Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ЮЛИ 2025 (Тема 7)

• 52 472
  • 872
  •   1
Отговори
# 585
Да се включа и аз. Да обясня за връщането на кредит. Вчера поръчах със промоцията връщане на кредит (50лв върнат кредит) точно преди плащане ми излезе прозорче на което не обърнах внимание - пишеше че с нещата от кошницата няма да ми важи връщане на кредит ида променя поръчката. Не обърнах внимание и натиснах плати. Имам около 200лв в кредитното саудо - не ми взеха пари от картата. След поръчката не ми даде въобще връщане на кредит - Въобще! Разбира се се ядосах и анулирах поръчката. Вечерта писах на съпорта - буквално един час си писахме докато обясня ситуацията. Той обясни следното : Когато участвате в промоцията връщане на кредит - връща ви сумата която пише че ще ви даде единствено ако е платена с КАРТА! Ако ви вземе някаква част от кредитния баланс просто ще ви редуцира сумата за връщане. В моя случай беше взето само от салдото ми и за това нямах връщане. Както и да е, днес ми даде пак връщане на кредит - явно заради едночасовия спор с оператора...   Поръчах неща за 92лв,, уж да ми върне 50 но платих само 40 с карта а другите 52 от салдото ми. Е от 50 уж където трябваше да събирам 7дена - ще събирам 21лв
Надявам се да съм бил изчерпателен. Хубава вечер

# 586
Не може да е така. Аз имам поръчка за 97 лв. вчера, от които 37 платени с натрупан кредит и 60 лв. с карта. Кредитът ми е 50 лв. Винаги, когато поръчвам с връщане на кредит, част от сумата я плащам с вече натрупан кредит.

# 587
  • софия
Не е така. Поръчка от днес - "платена" от баланса с доплатена разлика.

# 588
Не може да е така. Никакво прозорче не ми е излизало на мен, нищо ново или необичайно. Всичко беше постарому - похарчени 90лв., върнати 50лв., това беше. След влизане в приложението, пуснах поръчката веднага, не съм се бавила, всичко беше в кошницата и чакаше.
На мен не ми беше дадено такова обяснение, казаха ми че съм отказала поръчката и съответно кредитът е спрян, логично. Над час дрънкаха това, аз си държах на моето. Пратих им този скрийншот, който пуснах и тук, и отново дрънкаха същото.
Безумно е всеки път да плащаш цялата сума с карта, а да не се използва наличното.
Кой ще е съгласен така - никой, и те го знаят!

Чакам аз утрешния ден, да видим какво ми готвят. 😆

# 589
Подмини. Не си заслужава.
Много благодаря 🍀

# 590
Не е така. Поръчка от днес - "платена" от баланса с доплатена разлика.

Да. И при мен. Zerro, ако е удобно, може ли да направиш скрийншот от чата с обяснението на бота/агента. Не ми е ясно съвсем обяснението.
Ето при мен как е:

# 591
За да не спорим Има снимка с част от разговора със съпорта. И други сними с поръчката качвам ги. Не искам да споря просто казвам какво ми обясниха и какво се получи в крайна сметка

# 592
Това е безумие за мен.
Благодаря, Zerro!

# 593
Или не са го направили да бъде за всички все още, или агентът си пише свободни съчинения. Дано е второто. 🫤Отивам да чета условията.

# 594
Когато чатя с агенти, много пъти им взема прекалено дълго време да започнат да пишат всеки отговор.
Ясно ми е, че за някои неща трябва да направят справка и го вземам предвид, но чатове, които би трябвало да продължат 20-30 минути, всъщност отнемат над 1-1.5 часа.
Имам чувството, че обслужват повече от 1 клиент по едно и също време.Thinking

При вас как е?

Последна редакция: пн, 21 юли 2025, 14:08 от ellll

# 595
Дано не е вече така иначе ще трябва вече всяко едно връщане да си го искам по картата! Аз дори да платя с карта после си искам парите като кредит ..  Disappointed

# 596
Или не са го направили да бъде за всички все още, или агентът си пише свободни съчинения. Дано е второто. 🫤Отивам да чета условията.
Именно. Така е. Това от чата в правилата на кредита го няма, сега ги четох пак. А, че агентът очевидно не е компетентен е ясно, но белята с кредита на Zerro, вече е била направена.

Последна редакция: нд, 20 юли 2025, 20:07 от FreakOnALeash

# 597
  • софия
Забравих да препоръчам огромен балон сърце. Надуването е малко зорно, но е впечатляващо. Трудно минава странично през по-тесни врати. Много е яко.
Снимката е за придобиване на представа за размера:
Скрит текст:

# 598
Забравих да препоръчам огромен балон сърце. Надуването е малко зорно, но е впечатляващо. Трудно минава странично през по-тесни врати. Много е яко.
Снимката е за придобиване на представа за размера:
Скрит текст:
Супер е сърцето! А много ли е тежко? На мен ми трябва подобно, но искам да го закача да виси.

# 599
Не съм искала да споря. Споделих само каква беше ситуацията при мен.
ellll, същото си мисля и аз, или в превода се губи нишката и те не ни разбират, и отговарят по шаблон.

Общи условия

Активация на акаунт