АПРИЛските порастнали деца с мама ще рисуват яйчица!

• 7 176
  • 303
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Юлеееееееееее  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Шок, нооооо от щастие  Hug Гушкам те мноооого силно  Hug Абе момичета, направо вчера и днес ще ме сбъркате  Mr. Green Юле, много се радвам! С теб и виртуално плътно до теб  Hug Hug Hug Mum,
Мисче, Юле, утре на отчет  Mr. Green
Черпя за Мисчето, Юлето и Мам

# 46
  • София
Снеж, много е хубава малката Кати   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 47
Юлчееееееее, честито и на теб, мила! HugОх толкова много се вълнувам, прекрасно е всичко което се случва Party.Май наистина е вълшебен този април месец-с какви новини започваме.
Юл, желая ти лека и безпроблемна бременност!  bouquet
Снеж, християнчето много готино Heart Eyes.

# 48
Юлче, честита ти нова бременност!!!   bouquet Heart Eyes  bouquet
Нека да е лека и безпроблемна!  Peace
И да я споделяш с нас, ей! Party

# 49
  • 2 етажа над тавана
Юленцеееееееееееееее, страхотна новина! Ако знаеш как ми тупка сърцето от вълнение!!! Лека и спокойна бременност и прекрасно малко подаръче в края на годината!!!

# 50
Честит Рожден Ден на Пресил, Симеон, Христо, Радослав, Ники, Ана-Мария, Матей, Станислава! Здрави да растете, умнички и щастливи бъдете!

Честит Имен Ден на всички цветя!

Честита прекрасна новина на Юлчето и на Мисчето, лека и безпроблемна бременност ви пожелавам от сърце. Момичета, и аз искам вече да съм бременна пак  Blush, но мисля да поизчакам още. Мамчета, споделяйте как го решихте, как минава бременността ви.

Ей, толкова се развълнувах  newsm44

# 51
  • София
Мам, Мисче, Юленце,   Hug голяма работа сте ей, страшно смели мацки! Само с хубави новини да ни радвате и споделяйте по-честичко какво се случва около вас, пък може да зарибите и още някоя "априлка" за бременлийския отбор  Mr. Green
Вдигам една наздравица тая вечер за вас!  cheers

# 52
Честит първи рожден ден на Пресил, Симеон, Христо, Радослав и Ники! Весел празник и на техните майки!

Честито на Юлчето и Мисчето - лека и безпроблемна бременност ви желая момичета   Hug
Аз хем си спомням с умиление за бременноста, като си помисля и ми става едно ревливо, хем още не искам второ ... ноооо не винаги стават нещата по план   Wink

в среяда съм във Варна.желаещи за среща newsm78

е как  Flutter

Ние сме на линия също Peace

Да доложа новостите при нас:
-държи си шишето с млякото вечер
-става вечер, сутрин и си взима шишето от раклата и изцоква чая/предната вечер се събудих от викове защото го беше изпил/
-показва колко голям ще стане/опъва ръце нагоре/ 

# 53
Малеее моми4ета, 3 дена не мога да ви оставя, а вие вzехте 4е zабременяхте  Crazy

Мис, мила, как си се траела, евала, и то с такива притеснения... Стискам палци от сега нататък да иzкараШ една лека, беzпроблемна бременост и да се радваШ преz ноември на едно zдраво, красиво бебе както кака си  Hug   Hug   Hug

юл4е (нямам голямо ю), 4естито, каква иzненада само  Hug  И на теб ти желая една прекрасна бременност  Hug  А каква конкуренция си поръ4ахте zа прахосмука4ката, мъжка или женска?  Wink

На патерици 4естит рожден ден на рожденниците на иzминалите дни, с най добрите пожелания zа едно прекрасно детство   bouquet  Hug  Heart Eyes

СъЩо на куц крак 4естит имен ден на вси4ки, които праzнуваха в4ера   bouquet

и 4естит рожден ден на днеШните герои, специално на Пресил. Пресил, бъди винаги zдрав, Щастлив и обграден с толкова любов, както сега   bouquet  Филипка, желая ти оЩе МНОГО Щастливи мигове с двамата ти любими мъже  Hug  Наzдраве  Heart Eyes

И какви красиви снимки покаzахте, браво, де4ицата са много сладки  Heart Eyes  Ани, мъжът ти купи ли си ве4е някакво оръжие? Или Стаско Ще я паzи?  Wink

Дано болните скоро оzдравяват, най ве4е Пепи, и дано не zараzи Вили  Praynig  Енви, раzбирам 4е ти е тъжно, но и аz съм на принцип "всяко zло zа добро".

Аz съм zатрупана с работа пък Милена хи4 не ми дава да седна пред компютъра  ooooh!  В петък летим zа Варна и до тогава Ще е един малък ад  Crazy  Ина4е ниЩо ново тук, продължаваме да се лекуваме  Sad , купихме обувки zа прохождане и тъй като гледам ги вzехме тамън на време, 4е ве4е все пове4е се пуска....  Wink

Хайде лека ве4ер сладуранки, аz продължавам да работя  ooooh!

# 54
Е честна дума, толкова се радвам, че сълзи ми излизат от очите Hug Hug Hug
юлче, юлчеееееееее, лека бременност  bouquet
Толкова се вълнувам, ние тук сме си като истинско семейство.

Blushревла съм!

# 55
Обещаното си е обещано, опиянена съм от вълнение! Crazy

юлче, докато намеря време да седна на компа и да благодаря за чашката винце и се натъкнах на страхотната новина! Hug

Ама и мен разплаквате Blush

Честита ти бременност, успешна и края на годината здраво бебенце! Hug  bouquet Hug

Честит рожден ден и на бъдещият батко Ивко!  bouquet Heart Eyes  bouquet

# 56
  • Boston, MA
Ох, и аз много се вълнувам! Да пожелая и честит 11 месец на "малкия" адаш Дани на Шанс!

Енви, исках да ти кажа да не ти е криво - ще имате два повода за празнуване!

И понеше вече в България е 3-ти - честито на рождениците!

Да е жив и здрав малкият сладък бъдещ батко Иво!

Филипче, май и тая нощ няма да се спи, а?

Аааа, и аз успях да разгледам снимките - Катето и Анна-Мария са невероятни госпожици!

# 57
Честит рожден ден на днешните рожденици - Иван, Ивайло и Йоана. Да са здрави и щастливи и весело изкарване на празника.
юлче, лека и безпроблемна бременност  Hug Като чета, че едно по едно малките априлчета ще стават батковци и каки и ми става едно хубаво. Чак ми се прииска и аз да се присъединя към бременския отбор Laughing

# 58
Добро утро!

Ей, вчера големи емоции Grinning

Вечерта ми завърши съвсем подобаващо като разбрах за юлчето Hug

Ще качвам снимки тез дни, че днес нещо не ми се занимава, май се поизморих Rolling Eyes

Направихме му прощъпулник вчера, то тоз ритуал малко проформа, ама да сме отчели дейност.
Човекът опипа всички неща, като най се впечатли от питката, но в крайна сметка хукна с отверката Mr. Green

# 59
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА
КАНДИДАТ-БАТИ ИВО, НА ИВАН И НА ЙОАНА! Hug
БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!
Party

Общи условия

Активация на акаунт