АПРИЛ и МАЙ-Купон без край!!!

• 14 508
  • 305
  •   1
Отговори
# 75
Ето това е нашият велосипед, само че е в цвят червен
http://www.sprintmaxcom.com/bikes_bg.php?bikeid=75

# 76
  • СОФИЯ
Честит Рожден Ден на патерица на всички дечековци   bigdance2

Благодаря за пожеланията, отправени към моя юнак   bouquet

Ето го и него

# 77
Благодаря на всички за пожеланията!   bouquet . Празненството беше вчера, но все още не съм качила снимките в албума в уебшотс. Мисля довечера да свърша тази работа и ще пусна снимки. Ще се радвам и аз да видя останалите 3-годишни палавници  Simple Smile
Жен, колелото е чудесно. А може ли малчугана да го кара? Питам, защото Алекс е абсурд да подкара такова колело. Има от миналата година подобно /от бабите и дядовците беше подарък/, но стои несглобено в кашона, тъй като той не може да го кара. Все още е на етап колело-триколка, на което не може да върти педалите, а го "кара" с крака /ала Флинстоун  Laughing/ . Не знам кога ще се научи. Любимото му занимание сега са пъзелите и говорещите книжки. С часове може с това да се занимава.

# 78
Честито на патерици на рожденниците, Много здраве и  късмет.
Ето го и нашето колело  http://eshop.dimibike.com/product_info.php?products_id=113

# 79
И аз да честитя със закъснение третия РД на ИЦКО и АЛЕКС newsm59 newsm59  bigdance2  bigdance2 Да са палави и здрави щурчовци!!!

Чудесна идея за снимките, но аз незная, кога ще стигна до качването..., по-скоро ще стигна до Стара Загора да видя Иринка на живо Laughing майтап, майтап, ама утре наистина съм във вашия град, Хапчиче и може да се чуем евентуално (0886493050)
Лека нощ!

# 80
Ето и снимки от нас, както бях обещала. Празненството решихме да го направим у дома, тъй като нямаше кой знае колко хора. И за да не се бутаме по стаите в това хубаво време го направихме в градината. Беше чудесен вариант - хем на въздух, хем имаше предостатъчно място за децата да тичат и играят, а и запалихме барбекюто и се получи хубав празник. Тортата тази година не е мое дело, а на един наш много добър приятел, който пожела да се включи в подготовката на празника с направата на тортата.

http://family.webshots.com/album/558691457vHnbSb

# 81
  • София
Аз се загубих Sad Embarassed ама....хайде друг път ще се оплаквам. Важното е да сме живи и здрави, всикчо останало се оправя.
ЧЕСТИТО на голяяяяма патерица на всики наборчета, които пропуснах да поздравя лично по телефона Wink. Пожелавам на тях и на мамите и татковците им много безгрижни весели детски дни, всички да са здравички, палави и щастливи!
Като гледам какви големи дечица са станали нашите наборчета!!! Малко ми е носталгично за бебешорските ни дни Simple Smile
А Алекс на Ани (може би защото ужасно отдавна не съм го виждала по снимки), направо си изглежда едно голямо, разумно момче!! А Ицката е такъв сладур с този тоалет Simple Smile Истинско денди Simple Smile Наистина идеята да сложим снимки да видим виртуалните приятелчета е супер Simple Smile

Ето ни тук, след ставане от сън:

Ето една наша скорошна с Евка във Видин:

И една от събота:

(ако кликнете на тази ще видите целият албум от уикенда ни в Спа център катарино-беше страхотно!!!)

Последна редакция: вт, 17 апр 2007, 23:18 от Emi

# 82
Еми, разгледах снимките от Спа центъра. Чудесни са, а този хотел, и мястото въобще, изглежда като един малък рай . А снимката на Ивчо и Евка е много сладурска  Hug

# 83
Ани, аз ако имах такава градинка, изобщо не бих търсила друго място за празнуване. Ще умра за къщичка с зелено дворче и градинка (с цветя, не с лехи с домати и чушки  Laughing).
До колкото си спомням миналата година беше направила страхотна торта  Peace.
Алекс наистина прилича на голямо момче, много чаровен е станал  Hug.

vadjra, пък Ицко на снимката е като един малък джентълмен, като гледам даже е и с цигара в ръка  Laughing.

Ето още малко снимки от мен от гостуването на Еми & фемили :
http://3opu.multiply.com/photos/album/21

# 84
  • Варна
Ето пущам набързо линк от РД на Мамуната ми.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=123073

# 85
  • София

Леле Иветкеее Joy Joy Joy Joy търкаляла съм се от смях с твоите образни коментари, все едно бях там, ама по брадата ми тече, в устата нищо не влезе Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Мая е истинска принцеса, ухажвана и глезена от тез "жентлемени" хихи, отива и да ти кажа...незнам на кого се е метнала, Ананасов по-скромен ми изглежда, явно ти си геноподавателката палава КрасТавичке Simple Smile
Хайде, домъчна ми много , хайде на Рибарицаааааа!!

# 86
  • София
Хей,тази мама каква находчива,поканила само "жентълмени" на РД.На Майчето остава само да си избере  Laughing .Повдигнаха ми настроението фотосите  Laughing .

# 87
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на сладката Евка!!!!!!
Да е здрава , весела , засмяна на мама мъничка отмяна  Laughing !!!
Пожелавам на нея, мама и тате един страхотен празничен ден и после цяла такава година след него  Wink

# 88
  • СОФИЯ
Честит Рожден Ден на Евка newsm59

Много здраве, весели игри и много усмивки Hug

# 89
  • София
Евче, миличката ми, сладка, слабост!! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!
Да си здравичка, щастлива, палава и все така чаровна! Много весели и безгрижни детски дни ти желаем всички!!
ОБИЧАМЕ ТЕ!!!!
Зори , Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт