Отговори
# 75
Да, това пише, но тя явно сменя нагласите си като долните гащи или в зависимост от къде духне вятъра…
В крайна сметка с игнорирането й си решаваме проблема 😁

# 76
Започна се! ✌🏻 Не , че е спирало!

# 77
Успех на Афито! Интригуващо превъплъщение. Дано и сценарийно да е увлекателна историята. Единственото което ме притеснява е присъствието на ОГМ ама сме калени добре. Grinning

# 78

🧿🤍♾🪬🧄

# 79

Това било от снимките на Пера…
Прилича ми на ресторанта на Есме и Гюлгюн…😅🤔

# 80
# 81
От изминалите 6 месеца  до сега  се вижда , че ПР на Пера е започнал  още преди НГ , засили се февруари и продължава в умерен ход сега,  ден през ден от Бирсен и днес от Афра
Всички хулеха ОГМ и Шнура , че не уважавал и пренебрегвал Афра и т.н А сега нямат търпение за Пера
Интересно  е да видим как ще продължи ПР в дългосрочен план Ясно е , че искаха да отделят СейФер/Афрам от Пера , но пък дали ще държат взаимодействието на феновете на Афрам и как ?
Защото едно е да се гледат клипове в ютуб , друго е да накараш фен маса да гледа платена платформа
Някои бързо го прибраха Лондон бой за концерти и т .н , е Уимбълдън го зове Grinning

https://x.com/serienholic/status/1940112727139393582
JoyJoy

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 21:48 от KrasiAnna

# 82
Добре де, факт е, че ПР сега за Пера има. Още от сега почнаха новините и рекламата. Мини филм/ сериал е. За платена платформа. Пак се снима от ОГМ и Шнура. Всичко точно до тук.
Защо обаче няма същата реклама и ПР за филма, който Мерт снима миналата година. Пак се снима от ОГМ и Шнура, пак е за платена платформа. Обаче реклама никаква. Само няколкото снимки, които качи момичето и това е. Даже още не се знае кога ще го пуснат за гледане.
Съжалявам,ама не ми се струва честно.
Единият проект се промотира,а другият не.
Разлика виждам само в платформите,ако има някакви рестрикции от там. Пера е за Дисни плюс, а филма на Мерт за Нетфликс.

# 83
  • София
Джокович преди малко започна, но дали Мерт е там...

Ами имат си ПР ОГМ, който е различен за всички проекти. Аз не мога да разбера от какъв зор Протежето в Х пише основно за Афра и Мерт, повече от преди. Нямат явно никакво взаимодействие за другите им проекти, или просто набира последователи след като и спряха предишния акаунт.

# 84
Надя , може само да гадаем С единия си проект може да имат увереност  Все пак  Мерт беше  в УС цял сезон Няма и партньорка  С другия сега да я натрупват Докато излезе Пера УС ще се забрави съвсем А Афра има и доста мъже партньори

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 22:01 от KrasiAnna

# 85
  • София
Още една снимка от екипа на Пера, изглежда интересно

# 86
Аз не мога да кажа кое как и защо е решено… Само ще изложа факти.
Пера е сериал,  според мен на много актуална и наболяла тема, Афра и като цяло всички актриси обичат да показват нещата, които правят.
Адама на Мерт е тежка житейска история. Мерт не е от най-обичащите да качва неща в мрежата (обичаше преди Рибарче)
За мен ПР-а на Пера няма нищо общо с този на Рибарче. Там болката беше друга, двойката унищожаваше и продукцията и сценаристите и режисьорите, всичко!
За това и тези иди@тски забрани за снимане, за публикуване и тн на АфРам.
За това и, както някой писа идеята СейФер и АфРам да бъдат разделени, да не се желае винаги да ги гледат с едни и същи партньори (не съм убедена, че ще се получи за сега поне).😏
Та да се върнем на ПР-а, за мен нещата за сега са добре, ще видим как ще продължат. Защото никога не се знае плешифия какво ще реши😓

# 87
Наде, предполагам, че наблягат на рекламата на Пера, защото е сериал, а и темата е за социалните мрежи и инфлуенсърството, където точно рекламата е много важна. Нали знаете Шнура как обича да преплита реал и сериал.🤪

# 88
Ох, прави сте за Пера,че темата е много популярна в момента. Та затова може би всичко е различно с този проект. Съгласих се Simple Smile Само дано не предобрят нещата както направиха с Рибарчето.
Чакайте да си сложа Афрам/Сейфер Wink

# 89
СейФер са незабравими и незаменими.😍🥰😍🥰😍🥰😍

Общи условия

Активация на акаунт