АПРИЛските порастнали деца с мама ще рисуват яйчица!

• 7 184
  • 303
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря за пожеланията, момичета!
Ами ние всъщност не се бяхме решили, смятахме да е най-рано след 3-4 месеца. Даже в последно време все повече се разубеждавахме. Но сега сме в еуфория (особено аз) и смятаме, че това е най-доброто, което можеше да се случи. Както Младен каза - иначе все щяхме да чакаме удобния момент, а пък той нали никога не идва  Laughing Терминът ми е 30 ноември (забременяла съм на осми март  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green ) а аз въобще не се чувствам бременна все още. Вчера си купих теста направо на шега. Решихме още нищо да не казваме на роднините, за да може да съобщим, когато сме сигурни, че всичко е наред. Надявам се днес двете баби да не ми видят крилцата от щастие  Mr. Green  Аз искам момиченце, а Младен говори за братче - така че сме отворени и за двата варианта. Между другото Иво май пръв е усетил - нали е сукалче, та напоследък взех да забелязвам как все по-малко време суче и нещо се дърпа.

А днес имам и друга радост вкъщи - моето детенце-слънчице става на една годинка! Черпя ви по този повод:

# 61
Юл4е страхотна новина Simple Smile Желая ти лека бременност, а на рожденника ви днес многоооооо прекрасни мигове и весело детство   bouquet  bouquet  bouquet
Честити първи рожден ден и на Иван и Йоана!!! Да растът здравички и палави Simple Smile

# 62
Честит рожден ден на Йоана и Иван

# 63
Ч Р Д на Йоана и Иван   bouquet  bouquet

Юлче лека бременност и на теб, мила......то където има две там и три, кой ли ще е  newsm78

Аз сънувах тази нощ, че съм бременна, но не съм аз, ахахахах.......... hahaha

# 64
Честито на рождениците днес! newsm59 и най-вече на бъдещия бати Ивчо  bouquet Да растат здрави и щастливи за радост на всички вкъщи.
Юлче, честито, миличка  EFP- страхотна новина!Пожелавам ти много лека и безпроблемна бременност и един щастлив бъдещ батко, който мноооооооооого да те слуша и да ти помага  bouquet
Момичета, страхотни сте, много ме развълнувахте с тези бременности напоследък Hug Hug Hug за всички бременни мамчета.
И аз да похваля малкото си диваненце - вече се пуска по малко, а първия път, в който тръгна сам(може би не се усети, че не го държа обаче, защото бях зад него и не е предполагал, че съм го пуснала) направи поне15-16 крачки. Явно си може човека вече сам, но още го е страх да свикне с мисълта Grinning
Айде  Joy весел и усмихнат ден на всички  Hug

# 65
  • 2 етажа над тавана
Честит рожден ден на Иво, Иван и Йоанка! Да растат здрави и безгрижни! А Ивчо да бъде най-прекрасния батко!  Hug Heart Eyes  bouquet
Честит празник и на милите им майчета!  bouquet

Ние ще отлитаме навън, нямаме топла вода  и плановете ни се провалиха - исках да давам днес на Маги кръв и урина за изследванията,а ма как да я мия със студената вода Tired Дано я пуснат скоро, поне утре да я свършим тази работа!

Желая ви много слънчев ден!

# 66
  • София
Честит първи рожден ден на малките ни сладурковци Йоана, Иван и най-големи поздрави за бъдещия батко Ивчо!

Фил, отвертка, а?  Mr. Green Значи и във вас всичко ще е счупено, както беше едно време в нас заради брат ми Laughing (и той отвертка изтеглил и сега е инженерче)
Вчера Пепи счупи една кола на малкия и той веднага си отмъсти двойно - перфорира със зъбките крема ми за ръце и счупи кутията на компютъра.

# 67
юлче, а с кърменето какво мислиш да правиш?Ще устискате ли за тандем?Или баткото до тогава ще се отбие?

И как се справяш сега в началото, като мераците за сън са убийствени?

# 68
                                         Честит Рожден Ден на Ивчо, Йоанка и Иван!!!!!!!!!

юлче, и аз щях да питам за кърменето Grinning

Я ми кажете нещо - понякога забелязвам, че Яна си криви единия крак. Когато прави крачки, едното краче си го извива навътре. Да я водя ли на ортопед или да изчакам да проходи? Притеснено ми е да не би да й има нещо.

Ексче, щерка ти е прекрасна Heart Eyes

# 69
Добро утро Hug

Честит Рожден Ден на Ивчо, Йоанка и Иван!!!
Честито и на техните сладки мамчета!

Ние имахме среднощна фиеста-стана в 4,50ч. и заспа чак в 6,30ч. след неколкократни/разбирайте го 5-6/приспивания  Tired

Енви не съжалявай за кръщенето-пак ще е толкова празнично, важното е да сте добре цялата фамилия  Peace

ХДМ, Вени, Снеж всички сте страхотни на снимките Hug

Tatjana ще чакаме във Варна Flutter

Мисче, мисля че феталната морфология се прави в 16г.с. - а тук има добри специалисти с апаратура/като дойдеш ще обясняваме/ Hug

НуНи, на Тедко краката са му като кашкавалени ooooh!

Кърменето при бременност нямаше ли нещо да четвъртия месец максимум или съм в грешка newsm78

# 70
Нуничка, и Пресил така го кривеше докато не ходеше сам, а се държеше за пръстче.

Сега като проходи вече почти не го прави, вероятно съвсем ще изчезне след време.И аз се чудех за ортопед, ама за сега съм отложила.

# 71
Ами засега кърменето върви, но работата е на отбиване. По принцип в края на бременността вече няма кърма, а само коластра и само най-убедените сукачи издържат до тандем. При нас няма да стане работата. Така както го гледам - давам му най-много още 2-3 месеца. Броя 4 кърменета, но сутрешното и първото вечерно са само сук и бег.

# 72
  • София
Я докато малкия спи, да се консултирам с вас по един въпрос, който ме занимава напоследък. Таткото и дядото на малкия имат голямо разстояние м/у предните горни зъби, което на мен винаги ми се е струвало чаровно, а и съм чувала, че такива хора са късметлии. Пепи като студент носеше брекети и разстоянието му намаля, но не издържа достатъчно дълго с тея скоби и не се затвори съвсем. И на Валката се очетава да е голямо разстоянието, защото има една кожичка, която пречи да се съберат зъбчетата (ето тук май се вижда). С/ед зъболекаря, ако сега се отреже, зъбите ще се съберат. Та съм в голяма чуденка, дали да я резнем или да си остане с чаровно разстояние.  newsm78 Thinking
То това решение ние трябва да си го вземем, но все пак ми е интересно вие какво бихте направили в подобен случай!

# 73
Ренка, в никакъв случай аз не бих причинила това сега на детето си!!!  Naughty
Първо, това не е никакъв здравословен проблем. Второ, едва след като напълно израстнат зъбите, ще си покаже, ще има ли разстояние или не. Трето, както сама казваш - всичко е поправимо и по-късно с брекети.
Но вие си решавате! Peace

# 74
  • София
Честит първи рожден ден на малкоте големи Иван Йоана и Ивайло! Да станат големи големи и много да радват мама и тати.

мум, миссче, Юлче  newsm20 preggo Евала мацки за смелостта, аз я нямам макар, че бях планувала 4 деца  Crazy

Ренка, моите предни бяха разделени някъде до към 20г. Неусетно се събраха. И на мен док ми беше казал, че трябва да ми реже нещо и аз го изгледах като извънземно. Сега със събрани се харесвам повече. Късмет незнам, но не съм носила никога шини, но благодарение на тези разстояния зъбите се наместват правилно и стават перфектно наредени Peace

Общи условия

Активация на акаунт