Отговори
# 30
  • Яко в Матрицата...
Зайче, това е стара история. Афра отрече, доколкото помня. Не знам защо Онурчо вади пак тия клюки. Явно не му е стигнало вниманието от предаването с Билал 😂

# 31
Добро утро на Джулай морнинг, мацки! 🫶

Скрит текст:

# 32
Добро утро на Джулай Морнинг 🌞
Lilia, папарака с миналото го нЕма, защото никой не го е уведомил. Нали все пак знаем, че може тази информация да е само в главата на Онур Акай 😏🤣
Ани, тази история наистина е много стара, още от времето, когато Афра ходи в Париж на Баленсиага. И Рени е много права, явно взаимодействието му вчера във видеото е малко. Та е решил да пльосне това ни в клин, ни в ръкав. Само като видя часа на публикацията и ми става ясно, че е пил или не пил нещо…😵💫🥴
Бирса писала за още 4 нови попълнения в Пера, днес започват.
Относно Мерт, за мен от днес нататък ще бъде показателното 😜

И малко спам от мен, че нещо много ме дразнят тия дни…

Не знам дали следите разни списания и страници, но ей тез двамката, заедно с една друга двойка не престанаха да се снимат и парадират с тая връзка… 🤦♀
И това не е нормално за мен, честно!

# 33
Честит Джулай Морнинг!
Хайде да ни е на късмет новият месец Simple Smile

# 34
Добро утро и от мен. Успех на Афи, ако новините, че снимките на "Пера" започват днес са верни.🌹

# 35
  • Яко в Матрицата...
Дано се забавлява на сета и да не променят сценария в движение 😃

# 36
  • София
Успех на Афра, дано всичко върви по график, без извънредни ситуации Simple Smile

Оказа се, че Йешим има други слушалки, освен ако не са й чисто нови.

Не съм мислила, че Афра е с тези на Мерт, но вече си го мисля ☺️

# 37
Здравейте, момичета!😊

Успех на Афра и дано наистина снимките започнат днес и няма забавяне.

За слушалките на Афра не съм изненадана, че са различни от тези на Йешим. Не ми се вижда случайно Афра просто ей така да реши да се снима с тези слушалки, които приличат на онези слушалки.😄 Не е като да не знаят, че всичко се следи и обсъжда.😁

# 38
Предполагам, че щом вещицата пише почти ежедневно за Пера и актьорския състав, всичко се движи по програма и днес ще започнат снимачния процес. Видях снощи, че пишат 2 месеца приблизително, че ще продължат снимките, което не е малко време… Нека Афра има успех! ❤🧿
(Тива между другото се писа още през април, че ще закъснеят тези снимки и ще започнат чак юли, не сбъркаха)

За слушалките, в стремежа си да се доказват разни неща, се доказва точно обратното! 😈😆

# 39
Пожелавам успех на Афра с новия проект Пера. Дано всичко мине безпроблемно.
Нямам търпение и за Мерт да видя какви бъдещи проекти е избрал Simple Smile

# 40
Знаете ли с каква продължителност са сериите по Дисни?

# 41
Понеже съм си отбор делулу Simple Smile Та искам да си кажа, че да ми олекне Wink
Искрено се надявам ей така някъде Афрам да са посрещнали Джулай Морнинга
Заедно, насаме и необезпокоявани

Сериалите по Дисни плюс,епизодите са принципно между 40-50 минути. Но за турските не знам дали ще важи такова времетраене

# 42
  • София
Знаете ли с каква продължителност са сериите по Дисни?

Сега проверих на Ханде сериала, 50-55 мин е една серия.

# 43
Афито е звездата на Ел и ДеФакто, а никаква я няма на събитията. Все едни и същи се въртят навсякъде, аман от тях.

# 44
Благодаря за новата къщичка, Мистери!❤️🤗🥀
Успех на Афра в новия проект! Мисля, че образа на Пера много ще й подхожда ❤️.
И понеже вече съм на морето 🥳🥳🥳, малко морски Сейфер/Афрам 🤗🫶.

Общи условия

Активация на акаунт