АПРИЛ и МАЙ-Купон без край!!!

• 14 489
  • 305
  •   1
Отговори
# 120
Еми  newsm29 ! Ще се оправям аз с теб другата седмица.

От темата за торта с кола мен ей това ме изкефи много :

Ако искаш да я видиш в по-голям размер трябва да се регистрираш в сайта ето линка към по-големия размер :
http://www.cakecentral.com/modules.php?name=coppermine&file= … search=car%20cake

Следобед като заспи Ева ще потърся и схемата на колата, ама честно да си кажа изобщо не помня точно къде съм я виждала  Blush.

# 121
Леле момичета - вие сте върхът просто!!!
Като че ли накланям към торта нарисувана отгоре.....
пример - двете торти на Харчица и на Зори пистата - сега ще се регистрирам за да видя самата торта.....
Благодаря ви много  Hug

РС - торта с обикновени бистквити и вода правих за първия РД на Марти - формата на зайче - много успешна стана

# 122
  • Sofia
С огромно закъснение -Честит рожден ден на малката-голяма Евка, да е здрава, щастлива и с много късмет, да радва мама и тати, както досега   bouquet

Аз се завърнах от Прага още в понеделник, но съм заточена (ако може да се каже така приятното прекарване при мама Heart Eyes ). В къщи правят ремонт, сменят тръби, слаган нов теракот и подновяват кухнята. Аз съм пас, гледам децата и това чудесно ме устройва.

В Прага беше супер готино, ще ви разказвам обаче после, че сега ще излизаме навън с бебко. Има и снимки.

А снощи посетих с една приятелка ЕХIT   и да ви кажа се почувствах човек. Тя нещо искаше да сподели, уж само на ресторант, а го докарахме до диското. И сега на въпроса - ще ви водя на Максимус (вече Boys 2D Mаx) там по следващата седмица, като поприключат рождените дни на децата. Танцуват в четвъртък, гответе се мацки.  А и нали съм си по мъжката част - какъв барман съм си харесала ухааа Shocked От снощи започнах атаката с очи Wink

# 123
Веси, яко са те завладели хормоните...... Laughing

Момичета, май съм сбъркала форума. Оставам изумена за пореден път от вашите умения и постижения.

# 124
Чар, аз показах на Еми, пускам и тук в темата сайта на една фирма, която продава и на дребно в софия украси на детски и всякакви торти. Има и с коли :

Това отгоре е готово, продава се, правиш си правоъгълна торта с размери като макета и това се реди отгоре, чиста работа. Предполагам има указания как става сглобяването, така че не виждам проблем да се справи всеки. На сайта има и координати как да ги намериш. Една мацка от готварския пусна линка, тя е купила от там подобна украса и показа тортата.

http://www.novagel.org/index.php?page=products&cat=7&lang=bg

# 125
Намерих единият вариант за торта - кола :

1.
2.
3.

Като отгоре захарното покритие не е задълфително, може да се украси със сметана ето така :

# 126
Ето още една "кройка" за кола :
http://members.nuvox.net/~zt.proicer/cakepict/cars.htm

# 127
Вафлените платки, за които пише Зори са много сполучливи и са за без пари - кръглите са по 3 и нещо, а правоъгълните - по 4 и нещо. Колите са отделно. Аз проверих в СЗ, защото тук също имат представителство и вече цял месец се каня да ходя до там да си купя.

# 128
  • Sofia
Аз също мисля да правя тортата за в къщи, но още се чудя каква да е. Малко не съм в час със сладкарството, но ще гледам в готварския и ще се уча. Мисля да се пробвам или с торта зайче или с кола - Зори, тенкс за инфото и кроиките  Heart Eyes Аз съм те признала за майсторка   bouquet

Сарсарилке, права си мила, много ме е фраснал хормона, но нищо не мога да направя. Но мъжа ми каза, че щом се заглеждам вече по чужди мъже, значи съм се очовечила Hug

# 129
# 130
  • Добрич
Леле, аз не смея вече да надниквам тук. Току виж някой от домочадието види какви неща творите с ръцете си... ще ми падне рейтинга във фамилията веднага Wink

Майтапа на страни, страхотни сте!!!  Heart Eyes
Аз ще си поръчам тортата пак в сладкарски цех, няма просто друг начин.
Тържеството ни ще е в петък вечер.  Peace

# 131
Зори ти си върхът просто  bouquet

Намерих адреса на фирмата за покритието и през седмицата ще отскоча до там - благодаря ви момичета! Heart Eyes

# 132
  • Варна
Ходихме на село. Ето кратък снимков репортаж. Crazy

# 133
  • София
Небесна ми любимке, трябва да ти заплащам за туй , че ме вадиш от гадното работно ежедневие и ме пращаш в дебрите на кикота с тез чутовни коментари и тез природни красоти (начело с Май Simple Smile. БЛАГОДАРИМ СЪРДЕЧНО!!!! Чакаме с нетърпение следващата порция....

# 134
Зори ти си върхът просто  bouquet

Намерих адреса на фирмата за покритието и през седмицата ще отскоча до там - благодаря ви момичета! Heart Eyes
аз си купих в понеделник. Искаш ли?

Общи условия

Активация на акаунт