouquet

Благодаря за пожеланията за Веси Hug

Писна ми от празници.

mi6i,страхотен подарък  newsm10

# 191
Благодаря, момичета, за пожеланията!

Сладка хапка, честит рожден ден и от мен! Пожелавам ти здраве; много любов - дарявана щедро и получавана в изобилие; поводи за радост от успехи и постигнати цели и самочувствие на щастлива жена, майка и съпруга!

# 192
Честит рожден ден на Сладка Хапка и АннаМили виртуални приятелки, пожелавам Ви много хубави емоции и усмивки. Да сте живи и здрави

А на Иво и Иринка весело и щастливо детсктво
Честит ден рожден дечковци

# 193
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ СЛАДУРКОВЦИ И СЛАДУРАНИ

МОНОГО БЛАГОДАРЯ ЗА СЪРДЕЧНИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ПЕПКАТА

Изкарахме едни чудесни четири почивни дни, купонджийски и весели. Малчо се надивя на воля, нарадва се на всичките си приятели, получи всички желани подаръци. Hug И мама и тати по купонясваха една от вечерите.

Ако ви се гледат снимки ето тук http://217.9.226.142/pepe/index.php?pageType=folder&currDir=./2007/04

Първо са снимките от ВЕликден и след това от  детското парти на 29.04. Фотографа съм аз така, че  Mr. Green посмейте се на воля. Даже в бързината не си направихме нито една снимка с детето, то аз съм зле ам и татито и той е  ooooh!

# 194

Иво и Иринка  nbirthday nbirthday  bigdance2  bigdance2 Tada Gift Gift Gift Gift

Общи условия

Активация на акаунт