Сертификат за английски C1

• 485
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте! Искам да си изкарам сертификат на Cambridge CAE Advanced по английски или някакъв друг сертификат ,който да е доживотен и да е за ниво C1 , но не желая да ходя на курсовете . Бих се подготвяла сама и бих си купила нужните учебници , но наистина не желая да ходя на курсове .
В Британиката дори ми казаха, че не мога директно да почна курсове за C1 , защото нямам сертификат от тях за B2 , а аз не желая да давам пари и за двете нива и според мен няма никакъв смисъл . Можете ли да ме посъветвате къде мога да си платя и директно да отида на изпит или какво да направя ? Благодаря предварително !

# 1
Запиши се първо на пробен изпит примерно в Аво бел или друг лицензиран изпитен център. Много хора си мислят, че са на високо ниво, но реалността е друга.
Виж как ще се представиш. Ако смяташ, че си готова избираш дата и се явяваш. Ако не си готова, купуваш си учебниците за подготовка или ги сваляш от някой руски сайт, четеш и се явяваш.

Отиди на сайта на British council натисни Изпити
Виж за C1 Advanced датите. Харесай си дата. Плато 450 лв. И успех на изпита.
Изобщо не е нужно да си ходила на курсове.
Можеш да пишеш на школата, където искаш да се явиш и да се разбереш с тях.

Виж на сайта на Avo-bell датите при тях и цените.
Пиши им. Много са отзивчиви.

Последна редакция: пн, 30 юни 2025, 17:56 от metal.vixen

# 2
Много благодаря , ще проверя за изпита там!

# 3
Да, наистина, проверете в British Council.

Преди много години аз също не исках да ходя на курсове, защото училището ми беше дало добра подготовка за изпит по ниво С1 (CAE). Посетих офиса на BC, записах се за следващата дата, платих таксата за изпита и ми дадоха безплатни материали за подготовка - примерен изпит + това, което се беше паднало на предишния изпит.

Не знам обаче сега дали може направо да си платите за изпит, без да ходите на курс. Преди не беше проблем.

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 07:16 от Dimi Avram 703940

# 4
Може да си платиш само за изпит.

Общи условия

Активация на акаунт