Въпроси към модераторите и администраторите

• 84 558
  • 935
  •   1
Отговори
# 930
  • Glasgow
Да, и при мен е така. Изскача това да гледам реклама, за да продължа да чета мнението, но като го направя ме връща няколко мнения преди четеното от мен.

# 931
Има ли как да се възстановят мои публикувани мнения, които лично аз съм редактирала? Ще помоля ако има начин да ми кажете на кой от админите да пиша за помощ.

# 932
Да върнете първоначалния вариант? Не е възможно освен ако Вие не предоставите  текста от преди редакцията.

# 933
Здравейте! Имам въпрос към администраторите или модераторите. Отнася се за правило “12. Без флуд/flood*, безсмислени и/или повтарящи се публикации   
Не допускаме и премахваме публикувани безсмислени, едносрични и/или повтарящи се (еднакви или сходни) публикации, в това число последователни публикации от един и същ потребител, без между тях да има други отговори или без да са изтекли 24 часа от последната публикация.”

Когато са изтрити публикации на друг/и потребител/и и собствените ми коментари тогава стават поредни, това счита ли се за мое нарушение?
Благодаря!

# 934
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Не.

# 935
Проблемът, който коментирах, с невъзможност да се видят темите по раздели, с чертите и пр., се оправи може би вчера. Този проблем се появи около май месец (със започването на обновяването на бг-мама), заедно с него се появи и проблемът със стрелките за прелистване на страници от темата, сега гледам, че и двата проблема са коригирани, във всички браузъри, които имам на телефона.

Общи условия

Активация на акаунт