Отговори
# 45
  • София
Снимките на Пера са започнали рано сутринта

# 46
Хайде чакаме Афра да качи нещо да видим с каква визия ще бъде.

# 47
  • Яко в Матрицата...
Снимките на Пера са започнали рано сутринта

Коя е тази дама?

# 48
Рени , Бирсен ги е описала новите попълнения Тази дама ще е инфлуенсър -Buse 

Успех на Афра! Да и върви по вода

Малко инфо за Лондон бой
Дали е вярно ,можем само да гадаем Grinning
Скрит текст:

# 49
Ами тази дама и аз не я знам коя е, но има и още една. Ето тук.
Нихан, Бусе… някаква инфлуенсърка видях, че ще има и друга брокер (ама пак инфлуенсър)…
Та нещо такова.

# 50
  • София
Краси, тази, която качи снимките с куфарите е писала преди час, че Мерт е още в Лондон. Проверих я в тик ток

Едни арабки настояват, че той тогава се е прибрал от някъде, други, че е заминал...

# 51
Тази жена да не го следи?😃 Опасни са арабките.😁

# 52
Аз да питам - тази дама като го е видяла, защо не го е снимала така набързо Grinning Дори и в гръб да е било, като за доказателство Grinning
Да се допълня - аз,ако съм и видя или Афра,или Мерт, ще има направя цяла фотосесия Simple Smile От всички страни,та дори и тайно

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 14:11 от Надя Б. Василева

# 53
  • София
Арабките са много във филма и не им вярвам особено, но пишат, че едва ли не имат и снимки от летища и т.н. но се пускат само по групи.
Иначе сега при тях са писали, че Мерт ще е там до 13ти юли. Някои казват, че е на курс по актьорско майсторство.

Една туркиня е писала за сета на Афра, уж е от достоверните тази

# 54
За мен факта, че Мерт продължава да е в Лондон в момента е много добра новина!😆
Сигурно ще ми се смеете, но ако беше в Истамбул в момента, не ми се мисли за историите, които щяха да бъдат измислени и, разбира се, безбройните жълтури, които щяха да го следят по петите.
Иначе историите в Х и неговите безброй гаджета дали е в Истамбул, Лондон или на Луната, значение няма, пак ще ги мислят, но те не ме вълнуват! 😒
Иначе относно евентуалното тръгване или връщане, аз честно залагам, че в четвъртък е тръгвал нанякъде, но може и да се е връщал. Така или иначе аз смятам, че е имало АфРамска среща някъде. Не знам къде и не е важно… 😜
Току виж Онур Акай излязал прав🤣🤣🤣🤣

# 55
  • София
Ами днес е първият мач на Джокович на Уимбълдън, айде да видим ще отиде ли ☺️

Ето го този туит, долу-горе се разбира от автоматичния превод.
Аз не се и съмнявам, че си разпространяват така инфо и туркини и арабки. Понеже споменават Ураз, като я гледам, на нея и да й пратят нещо, нищо няма да качи.

# 56
Усъвършенствали са се в криенето по летищата, защото преди редовно ги хващаха и заедно и поотделно, а сега йок.🤪

# 57
# 58
Афи 😍🌹🧿

# 59
Много ми харесва с по-тъмна коса…
Руса не я възприех, не знам… Така е много по-младежко😅❤

Общи условия

Активация на акаунт