Отговори
# 435
STELLA_B  тя отказвала моля ви се Joy а питаш ли някой дали те пуска Mr. Green Hug
позволявам си малко да командвам ама-ЗАБРАНЯВАМ НА ВСИЧКИ БРЕМЕННИ ОТ ТУК И НА ВСИЧКИ КОИТО ЩЕ БЪДАТ БРЕМЕННИ ДА ХОДЯТ КЪДЕТО И ДА Е БИЛО.ТОВА Е ЗАПОВЕД И НЕ ПОДЛЕЖИ НА КОМЕНТАР.Ай ся да ви видя hahaha Mr. Green

# 436
...аз с моите параноично-шизофренично-циклофренични наклонности  Joy
Комиксче, да ти кажа ме утепа с тая диагноза  hahaha Mr. Green
Взимай ме на анализ че с моите настроения скоро никой няма да ме търпи  ooooh!

Веднага те взимам на отчет, накрая ще отворя частна институция с характер на санаториум за лечение на временни състояния... Crazy, като постоянно лекуваща се ще съм аз...

Ели  Hug шегуваме се ние, но има моменти, в които съм си с единия крак в лудницата..въпрос на време е да ми се постави диагноза, а напоследък нещо много лесно си меня настроенията, че ми е чудно дали не ме друса някоя временна депресийка!

Трябва да се устойчиви, няма да се даваме... Crossing Arms Naughty на някакви временни несъответствия...

Мушмурондер ти нямаше ли да спиш....как издържате на това безсъние....направо, аз съм си 100 % пенсионерка.... hahaha Crazy

# 437
ама какво спане бе бонбон.аз съм в София и сега ще започва оперативката и съм копнала компютъра на един колега и се забавлявам с вес за да не заспя Mr. Green Embarassed

# 438
  • София
Здравейте момичета, аз се включвам към малкото чакащи че нещо май няма да е този месец бебето. Пожелавам на Нечакащите да да не го дочакат  Grinning  и  приятно изкарване на празника с много положителни емоции !

# 439
Andjela81  ти недей така току виж и не го дочакаш.айде дано Mr. Green

# 440
Милички здравейте  Hug Hug Hug Hug
надявам се да сте добре всички и да се усмихвате
и ви пожелавам весели празници
и много положителни тестове    bouquet  bouquet  bouquet
пак ще намина скоро

# 441
ехоо пак съм аз .
сега да ви питам нещо дето не ми е ясно ?
защо кръвния тест дава стойност 0,53 ?!
то ясно че е отрицателен, ама преди винаги е бил 0,00 .
какво означава това ?!
 newsm78 newsm78 newsm78

# 442
Честит рожден ден Мими!
Желая ти щастие и много любов!!!
Никита, седни и се разбери с баща ти.Поговорете, обясни му как виждаш нещата, как искаш да е сватбата ти.Наблегни му на факта, че това е ТВОЯТ дългоочакван ден и трябва малко или много да се съобрази с теб.Много родители си мислят " Ще женя детето", което значи ще поканя сульо и пульо, ще направя сватбата в който ресторант ми харесва със всичко, което на мен ми харесва, а може би и да оженя детето за който аз искам  Crazy.Е, не това беше преди.Желая ти успех в организацията и най-хубавата сватба Hug
G-Baby   welcome
Диляна, изчакай 2 дена и пак си направи тест, а до тогава се опитай да не се вманиачаваш много  Hug .
Morgy , приятно изкарване на вилата easter

Andjela81
, да ти се връщат пожеланията  newsm51

Иначе,...аз не смея да кажа, че НЕ чакам на 15.04.  Rolling Eyes,... надявам се, но нямам никави симптоми за да мисля, че не чакам Sad .Гърдите не ме болят, но има една седмица до М. за да ме заболят.Абе,...изглежда не сме хванали яйцето, карай, ще бъде другия път

# 443
Мушмуронка, внимавай да не заспиш на оперативката  Laughing

Айде, аз да поработя малко... Sick

# 444
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
ха-ха-ха,мушморока се усмихна
ехо,аз казах ли ти да не се напиваш снощи много.
Как изкара снощи ,мъти ли се тиквата а?
 #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 445
  • София
Аз уви от кръвни тестове не отбирам  Blush

Комиксче и Мушмороки- оправихте ми настоението мамуни тикиви!  Mr. Green За клюкарника знам как се пишат тия думи момичета  Wink

кво беше другото забравих.... newsm78

никита за сватбата- няма начин някой да не се намеси, просто ние направихме по един малък компромис с всеки и се получи добре  Peace

# 446
  • София
Хм, я да ви питам 2 неща аз, че от скоро се чудя така ли е:
Значи, някъде бях чела, че секса не трябвало да е много... "бурен", когато се прави бебе и че не трябвало да се къпеш с много гореща вода. Ако трябва да ги спазвам тези неща не знам... то не че се къпя с вряла вода, ама все пак си обичам с доста топла. А за секса - не може все да сме супер нежни и внимателни, или пък трябва? newsm78 Споделете мнение по въпроса, моля!

# 447
Мушмороче,не се сърди.Наистина грешката ми е ,че пиша чак сега,но пък чета от отдавна.Отвас научих за инсето и за куп други неща.Съпричастна съм с всички Ви.И аз се измъчвам като вас вече две години след спонтанен аборт.
........Затова на всички нас повечко късмет и хубаво настроение!!!!

# 448
Емили, извини ме, но нещо май не съм разбрала какъв проблем имаш. Много съм разсеяна напоследък! ooooh!
[/quote]

Стела, имах дълго продължително неместруално кървене и като ходих на вагинален ехограф и после на триизмерен се окоза че дебелината на лигавицата матката ми е около 2 пъти над нормалното и трябва да направя кюретаж. Но поисках време да след прозниците и сега пия хапчета за химичен пилинг, който според доктора едва ли ще свършат работа при тая дебелена, ама да си пробвам.

Никита , Успех с бащата ти. Надявам да се разберете.

# 449
  • София
Диляна123456 това са нормални стойности, не че разбирам нещо, но преди месец  една приятелка имаше подобни стойности, но преди да пусна тема да питам, взе че и дойде. Пожелавам ти, твойте стойности да се покачват двойно всеки ден и да забравиш за лелката.
Ей mu6morok всеки си го мисли, това което ти сподели, но никой не го казва, аз заради подобни мисли предимно само ви чета и рядко се включвам, но да ви призная първо вас чета и после при отчетните, дано не ми се сърдят де, ама сте ми на сърцето от доста по-рано. Все си мисля, че сте ме забравили или че мястото не ми е при вас, но не мога да се отлепя. Ето днес например, още със събуждането си викам дай сега да видя какво стана при Диляна.
Знаете ли как си мечтая абсолютно всички да издуете тумбаци и да си направим една групичка в отчетни, независимо, кой кой месец ще ражда.

ELPET да ти е жива и здрава маминка   bouquet   bouquet
мимето ив честит рожден ден пожелавам ти страхотни емоции и прекрасно бебоче  Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт