Отговори
# 705
Пъзелът малко по малко се нарежда!🤦♀
Няма нищо случайно!😎
Да ни е честито!

Последна редакция: сб, 12 юли 2025, 17:32 от bruja_piruja

# 706
[quote author=KrasiAnna link=topic=1790195.msg49959849#msg49959849 

Дичката , има един сериал Обадете се на моя
мениджър  Та там са показани мн похвати в този бизнес Когато се печелят милиони от публични личности , нищо не се оставя на случайността
Ще изградим още по тясна връзка с Шнура 😂
[/quote]

Краси, ще взема да го изгледам, да се успокоя малко 😁🤦‍♀️....И да, от Шнура всичко може да се очаква!

# 707
За мен лично, ще е голямо разочарование, ако сериалът е за тв.
Ее , недей така Какво ще гледаме и обсъждаме
Аз вече се притесних за рейтинга 😂

# 708
Имам чувството , че ще е за тв и в дизито с Кенан Имирзалъолу! ОГМ обяви 3 нови сериала за този сезон , има 2 от миналия и едва ли ще направи шести!

# 709
Сутринта бях страшно отчаяна, честно ви казвам!😢
Не знаех защо точно се случва случващото се.
Но ето че нещата започнаха да се нареждат и то много по-бързо от очакваното. И пак шнура м@мка му!

# 710
# 711
Почнаха да се изясняват нещата. Нашите продължават със Шнура и ОГМ. Всичко е пресметнато и нагласено. Актьорската игра ще е 24/7 . Реал и сериал вече са едно.
Щом нашите са избрали кариерите пред личното дано успеят да изиграят всичко и да издържат на натиска и напрежението. Но те са млади и сега им е времето да работят. Всичко точно Wink
Проклет да бъде тоя Шнур, аман от него.

# 712
Ами ако е за ТВ ще бъде в някой от вече обявените, може би младата версия на стария герой, примерно на Кенан.
Иначе ако не е за ТВ ще в дигитален
Горе долу това… ще видим, зелената ще пише.
И все пак се оказахме прави зеления фон и протежето са си определено ОГМ хора…

# 713
Бел , има сега един с Керем Бурсин по ТВ
С Каванч за Дисни , двата от мин сезон и този с Кенан , кои са другите

# 714
За Черно море, с Керен Бюрсин и с Кенан! С Къванч е за платформа май

# 715
За Черно море, с Керен Бюрсин и с Кенан! С Къванч е за платформа май
Да , ние сме за Черното море
Там не съм чела подробности за артисти обявени
Ако е с Кенан ще е мн добре Но не вярвам да разделят главните роли

# 716
Това беше излязла за Черното море! А някъде четох, че се водят преговори с Ебру Шахин, но не съм сигурна

https://x.com/birsenaltuntas1/status/1934955256774885526?s=46&t= … 4NUPbRSwTwEUXPj0w

# 717
  • София
Ако е за ТВ, вярно този за Черно море май няма актьор, само предположения за актриса. Той май беше за ТРТ, та и рейтингът няма да е от голямо значение.

# 718
Афито! 🧿

Четох , че в Стар остават Краля, дръгливите и този с Керем ! Другите сериали на ОГМ ще са за други телевизии!

Последна редакция: сб, 12 юли 2025, 18:47 от BELL-

# 719
Момичета,яд ме е на тези деца,че се оставят така да ги манипулират.Сега ще споделя моето виждане от друга гледна точка.Приемаме,че между тях е нямало някаква по-такава връзка,а са си просто добри приятели които се познават отдавна.Това приятелство и разбира се таланта им ги изхвърли на върха на славата и каиерата им.През цялото време,а то никак не е малко,три години,мълчание от тяхна страна,усмивки и нищо повече.Феновете само гадаят и си съчиняват история извън сериала,подгрявана от доста жълтури.Дори и да е имало нещо и са решили да не го продължават добре.Но след сериала се продължи с това мълчание и подгряване на фандома от жълтата преса.Прочетох някъде,че Мерт се сбил с някого в казармата защото са го бъзикали заради онази история с Афра и оня треньор.Наказали го да постои още няколко дни след уволнението.После тази информация изчезна.Когато човека си се уволни навреме си казах,ето поредната лъжа.Снощи прочетох,че решил да се раздели с Афра,когато тази новина гръмнала.Естествено,че абсолютно не е вярно,но глупостите си вървят.Но за какво ми напомни това.Веднага след тази новина,и Афра,и треньора излязоха с опровержение.И двамата отрекоха подобна връзка,даже дадоха обяснения,че се срещнали съвсем случайно и не се познават.Когато Афра беше изловена от папараците и заяви,че няма да се снима за телевизията този сезон,на въпроса за любовния и живот тя отново се усмихна загадъчно и не отговори.Така заблуди всички,че с Мерт всичко е наред,включително и мен.Всичко това беше подгрявано и от прословутия Онур Акай,който много ловко се измъкна от ситуацията.Голям мазник.В един момент някой решава да се приключи с Афрам,но далеч по неправилния начин."Бомбата" е пусната и взрива е толкова силен,че май нещата излизат извън контрол.Единия буквално е "разпънат".Мисля,че в случая Афра трябва да застане до Мерт,въпреки отношенията си,в името на колегиалността ако щете и да защити Мерт публично.Не може когато нещо те засяга лично веднага да се изправяш и защитаваш,а когато колегата ти,не казвам гадже,бивше гадже или приятел,казвам колега с когото до скоро сте били 24/7 заедно и скандала засяга пряко и теб да не се изправиш и защитиш,а да те скрият и даже и информация за новия ти външен вид да няма.Мисля,че не е честно от нейна страна.В крайна сметка в тази "игра" сте заедно.Мерт не е правил нищо сам.Ей,това не ми дава мира.Нали знаете,че само с едно изказване Афра може да спре цялата тая "помия" която се лее в момента върху главата на Мерт?

Общи условия

Активация на акаунт