Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ЮЛИ 2025 (Тема 7)

• 49 760
  • 872
  •   1
Отговори
# 120
Забравих да споделя, че след като първият ми детектор за диаманти не работеше, поръчах друг и моисанитът е истински - изкарва го диамант Simple Smile
Как диамант, момичета? От Тему?

# 121
Не, моисанитът е с почти същата твърдост, като диамантите и тези малки детектори, които се продават в Тему не правят разлика между двата.
За сравнение може да се тестват други камъни - ахати, аметист (с каквото разполагате под ръка) и ще излезе, че са с много по-малка твърдост.

# 122
Не, моисанитът е с почти същата твърдост, като диамантите и тези малки детектори, които се продават в Тему не правят разлика между двата.
За сравнение може да се тестват други камъни - ахати, аметист (с каквото разполагате под ръка) и ще излезе, че са с много по-малка твърдост.
Разбрах, т.е. си е истински моисанит. 😀 Не бях чувала, че и за диамантите има детектор.

# 123
Като стана въпрос за бижута, някой купувал ли е сребърни бижута от Тему, и сребърни ли са наистина? Виждам че има разни по 4-5 лв.

# 124
Взех си този пръстен и наистина изглежда с добро качество, но понеже от години не съм носила бижута и не уцелих размера. Сега чакам и една джаджа за определяне на размер на пръстени, че уж мерих с шивашки метър, но пръстенът ми става само на най-малкия пръст Smile Но пък ми харесва и си го оставих, а като си определя точния размер, ще си взема още Trollface

https://share.temu.com/m9WqYuSQgEA

# 125
Може ли линк?
 https://share.temu.com/fsc4pkm9A8A
Тези си бях поръчала и ги нося от доста време. На живо са по-хубави и нежни. Същите ги гледах в бг  сайт над 100лв.
Евтините бижута най-вероятно са само посребрени.

# 126
  • пустинята Гоби
Кой номер беше пръстена? Аз по тяхните таблици съм извън номерацията им, изобщо не мога да се ориентирам.

# 127
Кой номер беше пръстена? Аз по тяхните таблици съм извън номерацията им, изобщо не мога да се ориентирам.
Не знам с какъв акъл съм взела номер 6, сега като гледам таблицата май съм за 9 Satisfied

Ето и една гривна с цирконий, също изглежда много добре. Гривната с мойсанит я върнах заради ужасното закопчаване, с което не успях да се справя, но този вид е супер удобно дори за дълги нокти Simple Smile

https://share.temu.com/SqvNZrx1YyA

# 128
  • Пловдив
Да, няколко души бяхме писали за моисанита. Аз преди около месец взех пръстен - камъкът е хубав, но самата халка на пръстена беше по-тънка от снимката.
Искам да Ви помоля за линк конкретно към този пръстен. Аз не мога да търпя дебели халки, а всички които гледам са все такива. Иначе има много красиви бижута с мойсанит и са изкушаващи оферти.

# 129
На хората спряно връщането на кредит около 10.06 върнахали ви го? При мен нама промяна, все си е тази дейност е изтекла.

# 130
Нямам. Проверявам по два пъти на ден. Чакам някой тук да се похвали. Ще видим като мине месец. Поръчва ми се, ама след тази оферта, всичко друго ми е скъпо и сега си правя малко детокс от Тему 🤣

# 131
  • Варна
Моля за препоръки на машинка за подстригване, нещо което сте ползвали. Нашата се развали, а аз подстригвам ММ от години. Последната я взех от сайт преди 2 години, скъпичка беше и толкова издържа.

И аз нямам връщане на кредит от около месец. Само карти за отстъпки ми дава и тези купони по 14 или 28 лв...

# 132
И на синът му го спряха и как ли не ги моли и заплашва и не

# 133
И аз съм поръчала пръстен 6-ти размер. Гледах по таблицата, измерих. Обаче си имам колебания. Ако не ми стане пръстена, ще трябва да върна целия комплект и да поръчам друг. Ето това съм поръчала, не даде карта за намаление, както и да го въртях.
 https://share.temu.com/jXVjKGJ9cVA

# 134
Аз получих преди три дена връщане на кредит. 65 лв за сума над 80 лв. За поръчка от 89 лв ми връща 65 лв.

Общи условия

Активация на акаунт