АПРИЛ и МАЙ-Купон без край!!!

• 14 466
  • 305
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Ми нищо де-един ден все ще отсъства Simple Smile

Иначе (да дам пример как да се "заявяват" бройките Simple Smile ):
Еми- 3 души (двойна стая)
Зори- 3 души (като за тях- една двойка и една единична стая или апартамент)
Сладката-4 души

Последна редакция: пт, 04 май 2007, 02:39 от Emi

# 226
  • СОФИЯ
Иска ми са да се пиша и аз в списъка за Рибарица, но уви на работа съмммммммм  Close

Но на софийските мами препоръчвам точно на тези дати изнизване от София  Peace

# 227
  • София

Светле, какво ще има тогава newsm78
А пък и може да сменим датите, за да си с нас Hug

# 228
  • СОФИЯ

Светле, какво ще има тогава newsm78
А пък и може да сменим датите, за да си с нас Hug

Буш идва на официално посещение в България на 10-ти юни  ooooh!

Еми много  Hug  Hug  Hug за теб   bouquet

# 229
На мен предложените от Еми дати ми допадат. Ние сме четирима - с двете деца.

# 230
  • Варна
Хокей, тъмън ще се прибера за рождения день росен, пресен, самодоволен... Ще осведомя още едни форумски другарки, на които съм обещал свиждане в гората. Heart Eyes

# 231
Хапке, не си само ти останала кърмачка - Ани още кърми Мартин, но май имат срок за отказване и те Simple Smile

Жени, ЧРД, да си много обичана, здрава и щастлива с близките и семейството си. За отбиването - Гого реагира по-добре от мен на отбиването, мина му по-трудно, на мен още ми е кофти, но пък (пу-пу), нямам проблеми с гърдите и не се наложи да пия нищо. Отвреме-навреме се присеща, но бързо се придумваме и няма проблеми.

# 232
Жени, честит рожден ден и от мен! Всичко най-хубаво ти пожелавам!   bouquet

# 233
  • Sofia
След една чудесна женска вечер, малко недоспала, но доволна, вече съм на линия  Hug Ще повторим май, но този път без Максимус  Mr. Green

# 234
Весе ние с тебе двете със сигурност Mr. Green
ама другите нещо много бързо окапаха
тренинг ли им липсва, що ли  newsm78 Grinning

# 235
Нещо за плакнене на очото няма ли  Thinking?

# 236
  • София
Нещо за плакнене на очото няма ли  Thinking?

Зори, тия от Максимус за чеп за зеле не стават. Поне според мен. Марина ги снима,ако се е наспала ще искам да прати снимки. Иначе "женското" парти много ми хареса и мисля да стане традиция. Но тия не ги искам втори път.

Жениииии!!!! #Cussing out #Cussing out Сега пък "бързо окапали" Twisted Evil
Порядъчните жени 3.00 трябва да са си в леглото до децата Simple Smile Mr. Green

А да ви кажа нашата дружка Катето каква предателка и гаднярка е, и как в нужда се изложи!!! Карам я аз към тях, завивам от Борис 3 и хооооп! куки ни спират. Свалям джама, почвам да ровя по чантата за докИментите , бъбря си със служителите на реда, а нашТа невъзмутимо отваря вратата и си тръгва!!!! Бие си камшика един вид-без "Чао", без нищо. Аз така:  Shocked Shocked Shocked
Викам :"къде бе Катее???", а тя "Ми отивам си". И казвам на куките- "видяхте ли как уплашихте приятелката ми, чак си затръгва по тъмницата сама".
Заряза ме и туйто. Едвам я спрях. И ми вика "Ами , ако те бяха накарали да духаш??" Joy Joy Joy
Катериноооооо! Имаш да ми се реабилитираш!

Мацки, радвам се, че най-накрая се оргазнизирахме и се надявам скоро пак! Heart Eyes

# 237
Честито на патерица на празнуващите - на сладките дечица и техните мами- да сте здрави и обичани всичките  bouquet

Мдааа нашият срок за отказване е след рожденият му ден - да видим как ще го приеме - през деня е съгласенче "макото ще ходи при бебета да ги храни", но вечерно време само ходи след мен и пита - "макото дойде ли" Joy Joy Joy.......така че ще прилагам май горчивката

Айде Максимус почитателките - къде сте? Разказвайте в картинки.....

За Рибарица съм много навита - Еми пиши ме в списъка....
Айде Силве Laughing

# 238
  • София
Еми,първо на първо,мислех, че ще ме оствиш на кръстовището.Второ изобщо не си тръгнах, а излязох и застанах до возилото да изчакам да те проверят и да си тръгвам.И ти си една интерпретаторка Simple Smile .
Ама хубаво си изкарахме!На мен не ми се прибираше ама в "Брилянтин" нямаше не място,ами и въздух за дишане.

# 239
  • София
Еми,първо на първо,мислех, че ще ме оствиш на кръстовището.Второ изобщо не си тръгнах, а излязох и застанах до возилото да изчакам да те проверят и да си тръгвам.И ти си една интерпретаторка Simple Smile .
Ама хубаво си изкарахме!На мен не ми се прибираше ама в "Брилянтин" нямаше не място,ами и въздух за дишане.

Даааа бе!! Кога по нощите съм те оставяла на кръстовище ма оууууу!!!

Общи условия

Активация на акаунт