Въпроси към модераторите и администраторите

• 39 674
  • 473
  •   3
Отговори
# 465
  • European Union
Проблемът е в мобилната версия. През три различни браузъра се получава един и същ резултат. Не ми е удобно да ползвам пълна версия през телефона.
Сега тествах. Грешката е само с Chrome и вероятно другите Chromium базирани. Firefox няма проблем.
Safari също дава грешка.

# 466
  • Буркина Фасо
Проблемът е в мобилната версия. През три различни браузъра се получава един и същ резултат. Не ми е удобно да ползвам пълна версия през телефона.
Сега тествах. Грешката е само с Chrome и вероятно другите Chromium базирани. Firefox няма проблем.
+ 100 - с лисицата и пълната версия (на тел. и компютър) почти ги няма посочваните проблеми.

# 467
То стои от няколко дни горе. Ту се отваря страница с него, ту без него. Ту се отваря с нов изглед, ту със стария. Спароувърви заедно с новия изглед, при мен поне, на мобилната през хрома.
Така и не разбрах нов изглед ли ще има, или това е просто бъг и грешка.

# 468
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Когато отворя бг-мама изглежда така

За да видя менюто с нови отговори, следени теми т.н. трябва да вляза някой от табовете горе и чак това се появява

# 469
Да, при скролване в новата визия панелът отдолу за достъп до нови мнения изчезва.

# 470
В мобилната версия видеата са така и в Опера също, не се визуализират вградени а се вижда показаното черно каре. Не ми изглежда да е проблем на определен браузър.

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 18:57 от natka

# 471
И през Samsung Internet е черно каре с надписи.

# 472
Защо коментарите ми биват изтрити?

# 473
Намерих си браузър, на който се вграждат без проблем видеата. Ама не е за споделяне точно в тази тема. Само дето не ми е необходимо вече.
Не разбрах само този msparrow какво причинява. За сега не визуализациям някаква по-сериозна промяна, освен, че започна тотално да забива форума.

Общи условия

Активация на акаунт