АПРИЛските порастнали деца с мама ще рисуват яйчица!

• 7 176
  • 303
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Юле, нещо да се поФалиш?  Mr. Green

# 16
Бъзикайте се вие, бъзикайте се. А Младен вече трети ден трепери като трепетлика и ме дебне на излизане от WC-то.

Не съм си купила тест още, но като гледам - май ще трябва. За всеки случай сме решили, ако е имало щъркел (пустите гадини червеноклюни, много подраниха таз година!), да не му правим рекламация.

# 17
Честит рожден ден на 2априлската момчешката банда и на техните семейства.
Фил на теб и на Преско  много Heart Eyes

Екси, Данче, да не сте направили и годежа на рождения ден Wink  А Ана-Мария все по-хубава става, пу-пу. И зетя и той де Wink

Юлче, купете го накрая, ч нас ни гризе пък вие как издържате Mr. Green

Енви Hug Hug И други хубави празници идват, не тъжи. Пък така Вили ще има два празника отделно Hug

# 18
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКИТЕ РОЖДЕНИЦИ   Tada Tada newsm59 newsm59  bigdance2

# 19
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИЦО!!! ДА ПОРАСТНЕ ГОЛЯМ ЮНАК ЗА РАДОСТ НА СИЛНАТА МАМА ТАНИНА! МНОГО ДА МУ СЕ РАДВА И ДА СЕ ГОРДЕЕ С НЕГО! ЦЕЛУВКИ ОТ  НАС С ДЕНИ! ЧЕСТИТО И НА ПРЕСИЛ, СИМЕОН, НИКИ И РАДОСЛАВ! ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО НА ВСИЧКИ ЖЕЛАЯ!

# 20
Честит рожден ден на днешната банда!Да са здрави,весели и щастливи всички дечица и техните мами!
Специални целувки за Преско и мама Филипа!
Много се радвам за теб Мисче,желая ти лека и безпроблемна бременност!
Дано тези проблеми да останат само в миналото и през ноември да се радваш на малко здраво бебче!!!
Аз също първия път имах абсолютно безпроблемна бременност,но сега и при мен има кръвотечения, които ме притесняваха,но вече като че ли свикнах и не се шашкам толкова. Но да знаеш миличка,че много трябва да се пазиш и да лежиш повечко.
Енви горе главата,много добре се познаваме и знам,че не си човек,който се отчайва така лесно. Кръщенето на Вили ще стане чудесно, независимо че няма да е точно на Великден,но тепърва идват още прекрасни празници,които са добър повод за кръщаване. Как е Пепи,днес има ли температура?

# 21
на Миската (след като четох назад) искам да пожелая лека бременност, бързо раждане и мнооооого радост покрай тях! stork-boy  love001 preggo
според мен проблема е че бързо си забременяла - спомени това на доки
цунки!  bouquet Hug Peace

# 22
според мен проблема е че бързо си забременяла - спомени това на доки
Не мисля, сега сякаш всяка 2-ра бременна има някакви усложнения, кекави ли сме, що ли? Thinking
Но наистина кръвотеченията в началните седмици могат да се дължат на "плацента превия", аз и таквоз чудо имах, няколко дни след като ми констатираха бременността ми зацапа едно кафеникаво, започнах да пия хапчета за задържане и ако не се лъжа така до 12-13-та седмица май.
МисЗ, на теб изписаха ли ти нещо?

# 23

Честит рожден ден на Преско, Сими, Ицко, Радо и Ники. Бъдете винаги здрави, весели, засмяни и все така бъдете радостта на мама и тати!

# 24
Сега чак успях да кача снимките от крщенето и р.д. на Катето. Ето вижте и вие Simple Smile http://snej.snimka.bg/album.php?album_id=58770&photo=61

# 25
Честит рожден ден на рожднниците

Моето ходене до Девин ми излезе през носа, за първи път да оставя малката и свекърва ми ми я върна болна с температура, хрема и яка кашлица, толкова съм бясна, че се зарекох както една година не и я давах да я гледа,така ще и за напред няма да се допре до детето ми повече #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 26

ФИЛ, ЧЕСТИТ ДА БЪДЕ ДЕНЯТ, В КОЙТО ТВОЯТ СИН Е ДОШЪЛ НА ТОЗИ СВЯТ И Е ПОЕЛ ПЪРВАТА СИ ГЛЪТКА ВЪЗДУХ, ДЕНЯТ, В КОЙТО ЗА ПЪРВИ ПЪТ Е УСЕТИЛ ТВОЕТО ДОКОСВАНЕ, ДЕНЯТ, В КОЙТО ЦЕЛИЯТ ТИ СВЯТ СЕ ПРОМЕНИ И ДОБИ НОВ СМИСЪЛ!!!
                БЪДЕТЕ НАИСТИНА ЩАСТЛИВИ И ГОРДИ С НЕГО!!!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ОСТАНАЛИТЕ РОЖДЕНИЦИ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА!!!        bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 27
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМАЛИ 1 РОЖДЕН ДЕН НА 31, 1 И 2 АПРИЛ!
[img][http://media.abv.bg/img.phtml?th=1&id=114201/img]

мис3  Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност! Много се радвам за теб!

Мирела, прочетох, че сте били в Девин. Понеже и ние ще ходим за Великден, ако можеш да споделиш къде бяхте, как прекарахте, би ли имало проблем, ако сме с бебе.. Предварително много ти благодаря!!

# 28
Преди месец бяхме с малката на Девин, нямаше проблеми.
Пътят до Велинград е с доста завои.
Иначе ние ходихме до Дяволското гърло и Ягодинската пещера, но и на двете места не става за дете Naughty

# 29
Аз мисля слд годинка да сменям Аptamil с Nestle junior нали уж то било за над годинка, някой да има инфо по въпроса?

Общи условия

Активация на акаунт