АПРИЛ и МАЙ-Купон без край!!!

• 14 464
  • 305
  •   1
Отговори
# 240
айде сега нямало място
имаше си място ама за който си го потърси Mr. Green
даже и масичка си хванахме с Весето
повече обаче не казвам дерзайте Mr. Green Joy hahaha

# 241
  • Варна
Тюх! Очаквувам с неторпение фотография с компромация.  Mr. Green

# 242
  • София
..даже и масичка си хванахме с Весето..

А нещо друго хванахте ли си Wink Wink, имаше едни тъмно-кафявички от съседен континент  Joy М???

# 243
А сега как стана пак така ,че Христина нищо не разбра.Е.. му майката!Пу!

За Рибарица нИще ме бройте, че мъжкото родител,се оперира и болен дома ще лежи.
За т'ва се бил оженил ,да има кой да се грижи за него в такива моменти.
Те и т'ва доживях да ми каже Crossing Arms
Идеята с моята неотразимост,била прикрита зад тази тежка мисъл,явно! Thinking Wink Wink

# 244
..даже и масичка си хванахме с Весето..

А нещо друго хванахте ли си Wink Wink, имаше едни тъмно-кафявички от съседен континент  Joy М???

имаше и не само от съседни континети ами и нашенски юнаци
ама кой какво е хванал да беше седяла, да беше видяла Laughing

# 245
  • София
Засега само това:

и една със Светлето от Рд на Ивчо(и Марина, и Margarita):

# 246
ей бравос момичета за хубавото изкарване. И при нас купона беше на 6. Нямахме си Максимус, а кючекиня.. аз дълго и упорито се молих за кючекин и един приятел влезна в ролята на такъв. Бая подухах на свещите, защото моята приятелка ми беше скроила номер с не гаснещ. Еййй свет ми се изви. косата ми беше цялата в крем после.
Леле не съм спала нощес, през деня малката не ме остави и сега съм нощна смяна. Едвам гледам. Направо ... не е лесно да станеш на 30 ...

# 247
Ей ни на и нас!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРОПУСНАТИ, но НЕ И ЗАБРАВЕНИ! ДА СТЕ ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ, ЗДРАВИ И КРАСИВИ!
За пореден път пропуснахме доста рожденици, но не се сърдете!
Явно тази година така ми върви!

Сега малко отчет! Нали сме отчетна темичка?   Laughing
Ние изкарахме страхотен детски рожден ден - беше голям смях. Първо, едната госпожица се лепна за крака на майка си и питаше кога ще си ходят. После Боян каза "Всички да се махат"  smile3513, после друга госпожица дойде и изкара 20 мин на терасата и после принуди майка си и татко си да си ходят и накрая всичко си дойде на мястото!
Децата се забавляваха с пълна сила, когато им мина уплаха от клоуните. Те, горките, направиха всичко възможно да ги предразположат и почти бяха започнали да се отчайват   newsm45, и то от самосебе си някак се разреши проблема. На всичкото отгоре, аз - като една видна организаторка, приготвях ли, приготвях, а накрая дадох на нашите личния си багаж заедно с фотоапарата, приготвен за купона!!!  smile3511
С менюто малко се бяхме надценили, но нищо. Много на душманите, както казва майка ми.
След тържеството потеглихме немедленно с една кола подаръци и мезета, сандвичи и тям подобни за китното ни село, където се отдадохме на блаженство цели 4 дни.
Едва се окопитих и ме поеха в работата дивотиите. Ето така се изпускат новините!

Междувременно виждам, че вие добре сте се организирали. Бравос! И на мен ми се искаше да дойда, ама късно видях.
За Рибарица или друго сборище, аз съм навита. Само да видим как ще стане номера с отпуската....

Целувки и от нас!

# 248
Забравих да кажа, че ако планирате сбирката на Рибарица за 8-10 юни, аз ще съм на стаж в Париж и се прибирам на 9-ти следобяд. Май ще пропусна, ако остане така.....

# 249
Честит празник на всички празнували РД през изминалите дни  bouquet  bouquet  bouquet
 Embarassed за закъснелите поздрави, но и аз като Сарсарилка тази година я карам все на патерица Embarassed
Момичета, много съм навита за Рибарица, но засега юни ми е доста далеч, за да мога твърдо да кажа бройка..., на ясно съм, че после би било късно, но програмата ми е супер динамична, а тати си знае, че през лятото не му се полага отпуска (дори и почивки в събота няма). ЕМИ, не ни брой, а ако успеем да се измъкнем от Русе ще ви намерим, където сте Hug
Абе аз не се спирам в Русе, но семейно не можем да пътуваме Cry В четвъртък бях на 1 приказно място в Източни Родопи. Няма голяма база, не става за почивка с малки деца, но при екскурзия не е за изпускане Peace www.vulturecenter.bsps.org

# 250
  • София
Ето наличните снимки от нашето "женско" излизане:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=70302&view=1&photo=25
Оттук -надясно са соатналите. Наляво са разни други Simple Smile
M&D на мен линка не ми се отваря, разкажи нещо повече Simple Smile

# 251
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАЛКИЯ ГОГО!
Да е жив и здрав и Св. Георги да го закриля!

Честито и на татко Гого на Весито! Да е здрав и щастлив с прекрасното семейство, което има!

# 252
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИ!   newsm59  bigdance2  Party Time Tada

Да е здрав и жизнен, да слуша и да радва мама и татко!

# 253
Честит рожден ден на Марти !!!

Пожелаваме му здраве, весели игри и щастливо детство!!!

baloni bdbaloni baloni

Честит празник и на Гого, както ина всички именници, които празнуват днес!
  bigdance2 newsm18 Tada newsm18

# 254
  • София
ЧЕСТИТ ТРЕТИ РД НА МАРТИ!!
Да расте здрав, палав и засмян!

за Ани (Charr):

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ГОГОВЦИТЕ- на Весето и на SZA Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт