АПРИЛ и МАЙ-Купон без край!!!

• 14 469
  • 305
  •   1
Отговори
# 210
  • София
ЧЕСТИТО, ЮБИЛЯРКЕ !!!
Спиш,а?Готвиш се за купона довечера,а?
Пожелавам ти здраве и много,много хубави неща!!!

П.П.Малко снимки и от нас!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=129081 -Елхово
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=129089 -РД
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=129093 -Белене

Последна редакция: чт, 03 май 2007, 10:08 от Katy

# 211
Evjeni,
пожелания от мен за нови 30 шеметни години,
после може ако искаш и да поскучаеш:)  bouquet

# 212
  • София
...Готвиш се за купона довечера,а?...лене
а ТИ готвиш ли се за купона? Wink
(Добре де кои сме дотук- аз, Jen, Vesito, Vadjra?? Кате??? аре мацкиииииииии!!)

# 213
Честит рожден ден, Жени!!! Много обичана и щастлива бъди!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 214
  • Варна
Честит рожден ден, Evjeni!
Да си жива и здрава, винаги щастлива!
  bouquet

Дами, имам питанки:
Има ли жюлающ да се нагърби с организация някаква по повод сбирка през Юни някъде. Рибарица, ама може и някъде другаде, какво пък? М?
Към дамите кулинари имам въпрос - Уважаемият Сенор Ананасов има рожден день на 5ти. Сабахлян съм са събудил с тайната промисъл, да му направя торта. Обаче торта Сникърс няма да хареса, не ще фъстъци в шоколадя. Дайте нещо  лесно за правене, щот не ми е специалност таз сладкария.  Heart Eyes
Тенкю!

# 215
  • Варна
А, намерих торта. Еми е препоръчвал желирана торта, струва му се най-подходящ с ай-малка загуба на време. Добре. Доволен. Бай! Whistling

# 216
Еужени честит 30-ти юбилей

Пожелавам ти през следващите 30 години да живееш на гребена на вълната на положителните емоции. Весел и незабравим купон довечера.

Айде бе мацки, къде се покрихте, като чуете Максимус и се изрпарявате Mr. Green

# 217
мерси, мерси, мерси момичета
Много мило ми стана като си отворих форумчето и ме засипаха хубавите Ви пожелания на лични и в темата. А телефона ми не спира да звъни. Ще ме уволнят вече
ОБИЧАМ Ви

ПС
Уредих Ви Катето за довечера  Wink
Хайде пък ще разказвате и фотуси да показвате

# 218

Има ли жюлающ да се нагърби с организация някаква по повод сбирка през Юни някъде. Рибарица, ама може и някъде другаде, какво пък? М?
Към дамите кулинари имам въпрос - Уважаемият Сенор Ананасов има рожден день на 5ти. Сабахлян съм са събудил с тайната промисъл, да му направя торта. Обаче торта Сникърс няма да хареса, не ще фъстъци в шоколадя. Дайте нещо  лесно за правене, щот не ми е специалност таз сладкария.  Heart Eyes
Тенкю!
Не мога да организирам, имам сериозен личен ангажимент, но съм много навита за рибарица.
Ако ще става, едно ОГРОМНА молба: нека да е преди 18ти, че тогава съм в командировка у Холандско!!!

# 219
  • СОФИЯ
Evjeni, честит юбилей

Много щастие, любов и приказни мигове   smile3525

Еми, на линия съм за довечера!

# 220
  • Sofia
Жени, да си ми жива и здрава, все такава усмихната и готина, да си щастлива и обичана мама и жена   bouquet Страхотен празник ти желая   bouquet

Аз след една активна сутрин - фитнес и домашни работи- се включвам. Много се радвам да видя толкова мами за довечера - супеер  Mr. Green Излизам сега с бебко навън, а за срещатата - явно остава така - 22 ч на входа на столична библиотека на Славейков... Моят телефон е 0887 94 94 84 - ако има нещо - кол ми Hug

# 221
  • София
Мен ме бива по оргазнизацията, но искам сигурни, твърди и серизони бройки-хайде дайте си предварителните нагласи, за да почна да търся оферти. Като дати-нещо 8,9 и 10 ми се въртят. (щот Хапчицата щом ще пътува-не върви на 17-ти да се върне и кое по-напред-прането на децата ли, багажа ли. Нали тъй Роска? Heart Eyes)

За довечера-ще водя и Марина,и Мерелин Simple Smile За последната гарантирам, че е ултра яка купонджийка. А и с Максимус има опит Wink

# 222
Жени, честит юбилей, мила!!!

Бъди все така усмихната и весела, бъди нежна и любяща, бъди обичана от любимите хора. Бъди щастлива!!!

# 223
Да се изкажа и по въпроса за Рибарица  Laughing! Със всички налични чифтове ръце и крака нашето фемили е ЗА! Датите предложени от Еми също ме устройват.
Нямам търпение да ви видя пак!!!

# 224
Опппааа, ние нали от 1 юни уж сме на детска градина  newsm78 Thinking Crossing Arms.

Общи условия

Активация на акаунт