Въпроси към модераторите и администраторите

• 82 901
  • 924
  •   4
Отговори
# 915
Същата досадна поява на реклама в мобилната версия
Поне кажете, дали правите нещо по въпроса.
Подобно на политическите реклами. Задали сме правила да не се показват, но някои ги заобикалят. Когато ги заобикалят ги търсим индивидуално да ги блокираме. Скрийншот и линк на рекламата са нужни.

# 916
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Скрийншот съм дала на предната страница. Рекламата е на дрогериите DM. Преди малко пак ми излезе, но не бях чела тук, че да копна линка.

# 917
  • София
Попитах в друга тема но там на питането ми беше отговорено по типичен начин , ще се въздържа да уточня какъв и последствие беше изтрито та да попитам в тази тема ?

Какъв е смисъла да се затваря всяка тема на 50та страница и да се отваря нова такава ?
Нито забавят браузъри и товарят хостинг по-дългите теми нито създават по-трудна ориентация с търсачката , даже напротив .
От друга страна повечето потребители търсят отговор на питането си единствено в последната тема и неглижират предишните , ако и в някои случаи "предишните" да са силно актуални и съвсем пресни като мнения , като така дублират куп питанки на които скоро е отговорено съвсем конкретно и то многократно ?
Та какъв е проблема дълга тема да се заключва веднъж годишно примерно ?

# 918
Искам да се оплача от модератор, който трие в темата ни мнения, които не нарушават правилата. Как мога да се обърна  към отговорните лица?

# 919
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ето я пак рекламата, която не дава да продължиш, докато не я изгледаш.

Ето линкът - https://www.dm-drogeriemarkt.bg/?appPageType=start&wt_mc=display … EYASAAEgKasPD_BwE

# 920
  • Буркина Фасо
ако натиснеш "затваряне" не се ли маха ?

# 921
  • в сърцето на един мъж...
ако натиснеш "затваряне" не се ли маха ?

Не винаги, понякога тръгва директно прозорец със самата реклама

# 922
  • София
Ето я пак рекламата, ....

Най-доброто решение против досадни реклами е рекламният блокер .
За почти всеки браузър има такива като за Мозила са най-успешни защото е независима платформа и не се съобразява с IT индустрии .
Инсталирате си към браузъра съответният блокер и вече никаква реклама няма да ви притеснява освен вградените банери .

# 923
  • Буркина Фасо
като гледам profi използва Мозилата.  при мен излизат реклами както при нея, но не във форума, а на други сайтове.  тук ми се показват само празни полета.

# 924
А на мен нищо не ми се показва. Нито в десктоп, нито в мобилна версия. Нито празни полета, нито покани да гледам нещо си, ни-що. 10 пъти писах, но никой явно не чете в тази тема, за да си помогне, а само, за да се оплаква.

Общи условия

Активация на акаунт