Въпроси към модераторите и администраторите

• 85 955
  • 956
  •   1
Отговори
# 945
В мобилната как да рефрешна? Много, ама много ме дразни връщането назад при затваряне на рекламата! (И самите реклами)

# 946
  • Glasgow
Мен не ме дразнят самите реклами, ами че връща на предни мнения.

# 947
  • София
За мобилната нямам представа, защото не я ползвам.

# 948
От три дни и при мен не се търпи с тези реклами. На мобилна съм, отивам най-отгоре рефрешвам и после се връщам да търся мнението до което съм.

# 949
В мобилната как да рефрешна? Много, ама много ме дразни връщането назад при затваряне на рекламата! (И самите реклами)

Аз рефрешвам там от трите точки горе в дясно - показва се редче със символи, натискам кръгчето със стрелкичката.

# 950
В мобилната как да рефрешна?
Кликваш долу на адреса на страницата и даваш ентер (-->), да ти презареди.  Малко дървено, ама... няма много варианти Grinning

# 951
  • София
Пиша с молба да се обърне внимание на поведението на потребител BonniBonn конкретно в темата "Търсене и размяна на кодове/отстъпки/ваучери".

Когато беше забранено да се споделят кодове за booking в темата за booking, гореспомената тема, за която пиша, беше посочена като правилната в която този процес да продължи. И оттогава се използва.
Потребител BonniBonn реши, че това ѝ пречи и създаде нова тема с единствена цел да изгони потребителите с такива интереси от темата без да има интерес към съдържанието , без да я оформи с правила и инструкции за ползване в първи пост.
Оттогава потребителите с интерес към booking кодове са цитирани, което е офтопик, и приканвани да напуснат темата. Докладвам тези постове, биват изтривани, но следващият такъв не закъснява.

Моля за мерки. Преди минути докладвах поредния такъв офтопик пост.

# 952
  • Sofia
А защо въобще е нужно да се създава отделна тема за кодове за Booking? Поредната простотия...

# 953
  • SF
Няма строги указания как се оформя тема. Авторът преценява как да изглежда първи пост. Ако има специални изисквания, може да напише инструкции за употреба, но ако няма, защо да си измисля правила?! Ако не ти допада авторът или оформлението на темата, пропускай я.

# 954
Истината е, че темата за кодове е пълна с кодове за букинг. Губят се кодовете за останалите сайтове.

В темата за букинг пък не се пише нищо различно от кодове..поне последно бе така, преди да я напусна.

Не следя и двете теми вече поради горните съображения.

# 955
В темата за букинг беше забранено от модератор да се споделят кодове, а остана само за теми, касаещи резервации.

Аз изцяло подкрепям да има отделна тема за кодове за букинг, ако изобщо има значение. Просто някакво време следва да мине докато всички се насочат натам. Всички други кодове се губят сред непрестанното питане и НЕ-четене дори на пост назад.

# 956
Имам въпрос само към модераторите и администраторите.

Пишете си каквото ви е на душата и игнорирайте отровата.
Този потребител оторизиран ли е да разрешава(или забранява) във форума такива неща?

Питам, за да нямат проблеми потребителите, които последват съвета.

Общи условия

Активация на акаунт