АПРИЛските порастнали деца с мама ще рисуват яйчица!

• 7 212
  • 303
  •   1
Отговори
# 75
Ренка, писанчето е същото Laughing Братовчед й и той беше с голямо разстояние, но когато му порастнаха зъбчетата, нещата се оправиха. Според мен така си го остави Grinning

Филипка, мерси. Значи ще чакам да проходи и после ще видя дали още го прави.

# 76
Малеее моми4ета, 3 дена не мога да ви оставя, а вие вzехте 4е zабременяхте  Crazy

,,,,,,,,,,,,, hahaha

Юленцеее, толкова се развълнувах!!!!!!!!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВКО!!!!!!!

# 77
Честито на порастналите ни рожденници! Hug
На мамите им весел празник.  bouquet А на теб, Юлче спешъли-бъди винаги щастлива поне колкото си сега Party. Hug Hug
Нуни и мен ме притеснява това, че Юли стъпва настрани/разбирай като патица/ с едното краче и силно се надявам нещата да се самокоригират с прохождането му Peace.Педито ни каза, че няма проблем със стъпването ама тя не го е виждала как стъпва, ами ги допира 1 до друг краците и вижда че не са изкривени Tired.Еми не са-криви го като стъпва само.Дано не греша като отлагам ходенето при ортопед.Очаквам да споделяш дали при вас се подобрява във времето Peace и дано, разбира се Praynig.
Ренка, Юл си има ама същата ципа м/у горните резци, обаче на мен не ми се ще да остава с разстояние, затова ще се консултирам с педито и в последствие с детски зъболекър и вероятно ще я резнем/с риск да ме укорите Embarassed/Доколкото съм чувала, има зъбки с разстояние/наследствено/ и такива, на които обаче разстоянието се дължи именно на тази ципа./нямаме никой в рода с разстояние/.Също така съм чувала, че тази ципа може да бъде предпоставка за логопедичен проблем/малко бабини деветини станаха ама ще ме прощавате Embarassed/.Но пак казвам-чувала съм-не давам конкретна информация, подкрепена с матрИал.
Моля, ако някой има инфо по въпроса ще съм му благодарна да сподели.

# 78
  • Русе
Честит Рожден Ден на Ивайло, Иван и Йоана!

На проекто-батко Ивчо - една пракрасна сладка сестричка през ноември! stork-girl

Ренка, не съм компетентна, ама се сетих нещо интересно  Grinning - абе, на твоите хора да не им липсва някоя двойка зъби? Една зъболекарка ми обърна внимание преди години, че вече има хора/деца(включително и нейното), на които липсват вторите резци горе и са с по-глямо разстояние м/у зъбите - та това било следващо стъпало в еволюцията! Mr. Green Както някои хора нямат мъдреци, защото са ненужни вече, така поради факта, че ядем все по-обработени храни, природата е решила, че можем и с по-малко резци да караме... Валката да не е нещоооо... X-man, едно-друго? Wink

Енви, много гуш на сладкото Пепи! Не тъжи за кръщенето... Hug

Ванче, не мога да му се нагледам на твоя диригент, значи...! Heart Eyes

# 79

Ванче, не мога да му се нагледам на твоя диригент, значи...! Heart Eyes

E стига ме засрамва дееееее Embarassed.

# 80
Мили мами, дойде време и ние да си честитим и празнуваме първите годинки на нашите слънчица.

ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА НА ВСИЧКИ АПРИЛЧЕТА. ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО ПАЛАВИ И МНОГО, МНОГО ДА РАДВАТ МАМА И ТАТКО! 

newsm59

Честитя на всички, защото не знам кога ще имам време отново да вляза.

Юлче, видях добрата новина. И аз се включвам към пожеланията за лека бременост.

Ексче, Анна-Мариа е много сладка.

ЧАО.   bouquet

# 81
Ванче, що си тъй свенлива, Убу детИ  имаш, ненагледно Hug

Ренка, аз сега знам от мои си наблюдения, че на всички деца с никнещи млечни зъби си им го има това разстояние.
Лично за моето не знам дали бих го резнала, сякаш по-скоро не.
Ама пък ти сама си решаваш Peace

# 82
 Честит Рожден Ден на Ивайло, Иван и Йоана
 Много здраве и весел празник
 Юлче, честита ви блага вест и от тук нататък лека и с хубав край

Ренка, и ние имаме такава юздичка. Доки каза, че се чака да изникнат всички млечни и ако не се съберат тогава се прави някаква манипулация.
Не го мислех от сега, но вие ме накарахте Thinking и определено ако се наложи, ще я подложа май на това докато е малка. После какви болезнени неща ще прави от суета, пък и бракетите не са толкова безболезнени и се носят месеци, години. Но пак ще се информирам каква е процедурата де.

# 83
Юлче, Мисче, сега си мисля, че вие комплект ще си вървите - от априлки в ноемврийки, а Мам ще е априлка-септемврийка! Laughing

Нуни, и Велина си криви краката навътре, ходи на пръсти понякога и пр. Споко - сега се учат децата! Wink

Кати, Ани-Мими и Юли са наистина големи сладурковци!  Heart Eyes И тримата са с разкошни коси, каквато моята Велина ще има за първия учебен ден, вероятно!  Blush А Стаско голям кавалер - браво! bowuu

Последна редакция: вт, 03 апр 2007, 15:45 от envia

# 84
Честити Едногодишненски Рождени дни  на всички!
 Сега клюкарствах аз за положителните тестове и да знаете - стискам палци. Ние сме щастливи - вие да сте двойно по-щастливи! Hug

# 85
Честити Едногодишненски Рождени дни  на всички!
 Сега клюкарствах аз за положителните тестове и да знаете - стискам палци. Ние сме щастливи - вие да сте двойно по-щастливи! Hug
Чаена, аз ли не разбрах  newsm78 или и ти ще слагаш нова лентичка Flutter/прости ми ако греша Embarassed/

# 86
Лелее Юлче супер новина  Hug лека и без проблемна на всички бремени мамчета  Heart Eyes
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ  newsm59 newsm59

# 87
И аз Чаената често не я разбирам Grinning

Чаена, я пак? Mr. Green

# 88
  • Boston, MA
Мисля, че Чаената е говорила с някого за бременностите (както аз спуснах веднага на мъжа ми, той не разбра защо толкова се радвам  Laughing) и сега честити на очакващите (демек ние се радваме, ама вие, които чакате, още повече да се радвате).

# 89

на ИВО, ЙОАНА и ИВАН!!!!!!!!
       Скъпи майки бъдете безкрайно щастливи със своите деца, радвайте се и лудувайте заедно с тях!

Юлче, ама наистина страхотна новина  Hug Hug Hug нямаш представа колко се зарадвах като ти видях новата линийка! Лека и безпроблемна бременост, а след време те очаквам, както и Мисчето, и Мум в клуба на "Майките на породени деца". Към пожеланията си по-горе прибавям и това: Нека Иво бъде най-всеотдайния и добър батко!.

Фил  Hug

Последна редакция: вт, 03 апр 2007, 18:07 от Лейси

Общи условия

Активация на акаунт