Седмокласна изпитна 30.06-6.07 Нека резултатите да са на късмет и всеки първо желание да е приет!

• 72 392
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 1 440
Мдам, чета, чета, и.... извода е: Наздраве! Изтрещяхме съвсем!

# 1 441
  • София
Голяма част от потребителите изтрещяха....

# 1 442
Чак пък изтрещяли...не мисля.
Нормален въпрос се зададе. Нищо кой знае необичайно не се попита..
Не виждам нищо лошо да се пита когато нещо не е ясно.
Никой не се е родил научен....да напомня.

# 1 443
 Малките като кандидатстваха преди 2 седмици, процесът ми се стори толкова прост и безпроблемен, че си мислех, че правя грешка. Попитах на 100 места ...

# 1 444
За любителите на силни емоции тази тема по това време на годината винаги е топ избор! И аз се изкуших тези дни да преслушам настроенията на актуалните потърпевши. А предвид бурното развитие на допълнителния (умишлено не го наричам "изкуствен") интелект, се чудя наистина ли никой не го попита кое ще бъде бъдещото училище на детето?! Още има време и за баба Ванга, дет' се вика.

# 1 445
Аз тук вэведох оценки и видях къде според миналогодишните балове, влшзаме.
https://www.izpitai.me/
Назад някой го качи...

# 1 446
  • София
За любителите на силни емоции тази тема по това време на годината винаги е топ избор! И аз се изкуших тези дни да преслушам настроенията на актуалните потърпевши. А предвид бурното развитие на допълнителния (умишлено не го наричам "изкуствен") интелект, се чудя наистина ли никой не го попита кое ще бъде бъдещото училище на детето?! Още има време и за баба Ванга, дет' се вика.
Хаха, сигурно има, вече за какво ли не го питат хората.
Скрит текст:
Помагах преди дни по молба на приятелка на едно дете за кандидатстване с една чужда платформа за университет..И то в Месинджър ме попита дали аз в реалността  и Русалката в един  форум за майки сме едно и също лице. И след като си признах без бой, сподели сладурът чистосърдечно, че разпитал преди  това chatgpt какво знае по въпроса.. Но понеже отговорът  бил предимно локуми (които  ми копира да се посмея), без конкретика особена , която да помогне да се ориентира, тоест не изчистил колебанията му за това кой кой е, та се престрашил директно мен да пита.
Та ще е интересно  какво би отговорил на някоя нетърпелива майка за шансовете на отрочето й за училище Х, особено ако въпросната сподели с него и статистиките на РУО...

Последна редакция: пн, 07 юли 2025, 22:48 от Просто русалка

# 1 447
О, естествено, че го питахме, оказа се много близо до избора на сина ми Simple Smile
п.с.Питахме за подходящи училища Wink)))))

# 1 448
Хаха, сигурно има, вече за какво ли не го питат хората.
Скрит текст:
Помагах преди дни по молба на приятелка на едно дете за кандидатстване с една чужда платформа за университет..И то в Месинджър ме попита дали аз в реалността  и Русалката в един  форум за майки сме едно и също лице. И след като си признах без бой, сподели сладурът чистосърдечно, че разпитал преди  това chatgpt какво знае по въпроса.. Но понеже отговорът  бил предимно локуми (които  ми копира да се посмея), без конкретика особена , която да помогне да се ориентира, тоест не изчистил колебанията му за това кой кой е, та се престрашил директно мен да пита.
Та ще е купон какво би отговорил на някоя нетърпелива майка за шансовете на отрочето й за училище Х, особено ако въпросната сподели с него и статистиките на РУО..[/spoiler]
Русалка - ти, Санака, Динчо и още няколко ангели ще останете в аналите на този форум като непреходни ценности, съвсем сериозно го казвам! Господ здраве да ви дава за посветителската дейност, дето на ползу роду упражнявате! Аз съм ви лично благодарна и вечно задължена, като предвиждам да ви слушам и следвам и след две - три години, когато кандидат-студентската ви експертиза ще ми е от върхова полза. Поддържайте форма Wink

# 1 449
Не съм писала в темата, но ви следя, защото и аз съм със седмокласник. По темата с минималните балове дали могат да се виждат в реално време, смятам че няма никаква пречка да се виждат, защото отдавна в системата на детските градини  се вижда в реално време колко човека има пред теб, но силно се надявам за училищата това никога да не се случи, защото това би побъркало нас родителите необратимо.

# 1 450

И аз го питах, много добър психолог се оказа. Каза ми точно това, което исках да чуя. Умник е, добре се нагажда. Simple Smile

# 1 451
  • София

Русалка - ти, Санака, Динчо и още няколко ангели ще останете в аналите на този форум като непреходни ценности, съвсем сериозно го казвам! Господ здраве да ви дава за посветителската дейност, дето на ползу роду упражнявате! Аз съм ви лично благодарна и вечно задължена, като предвиждам да ви слушам и следвам и след две - три години, когато кандидат-студентската ви експертиза ще ми е от върхова полза. Поддържайте форма Wink

Напълно съгласна. Миналата година завиждах на седмокласната група, че Sanaka имаше кандидат-гимназист, за щастие и тук е доста активна Blush. Аз лично си признавам, че на всичко, написано от тях, се доверявам, без да подлагам на съмнение. Отдавна съм се убедила в компетентност. Добавям и ganis. Svetlaem също ми беше мноого полезна тази година. Има и други в групата, чието мнение много помогна. Супер сме си тук. Благодаря. Скоро да вдигаме наздравици за край на тази кампания Wine Glass

# 1 452
Ако гледаме природните паралелки как бихте подредили 22ро, 32ро, 127мо и 134то, че сме в голяма чуденка Благодаря предварително на споделилите!
От миналогодишен опит споделям, при изявен интерес конкретно към профила ПП. 134то не ни фигурираше изобщо в списъка и по-скоро съжалявам. Едва след класирането получих много добри отзиви за профил ПП в 134, с добри учители, които свеждат на младежите на достъпно ниво материала от профила по-късно в 11 и 12 клас. Добре го обмислете и потърсете мнение конкретно от хора завършили там. Аз тогава не го писах заради иврита и пак казвам - съжалявам.

ПОТВЪРЖДАВАМ!!!
Някои от най-добрите преподаватели в Италианския лицей (природни науки) отидоха в 134-то.

# 1 453
Правя аз днес стройна, спретната таблица, оцветена, украсена и пращам на детето-принцеска, която е на планина с баба си. Щастлива, нахилена, доволна от себе си. Поглежда я и казва: Мамоо, нищо не ти разбирам!
Крах, падение. Даже нови критерии и колони вкарах -  отстояние, нейния бал...
След обяснение, консултация, разяснение, ЧЕ, какво е АрЕ, РЕ и прочие, какво иска и не иска. Утре пращам за финално одобрение и заминава в системата!

Последна редакция: пн, 07 юли 2025, 23:14 от TheFuture

# 1 454
😆😆😆 сайта БЪГНА̀ още преди да започне лудницата 😆😆😆 ЧЕСТИТО!

Общи условия

Активация на акаунт