Жени как е Кети, оправихте ли се вече?
Момичета я кажете как са със вечерното заспиване вашите калпазани, ние много трудно си лягаме, приспиваме се по 1 час
, като аз лежа в детското креватче(добре, че махнахме решетката и е от по-големите). През нощта много се поти и плаче на сън, абе няма ли вече да почнат да спят по цяла нощ и всъщност имали такива малчовци. За Ивчо знам, че е от нашият модел, но то да не се окаже, че майките просто сме от една школа
.Ние вече уточнихме детското парти, аксесоари, менюта, тортата ще е БМВ-синьо
(сам си я избра, въпреки моите подкани за други мотиви), Пепи няма пристрастия към някои анимационен герой, а за детската градина иска да носи торта самолет. Имаше много хубава в каталога на Росита и БМВ ще е от там.Подаръка-колело ще го купуваме в неделя.Още сме в чуденка дали да вземем 12" или 14" инча. Вие какви размери велосипеди взехте на малчовците?
Jelaya i zdrave nai veche, kasmet i mnoogo podaratzi. A na mama osven zdrava princesa -tarpenie i zdravi nervi 

Пратито бе с по-малко хора, но качествено - само ергени. Мая беше много доволен, аз тоже. Ще споделя фотоси скоро.

.Бяхме се изгубили ,защото ходихме в Елхово,а като се върнахме на 11.04 ,дойдоха сестра ми,мъжа и и малкия им сладур.На следващия ден пристигнаха свекървата,свекъра,племеницата и бяхме дядовата ръкавичка.Днес ги изпратихме,наспах се след обяд и сега съм на линия.

Сутрин, когато се събуди синчето и го попитаме , защо пак е ревал през ноща и той много артистично отговаря "Искам мама да си ме гушка цяла нощ"
, а аз хем не мога да спя с него на едно легло, че на сутринта се събуждам като робокоб, хем не ми дава сърце даго оставя да се дере до посиняване посред нощ.