Отговори
# 15
Малко фен арт от архивите ми. Демек от телефона ми Simple Smile

# 16
аз, като най-делулу, вече съм тук. Благодаря от сърце, Мистери, за темата!

все още ме дразни надписа към трейлъра на последния епизод "всеки петък" и се питам защо не е поправено вече толкова месеци, а как ми се иска да е истина и наесен наистина пак всеки петък да сме пред екрана за нашето златно момче

Последна редакция: пн, 30 юни 2025, 13:35 от ani.zaiche

# 17
# 18
Никога не съм се съмнявала, че те ще спечелят ❤️

# 19
И аз не съм се съмнявала и гласувах във всички етапи на тази анкета! Афрам са феномен! 🧿🤍♾🪬🧄

# 20
При това печелят при завършен сериал…
Малко са такива двойки наистина!

# 21
Искам повторение на този епизод! 🙏

🧿🤍♾🪬🧄

# 22
Здравейте, момичета
Бих искала да ви се похваля с две неща - първо и аз съм в крак с модата с бурджуците и всичко против уроки вече Simple Smile
И второ - сдобих се със списанието с фотосесията на Elle с Афра
Много ми е радостен този миг, защото изпуснах фотосесията на Афрам с бижутата, късно разбрах за нея,а много исках да си взема списанието. Сега като бях в Италия и Франция търсих на Мерт фотосесията от Великобритания и не я намерих. Та сега държейки това списание с Афра е малка победа за мен Simple Smile
Специални благодарности за помощта и организацията на NeZ_9

# 23
Надя, предполагам, колко си щастлива🤗!Списанието е хубаво, въпреки че за мен лично снимките, които бяха в ИГ са с по-добро качество от това на списанието… поне аз така смятат😅

Днес Онур Акай и Билял пак са били на раздумка в Ю Тюб…😏 Този път телефонни разговори не бяха пресъздадени🤦♀😆
Искам да отбележа, че моя турски е доста базов и голяма вяра не може да ми е има, но все пак да кажа какво разбрах.
Онур потвърждава, че нашите хора са се видели в Париж, онези дни (така, както подозирахме и ние).
По-интересното обаче е, че той твърди, че нашите са били в Гьоджек за няколко дни. Има директен полет Лондон Даламан и Мерт е пристигнал директно там, а Афра е пътувала от Истамбул. Времево това мисля, че се е случило тези дни. Звука на самото видео е доста лош и не ми стана много ясно. Пак на яхта, пак със същия капитан и т.н.
Говориха и също за това как АфРам живеят връзката си скрито и не парадират, пак намесиха ОГМ, Пера, евентуални проекти на Мерт… Като цяло този път не беше толкова “фантастично”…
Ако някой прочете нещо различно или допълнително, споделете, да се поправя😅❤

# 24
Това е старо / ново! 🙃

# 25
# 26
  • София
В Х всички се чудят къде е Мерт, не вярват, че е в Истанбул. Сема е писала преди малко, че не знае дали се е прибрал, което е странно, но там не е ясно откъде получава инфо.
Аз не мога да си обясня за къде може да тръгне с всичкия този багаж, освен да се прибира.

Поне в Х са в добро настроение

# 27
Бруха, благодаря!🌹

Капитанът на яхтата е бил същия, обаче къде е същия папарак, който ги снима предния път и с който имат обща история. 😁

# 28
Добър вечер,момичета  Kissing Heart
Мистери,мерси за новата ни тема .  Flowers Hibiscus Дано да я напълним с много хубави новини  и от реала и предстящите проекти на Мерт и Афра.  Flowers Four Leaf Clover    Flowers Four Leaf Clover    Flowers Four Leaf Clover
Афра и Мерт напълно заслужено оглавяват анкетата ,защото са наистина най-ама най-красивата ,харизмартичната и химичната екранна двойка от много ,много време на сам.  Heart
bruja_piruja  мерси за превода   Flowers Hibiscus Онур Акай понякога малко попрекалява с фантазиите ,но и знае някои неща така че ще поживеем и ще видим какво ще се случи с хубавите ни АфРамчета  Simple Smile

https://x.com/cisperoancora_/status/1939569773345743350

# 29
в предаването Онур говори едно, а после качва това

Общи условия

Активация на акаунт