Отговори
# 150
  • София

И нещо от Стар преди малко

# 151
В Х са развълнувани, от новината, че рекламата на Хафса за елидор била много успешна и щяла да се излъчва в много държави. Нейните фенки сравняват броя на гледанията, на рекламата на Афито с тази на Хафса, но са забравили, че рекламите ги има и в инста на Афито! Нищо, че са премахнати от страницата на елидор!
.
Скрит текст:

# 152
  • София
Ахахаха къде го намериха как снима сторито

Афра и Хафса нямат никаква база за сравнение....

# 153
  • Яко в Матрицата...
Положението е “Мамо, дават ме по телевизора” 😆

Мерт е навсякъде, без да го иска 😎

# 154
Хубав и в чудесно настроение!😍😎

# 155
  • София
Днес снимат сцени от втори епизод на Пера

И нещо от Х 🤣🤣🤣

# 156
Стар тв май още тъгуват за СейФер! 🙄

🧿🤍♾🪬🧄
https://x.com/startv/status/1940739801033925054?s=46&t=C9m0c4NUPbRSwTwEUXPj0w

# 157

И нещо от Х 🤣🤣🤣

Колко станаха вече не знам - Мирай, тенисистката, онази с едното око, Ейлюл незнамси коя и сега тая русата пред него.😄 Направо не знам как смогва това момче.🤪

# 158

И нещо от Х 🤣🤣🤣

Колко станаха вече не знам - Мирай, тенисистката, онази с едното око, Ейлюл незнамси коя и сега тая русата пред него.😄 Направо не знам как смогва това момче.🤪

Момичето пред него му е приятелка, но той стои на разстояние от нея, и до нея има момче което очевидно е нейно гадже

# 159
Много се радвам за Мерт,че е там и гледа на живо. Дано остане и за Джокович да го гледа. Другото са приказки, колкото ей така да не заспят хейтърите. Да си чешат езика с нещо Simple Smile
Пера пък кога почнаха снимките кога вече епизод 2, бързи са.
Чакам днес още снимки от Мерт и Афра

# 160
Аз още преди няколко дни писах, че не знам как им смогва Мерт на толкова… много породисто това момче еййй! Пу пи да не му е уроки 🤣🤣🤣🤣🤣
Иначе наистина без да иска, все по телевизията го дават😁
Хафса и феновете й да се скрият някъде!
За Пера вече втори епизод, а ще снимат 2 месеца останалите 6 🤔🤯? Нещо не ми се връзва тая работа, не знам….
Както и да е, пригответе се за драми в Х и за много хейт 😂😂😂😂

# 161
Нормалните хора пишат в Х и е вярно Излизат сега пещерните мечки да коментират Joy
Чудя се социална среда и контакти нямат ли ?На обществени места не ходят ли? Човекът отишъл на тенис мач , те търсят като следователското куче Вихрен JoyJoy

# 162
за Пера дано с това темпо да вървят нещата, че лятото ще отмине само в работа, а някои делулу (като мен) се надяват на снимки от яхта, от почивка на нашите.

# 163
Нормалните хора пишат в Х и е вярно Излизат сега пещерните мечки да коментират Joy
Чудя се социална среда и контакти нямат ли ?На обществени места не ходят ли? Човекът отишъл на тенис мач , те търсят като следователското куче Вихрен JoyJoy

Краси 🤣🤣🤣

# 164
и тая "приятелка" го напусна

Общи условия

Активация на акаунт