Отговори
# 720
Айде още една се отписа и вече не е фен на Афра и Мерт, а само на Афра. Гюл която винаги искаше да се снима с Мерт сега е против него, защото може да не са заедно с Афра

# 721
Аз видях неин коментар, че той не гледал Х, но сложил снимка от Х. Много добре знаем, че гледа Х и чете, но не беше от много добрите коментари.
Както и да е…. Пак казвам целта на всичко е да се унищожи АфРам и целия фандом. По никакъв друг начин до този момент не се постигна. Сега е направено…

# 722
Още от сета на Пера!

# 723
Имаме снимка от сета на Афи

Не знам има ли конспирации, намеса на Шнура, нова любов или просто обида, но нещата ескалират тези дни доста. Помията по Мерт е голяма. Аз си ги обичам и двама с АфРам или без. Дали с тази девойка изживява любовно влечение или професионално задължение си е дал сам съгласието. Така ми се искаше и двамата да се махнат от ОГМ ама така ми се искаше.... Но това е положението. Пием валериана и гледаме поне ще имат нови проекти, трябва да си съхраним нервите, че доста неща ще се пишат и заснемат. Joy

# 724
И още от сета на Пера!
Днес по принцип е ден 11 от сета на Пера, 11/48 означава ли че остават още 37 дни сет?!

# 725
  • София
Както писаха и в Х, успокойте се, настанете се хубаво, вземете семките и гледайте шоу.
Нещата с Мерт ескалираха, щом Гизем ги успокоявала вчера и отворила стая за първи път от месеци. Имаше 900 човека по едно време. Гизем е соло Афра акаунт, който получаваше инфо от ОГМ. Вчера и Кристина отвори стая - тя е соло Мерт, обаче съм я блокирала и нямам идея за броя слушащи я.
Но самият факт, че тези двете са в контакт с ОГМ говореше, че има нещо и днес пратиха фона.
Правя тема и я пускам, давайте да изпишем тази Simple Smile

# 726
Не знам за вас ,аз се успокоих вече,вчера ми беше само тъпо. Лайковете ми свършиха вече. Сега чакаме и гледаме.
Само че аз съм  съм на пуканки 😘

# 727
  • София
Нека стигнем до стр. 50 и да се местим

https://www.bg-mamma.com/?topic=1794206

# 728
Аз също съм спокойна, но промяната в поведението на Мерт все пак за мен все още е неразбираема. Не съм сигурна, че знаят, че ги снимат в хотела или където са, но публикацията му днес ме изненада. Надявам се колкото и нещата да ескалират сега, то скоро да позатихнат и да може да започне спокойно снимки. Радвам се, че и Афи снима в момента, защото това ще и позволи максимално и доколкото е възможно да се откъсне. Ако трябваше да застават един за друг, то беше преди случилото се. Сега просто всеки трябва да се съсредоточи и да върви по пътя, който е избрал. Относно новините за новия проект - нов сериал, пак ОГМ. Не подскачам от радост, но дано да е нещо интересно. Дано и Мерт да има енергията и концентрацията за толкова проекти. Мислих, ме ще си даде повече почивка, ако трябва да съм честна. Но пък най-сетне снимка и на Афи от "Пера". Дано да повдигнат още завесата около снимките.

# 729
Хора,защо не свиркате,че сте се преместили в съвсем нова къща?
ОСтанах си аз като последният самурай да се боря с вятърни мелници в предната тема

# 730
Добре дошла при нас, Вал. 🌹

# 731
Хора,защо не свиркате,че сте се преместили в съвсем нова къща?
ОСтанах си аз като последният самурай да се боря с вятърни мелници в предната тема
Вятъра е силен ,Вал и не се чува като свиря. Смятай колко е зле положението. Добре дошла 🌹

# 732
VAL* -и аз съм тук.От време на време ми харесва да "раздвижа вятърните мелници" и съм тук и там.

# 733
Много съм благодарня зя гостоприемството
Надявам се,не,сигурна съм,че ще чета само приятни и позитивни постове
Някои от Вас знаят,че не се интересувам от личния живот на моите любимци
Затова никак няма да бъда полезна с информация за тях,но ще чета с удоволствие
Ето защо,предварително искам да се извиня и да Ви благодаря

# 734
вярвайте ми за първи път в живота си искам нещо да се случи на Онур, тухла ли ще му пада на главата, удар ли ще получава, но да спре да тормози нашите и да ги остави да живеят младостта си.

а те не могат ли да работят с други продуценти, само Онур ли е в Турция

Общи условия

Активация на акаунт