Спамо - чат темичка (2.04 - 8.04)

• 21 109
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 1 230
За тебе Коте

Последна редакция: пт, 06 апр 2007, 10:39 от aleks

# 1 231
Така, аз накратко, щото имам 100 кила работа:
1. Стоянчо, готова съм  Laughing Laughing Laughing
2. Луциферке, дай кратка автобиография доброволно, щото иначе трябва да те мъчим на бавен огън.  Hug
3. Към обяд ще тръгвам към Добринище!!!
4. Няма да дойда на кафе  #Splat #Splat #Splat
5. Дуци, дано се оправи бързо джуджето  fingerscrossed
6. Благодаря на Цомба и Алекс за поздравите, а и на СТОРМчо- също( два пъти, за по- сигурно  Laughing)
7...... след малко, като се сетя ще ви кажа  Whistling Whistling Whistling

п.п- ОООО, Мацинко.....  Hug

# 1 232
п.п- ОООО, Мацинко.....  Hug
Ще ти дам аз на теби една мацинка Naughty Фърли ма вчера на кучетата да ма ръфат и са изниза кат фъсня из гащи Crossing Arms. И никой не ще сега да ми гадателства  Sad

# 1 233
Миленкоууууууу, да не одим ся пак у другата тема, и аз чакам да ми врачуваш за халката и обицата. Praynig

Мнооооо са ти убави яйцата, а кат си ги обърнала, са още по-убави! Mr. Green hahaha Joy

Мац, пис, писсссс...! Hug

# 1 234
Мяяууу??
Гледам и теб са те отсвирили Whistling
Ма голям майтап верно с тез хапчета мойте. Ти вярваш ли ми- просто в дън земя потънаха Shocked. И децата не са ги виждали  ooooh!. Ужаст!

# 1 235
....Мнооооо са ти убави яйцата, а кат си ги обърнала, са още по-убави! Mr. Green hahaha Joy

ВидЕ ли!!!!  Laughing Laughing Laughing

Тео, чей си издиря кълбото, пак го потурях нейде и шти врачувам....  Crazy Crazy Crazy

# 1 236
....Мнооооо са ти убави яйцата, а кат си ги обърнала, са още по-убави! Mr. Green hahaha Joy

Тео, чей си издиря кълбото, пак го потурях нейде и шти врачувам....  Crazy Crazy Crazy
Ами на мен? На мен?????

# 1 237

Ами на мен? На мен?????

А некой на мен ще ми врачува ли, дали ще успея да се оправя до обяд....  ooooh! ooooh! ooooh!

# 1 238
Ша са оправиш , как няма да са оправиш Peace

# 1 239

Айде на турското кафенце  Hug

# 1 240

Айде на турското кафенце  Hug
Ухааа!!!
Тамън после да си врачуваме на дънцето.... Shocked

# 1 241
Коте, повишавам те в длъжност!!!!  bowuu
Назначавам те за мой пръв заместник, докът ме няма, поеми функциите си  Whistling Whistling Whistling

# 1 242
Коте, повишавам те в длъжност!!!!  bowuu
Назначавам те за мой пръв заместник, докът ме няма, поеми функциите си  Whistling Whistling Whistling

То хубаво, ама и мен няма да ме има.... поне до вторник. Та кой казваш ще ни замествува???

# 1 243
...То хубаво, ама и мен няма да ме има.... поне до вторник. Та кой казваш ще ни замествува???

Shocked Верно, бе  ooooh!
Замразяваме бизнеса, тогава  Whistling Whistling Whistling

# 1 244
  • някъде ... тук ...
а здрасти Hug
всички ли сте на кафе бре Crazy

и ние изчезваме утре сутринта - за Разлог Sunglasses Май пътуващите, всички сме за тая част на БГ Wink

Общи условия

Активация на акаунт