Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ЮЛИ 2025 (Тема 7)

• 49 767
  • 872
  •   1
Отговори
# 135
  • пустинята Гоби
12 часа след полунощ ми дава връщане на кредит на мен, изкача едно подаръче. По друго време на деня и по друг начин не съм получавала офертата. Преди ми идваше по 3-4 пъти на ден като банер в Massages - Promotions.

# 136
  • София
При мен няма връщане на кредит на нито един от трите профила, за сметка на това има от хубавите купони. Даде ги без извикване, два продукта с яйца.

# 137
Ето пръстена с моисанит, който взех - от моята поръчка е изчерпан, но този е същият: https://share.temu.com/PntFyWCNFjA

А ако искате сребърен пръстен, който е тънък като тел (освен това ми е малък - няма размери) - ето този: https://share.temu.com/rJwZEyysMcA

Иначе аз съм размер 8 - според лентичката им за измерване (поръчах я отдавна).

nad_tab - страхотни купони! Аз вчера направих поръчка за купони, но не са такива.

# 138
При мен се появи връщане на кредит и си поръчах, но когато искам да си взема дневния кредит не мога да го открия с нищо и всеки път искам вход към събитието от бота. Не става с Claimcredit. Само с бота.

# 139
  • София
На мене ми върна офертата за връщане на кредит. При всяко подновяване сменя проценти, суми и подобни. Поръчах веднъж, когато искаше да похарча по-малка сума и на следващия път с връщането на кредит ми се видя, че не е изгодно и поръчах използвайки стар купон, който ботът ми поднови (30 лв. при поръчка над 80 лв.). Днес ми дава намаления с 50%, като максималната сума за връщане на кредит беше 50 лв. мисля. Но пък вчера ми намали една от безжичните прахосмукачки от 60 на 39 лв. и затова поръчах.
Скрит текст:

meri1966, виж какво пише при тебе най-отгоре - прилагам снимка - при мен пише
Потърсете "заяветекредит" ... и т.н.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 06 юли 2025, 13:58 от alys

# 140
Къде написа "Заявете кредит"?

meri1966, виж какво пише при тебе най-отгоре - прилагам снимка - при мен пише
Потърсете "заяветекредит" ... и т.н.
Скрит текст:
[/quote]

# 141
  • София
В търсачката, където се пишат ключови думи за търсене на артикули.
Ето
Скрит текст:

# 142
  • на морето
Ето пръстена с моисанит, който взех - от моята поръчка е изчерпан, но този е същият: https://share.temu.com/PntFyWCNFjA

А ако искате сребърен пръстен, който е тънък като тел (освен това ми е малък - няма размери) - ето този: https://share.temu.com/rJwZEyysMcA

Иначе аз съм размер 8 - според лентичката им за измерване (поръчах я отдавна).

nad_tab - страхотни купони! Аз вчера направих поръчка за купони, но не са такива.

Виждам, че пръстенът в златно. Изтрива ли се при ежедневно носене, без да се сваля при миене и къпане?

# 143
В търсачката, където се пишат ключови думи за търсене на артикули.
Ето
Скрит текст:
[/quot

Там опитвам но ми се появяват тефтери за кредитни карти

# 144
  • София
Трябва да напишеш буквално
заявете кредит.

# 145
В какви пликове опаковате, като връщате с Бокснау. Ще ми се днес да приключа с това, но установих, че не знам как да опаковам. Нещата са за плик, не изискват кутия/кашон. Но нямам нищо така плътно като куриерските пликове. И съм в чуденка.

# 146
  • София
В какви пликове опаковате, като връщате с Бокснау. Ще ми се днес да приключа с това, но установих, че не знам как да опаковам. Нещата са за плик, не изискват кутия/кашон. Но нямам нищо така плътно като куриерските пликове. И съм в чуденка.
В същия плик с който са ми доставили поръчката. Някой беше писал, че маха етикетите. Нищо не маха или пиша на плика.

# 147
Позлатата на пръстените не се изтрива - поне до сега. Мила съм си ръцете, но не се къпя с бижута.

# 148
Ако върна артикул от поръчка , с която съм получила купони, ще ги анулират ли?

# 149
Ако върна артикул от поръчка , с която съм получила купони, ще ги анулират ли?
Ако не е анулирана цялата поръчка, не би трябвало.

Общи условия

Активация на акаунт