Въпроси към модераторите и администраторите

• 35 726
  • 418
  •   1
Отговори
# 15
Това му е запазена марка на Бонго. Не е забранено.

# 16
Това му е запазена марка на Бонго. Не е забранено.
Добре.

Имам и аз въпрос към администраторите. Ще има ли теми, от които да си избиране как да изглежда BG-Mamma?

П.П. Вече това ще е моята запазена марка, щом не е забранено.

П.П.2 Това, че нещо е разрешено, не означава, че трябва да се злоупотребяха, както прави той и още единици потребители.

# 17
Цитат
След като сме в нато руснаците няма да могат да ни пускат бомби, надявам се. А "очовечаването" ни ще стане постепенно, като измрат соц бабичките и младите ще бъдат истински европейци. Вярвам в това
Може ли модератор да отговори, какви мерки ще се вземат за да няма повече подобни изказвания? Само в един пост има
- Възрастова дискриминация
- Език на омразата
- Стереотипизация
- Дехуманизация стил Рашков и неговите бивши хора
- Някакъв единствено правилен модел на поведение
И това не се случва за първи път, нещо като запазена марка е на този участник.

# 18
  • DE
Моля за съдействие,
в последно време ми се появява следния образ след като отворя бг мама

Искам ако има възможност да си върна предишния образ ето този

Може ли някой да ми помогне със съвет какви настройки мога да направя за да се върна към образа който предпочитам
Благодаря предварително

# 19
Погледни адресите отгоре, не са едни и същи. Едно m в началото е разликата, просто го махни за да не си на мобилната версия.

# 20
В момента отваряте форума с мобилната му версия. Най-долу на страницата имате възможност да се прехвърлите на пълната.

# 21
  • DE
Много ви благодаря.🤗

# 22
Има куп ценни рецепти, които потребители в раздели Диети и Кулинария споделят. Бихте ли измислили бутон, който да ми ги праща в каталог към профила? Би било супер бързо и удобно Simple Smile

# 23
  • София
За целта си имате бутон Полезно. Нали предназначението му е замислено да бъде такова.

# 24
  • оттам, откъдето започва България
Да, но нали бутона "полезно" го ползваме и за харесване и се натрупват много постове, които реално не са полезни.
Много пъти се писа за това, че е хубаво да има и бутон "харесвам".

# 25
  • Телиш/Плевен
За целта си имате бутон Полезно. Нали предназначението му е замислено да бъде такова.
Да, ако се ползва по предназначение, служи точно за това. В първите години след въвеждането му, го използвах само за постове, които са ми полезни с нещо и после лесно откривах запазеното по този начин.

# 26
Здравейте.
Вдясно на екрана, точно под профилната снимка, излиза една реклама. Нямам против рекламите и не им обръщам никакво внимание, но тази специално включва звук - не зная на какъв принцип, изглежда ми произволен. На неравни интервали от време, се стартира силна реч. Първия път направо ме стресна. Кликнах я да е беззвучна, но след известно време пак се включи. От сутринта се включва 3-4 пъти.
Автоматичното възпроизвеждане на видео през браузера ми е изключено. Не съм "минавала" с мишка през нея.
На какво може да се дължи?

Проблемът с тази реклама продължава - днес за един час се включи три пъти. Буквално гръмва, с максимален звук. Нямам намерение да си инсталирам адблок заради една реклама, но какво мога да направя, за да не се включва? И само аз ли имам такъв проблем? Ако да - на какво се дължи?
Браузерът ми е Mozilla, 128.12.0esr (64-бита).

# 27
Защо липсва опцията за публикуване като анонимен потребител?

# 28
  • Sofia
Тя е налична само в определени подфоруми.

# 29
Коя е актуалната тема за лоялната програма? Не съм влизала отдавна в платформата, днес реших да вляза и въпреки, че въвеждам кода, който ми изпращат на имейла, не се случва нищо.

Общи условия

Активация на акаунт