Отговори
# 645
Убедена съм,че отново ще ги видим заедно,ако не в реала то поне в сериал или филм.Вижте само какво става с Ханде и Баръш въпреки,че са си направо сухари в сравнение с нашите.Нарочил ги е някой за "химици" и вече за трети път ще се снимат заедно.Между другото,на 4.07. Ханде се е сгодила за гаджето си.Има публикувани снимки в инста от годявката и пръстените.

# 646
А като всяко чудо за три дни и тука така ще стане.Като вземе да привиква народа и съвсем ще се успокоят ,а като дойде и премиерата за филма и повечко инфо за новия серила и като си имаме нова тема за разговор съвсем всичко ще се успокои. То даже и като надничам в Х вече са се поуспокоили като изключим естествено хейтърите които така или иначе си хвйтят и сега си имат много хубава възможност и тема за хейт.
Мерт е много талантлив и заслужава да има голям успех.Афра също заслужава да получи всичко най-хубаво от живота и аз им го желая и на двамата  искернно целия този успех да дойде при тях и само най-хубаво=и неща да им се случват.Flowers Four Leaf Clover   Heart   Flowers Four Leaf Clover  Heart  Flowers Four Leaf Clover  Heart

Последна редакция: пт, 11 юли 2025, 23:00 от Eny87

# 647
Лека нощ от мен! 😴

# 648
привет, момичета,
ето това е истината за новата "любов", която също не следва в ИГ и тя не го следва, но следва Афи (ако е Мелиса Шенли, която няма и една снимка на любимия и много известен приятел, Мерт)

най-после изгледах "интервюто" на Онур Акай, прочетох някой и друг коментар, гледах видеото, за съжаление не знам къде да търся на рускините, за да видя костенурката, но нищо...
За сега при фактите до тук, за мен лично, всичко е нагласено, защото един влюбен мъж не би си дул корема пред жена, която омайва, нито ще си вре кракът в лицето й, не би седял по този начин седнал пред нея, нямаше да е толкова безразличен към момиче, в което е отскоро влюбен (как гледаше Афи дори след 2 години заедно, а от повече години се познават). Познават се от много години от приятелството с Мерт Я., от работата по други филми, т.е. те познават характерите си и щом са решили да бъдат заедно, то това е обмислено решение. На всички снимки и видеа от връзката им се виждат силните им чувства. Мисля, че заради договора и желанията на Онур и OGM се правеха на скарани (а и кой не се е скарвал с половинката си). Ще се снима вече сериала на Мерт и ще трябва да е влюбен, да изиграе изпепеляваща любов и зрителите да повярват в това. Знаем Онур как мисли (щом в сериала трябва да са разделени и в живота трябва - помните ли кога се "скарваха" и "разделяха"), Мирай трябва да подпомага този процес (говореше се преди, че Мирай е отследвала Афи, че не я харесва) и е възможно да е участвала в подготовката на "хващането". Онур Акай усилено говори, че са заедно, че ще има сватба, че заминават на почивка и къде, т.е. става опасно за новите проекти (виждате как Афи е крита, но се говори за новата й визия). За мен това е стъпка по нареждане и е платено на момичето. Надявам се да не греша и сватба да има на уречената дата, когато сериалите вече ще са записани и АфРам свободни. Дано нямат повече довори с OGM, че тяхната стратегия за взаимодействие е отвратителна и съсипва живота на актьорите.

ако всичко е чиста истина, то Мерт е изиграл не героя Ферит, а себе си, защото това е постъпка в характера на Ферит

ЗАЩО МЕРТ се излага с нова "любов" и поема удара? В Турция на жените не им се прощава такова поведение, но за мъжете е в реда на нещата (заключение от гледане на туски сериали и филми, може да греша)

Последна редакция: сб, 12 юли 2025, 08:38 от ani.zaiche

# 649
Добро утро, момичета!😊

Четох снощи в Х заплахи, че според някои профили заради станалото проектите на Мерт нямало да се гледат, вече нямало да го подкрепят. 🤪 То пък като го подкрепяха и умираха за него все едно рейтингът на Рибарчето в 3-ти сезон летеше към небето. 😵‍💫 Точно нашия сериал е живото доказателство, че колкото и страхотна главна двойка да имаш, колкото и голяма да бъде химията между тях и феновете да ги обичат и подкрепят, когато сценария е калпав всичко отива в киреча и ти спират проекта.🙄 Да, чудесно е да си на първо място в класацията на Адба и други такива класации, това гали егото, но накрая винаги се гледа рейтингът на даден проект, защото паричките на продукцията идват от там. Пожелавам и на него и на Афра винаги да попадат на качествени сценарии, защото колкото и да те боготворят в Х накрая винаги излиза, че сценария е най-важното, а всичко друго е след него.

# 650
Добро утро, дами!❤🤗
Започвам отзад напред. Х-а и заплахите им си остават само там, никой не ги отразява. Като дойде време за гледане, ще видим кой колко ще гледа, а аз съм сигурна, че много.
Четох също, че си бил унищожил кариерата с това шоу 🤦♀, тия хора не са добре, както и да е!
Относно шоуто🤣🤣🤣, ами шоу е и театър, всичко заедно, съжалявам! Това с хавлията , краката му пред нея, тези сутрешни загрявки, абе любов за чудо и приказ!
Нямам идея защо е направено шоуто и към кого е предназначено, но мен няма човешка сила, която да ме убеди, че това е истина 🥴😓

# 651
Добро утро, дами!❤🤗
Започвам отзад напред. Х-а и заплахите им си остават само там, никой не ги отразява. Като дойде време за гледане, ще видим кой колко ще гледа, а аз съм сигурна, че много.
Четох също, че си бил унищожил кариерата с това шоу 🤦♀, тия хора не са добре, както и да е!
Относно шоуто🤣🤣🤣, ами шоу е и театър, всичко заедно, съжалявам! Това с хавлията , краката му пред нея, тези сутрешни загрявки, абе любов за чудо и приказ!
Нямам идея защо е направено шоуто и към кого е предназначено, но мен няма човешка сила, която да ме убеди, че това е истина 🥴😓

+1 за мен също беше малко преиграно, не казвам че не е влюбен в момичето но малко изглеждаше като: Вижте, аз продължих напред, намерих си ново гадже. Иначе в x вчера вечерта,  профил който очевидно беше хейтър на Мерт публикува някаква клевета за Мерт за военната му служба, доколкото разбрах се казваше че Мерт бил с връзки там и са му се били позволявали неща, които на другите не. Но добре че човек, който е бил с Мерт каза че такова нещо не е имало и са лъжи, но доколкото разбрах са тормозили Мерт заради накакви новини май, и някои веднага си помислиха че става въпрос за вечерята на Афра с Окан и някои си мислят че точно затова е блокирал Афра, когато излезе от армията

# 652
Бруха, туркините са много емоционални, но бързо им минава. Аз също съм сигурна, че ще гледат стига проекта да бъде интересен.

# 653
Анабел,
Това в публикувания текст относно Мерт и казармата, за привилегиите и скандалите, да, беше сложено със задни мисли. Но момчето, което беше в казармата с него опроверга новината особено за привилегиите. Но не отрече това, че са го атакували относно онези фалшиви новини из клюкарските предавания за Афра. Тоест това го е имало, но момчето казва, че в никой момент той не е променил държанието си.
А иначе това с блокирането стана през февруари, не след казармата. Изобщо сега се опитват да намерят някакво обяснение…
За мен нещата нямат никаква връзка. АфРам бяха, както се казва до вчера ок.
Каквото и да е станало е станало супер скоро 1-2седмици, а може и по-малко…

# 654
Ужас, реших с Grok да науча коя е сниманата жена от клипа и отговора е Афито

# 655
Ако всичкото това не е някакъв ПР и стратегия (странни за мен😁), то раздялата им е била поради достатъчно сериозна причина след която е нямало връщане назад. Шашардисахме се, защото не сме свикнали на тази публичност свързана с личния живот на Мерт, но в крайна сметка ние не знаем дали желанието 3 години да си крият връзката е било негово, общо или на Афра.

# 656
Лилия, Афи никога не е криела връзките си, има доста снимки с първия, с който е живяла на семейни начала (не му помня името) и с Мерт Я. Но за Мерт не се знаят старите му връзки, само снимки от дискотеки и събития. Подобни снимки като на Афи от връзки, той няма. Това сега е за първи път, не се вижда близост освен при целувката и събличането на хавлията (която бе нищожна). Ако бяха не съвместими щяха да го знаят, не са тинейджъри, а зрели хора и могат след толкова години познанство и приятелсто, съвместна работа да го разберат.

# 657
Анабел,
Това в публикувания текст относно Мерт и казармата, за привилегиите и скандалите, да, беше сложено със задни мисли. Но момчето, което беше в казармата с него опроверга новината особено за привилегиите. Но не отрече това, че са го атакували относно онези фалшиви новини из клюкарските предавания за Афра. Тоест това го е имало, но момчето казва, че в никой момент той не е променил държанието си.
А иначе това с блокирането стана през февруари, не след казармата. Изобщо сега се опитват да намерят някакво обяснение…
За мен нещата нямат никаква връзка. АфРам бяха, както се казва до вчера ок.
Каквото и да е станало е станало супер скоро 1-2седмици, а може и по-малко…

Да през февруари я блокира, но после я отблокира и когато се върна от казармата я блокира отново, първия път когато я отблокира Ураз го забеляза

# 658
Зайче, знам, че Афра не е крила предишните си връзки, но тогава интересът към нея не е бил същия, какъвто е откакто стана толкова известна с Рибарчето, както и по време на връзката им с Мерт. Не мисля, че само единия от тях е искал да се крият, според мен е било общо решение. Всъщност тя и тази стратегия с криенето не работеше за намаляването на истерията покрай тях и може поради тази причина на Мерт вече да не му пука дали ще го снимат.😄 Пак казвам, ако това всичкото не е нагласено нарочно.

# 659
За мен “публичността” или по-скоро не публичността идва от Мерт и леко по леко преминава към Афра. Аз така го виждам.
Иначе, ако изключим театъра, нещо различно да сте видели в социалните мрежи на Мерт? Да е публикувал нещо различно от обичайното (нищо)? Няма такова нещо…
Няма какво да му мислим повече, момичета!
Време, трябва да се даде време на времето (казват испанците)…
Нищо друго не ни трябва! 😎

Общи условия

Активация на акаунт