Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ЮЛИ 2025 (Тема 7)

• 52 278
  • 872
  •   1
Отговори
# 600
  • софия
Забравих да препоръчам огромен балон сърце. Надуването е малко зорно, но е впечатляващо. Трудно минава странично през по-тесни врати. Много е яко.
Снимката е за придобиване на представа за размера:
Скрит текст:
Супер е сърцето! А много ли е тежко? На мен ми трябва подобно, но искам да го закача да виси.
Изобщо не е тежко, но аз не измислих къде да го закача, така че да не ни пречи да минаваме. Огоооомно е. В него могат да се съберат двама големи човека и да остане място.

# 601
Не съм искала да споря. Споделих само каква беше ситуацията при мен.
ellll, същото си мисля и аз, или в превода се губи нишката и те не ни разбират, и отговарят по шаблон.
Да, но шаблонът трябва да е по правилата на акцията за кредит, а явно не е. В правилата нищо не пише за метод на плащане. Някой е натиснал грешен бутон и сега вадят вода от 100 кладенеца да замазват грешката. Чак ме сърбят ръцете да им пиша и аз с въпрос.
Все пак лозунгът на кредита е-харчи ги като пари! Кредитът не е нужно да е спечелен. Може да е от реално заплатени върнати стоки. Това са си пари, как ще ме ограничават да ги ползвам за плащане?!

# 602
Аз вече им писах, обаче ботът не ме допуска до агент. Криво - ляво си зададох въпроса и естествено отговор не получих, ами ми изпратиха купон с 20% намаление за извинение. 😂

# 603
Щом така е бил начислен кредитът, не е проблем в оператора.
Аз нямам още оферта за кредит.

# 604
  • На изток от Ада
Аз поръчах на 16 с връщане на кредит 80 % за макс 65 лв
Част е стар кредит чадт с пари.

# 605
Потвърдиха ми току-що същото, което са казали на Zerro.
Явно първият оператор днес не е бил в час с новостите, но вторият е.
Нови правила, които излизат в последствие при плащане.

# 606
Ами, честити ни нови правила! Angry

# 607
  • Асеновград
То беше ясно, че тази оферта няма да е без край. Станаха много търговци в Тему, като част от тях са местни  и явно доста от промоциите и офертите няма да са като преди.
Пуснах преди малко една поръчка с намаление с купон, дребния ме изнуди заради един кейс за телефон, да я пусна спешно. Докато ми възстановят изтеклия купон голяма драма. Избирам купона за намаление на 10лв. за поръчка над 10,01лв. възстановява ми за 25лв. от 80. Влизам и избирам пак , възстановява 10 от 40. .... И така докато върна всички купони, и най накрая желания.

# 608
Този кредит може да е от връщане на стока, не от техния кешбек. Не е много честно.
Но пък е полезно против пристрастяване.

# 609
Нагласих си нещата в кошницата, дори имах 3 артикула с намалена цена с дневните карти, даде ми банерчето за връщане на кредит и трябваше да ми върне 50лв. До последната стъпка даваше тази сума, но при събиране на първата заявка видях, че ще върне само 13лв., и аз се ядосах, и я анулирах.
И сега сигурно пак ще спрат офертата.. 😔
Никога до сега не ми се е случвало подобно нещо.
И при мен се случи. Писах си със сътрудник. От всичките му приказки разбрах, че приспадат ако използваш натрупан кредит.Нови правила

Последна редакция: нд, 20 юли 2025, 22:54 от sny

# 610
Добре че не я върнах днес една дъска за баланс сега отказах и промених вместо кредит да ми върнат пари по картата .. а те взеха че не я искат ... Странно защото преди това си я искаха Grinning

# 611
Мдаа, вече ще искам да ми връщат парите по карта, ако връщам и ако има подобна опция.

# 612
  • София
Явно търсят начин да компенсират загубите от американския пазар след промените на Тръмп.

# 613
Мдаа, вече ще искам да ми връщат парите по карта, ако връщам и ако има подобна опция.
Спечелен кредит няма как да върнат по карта.
И аз върнах вчера нещо, не ми даде опция за връщане като кредит, само по карта. Плащането беше частично с кредит и част с карта. Сумата, която ми върнаха по картата покриване картовото плащане при поръчката.
Така, аз май ще си действам, както бях решила-купони и карти за отстъпка. Без връщане на кредит. Ако не затрият и купоните...

# 614
Имах предвид възстановяване на средства при връщане на артикул. Но, да, изясни се ситуацията. И аз се ориентирах към карти за отстъпки и купони. Обаче скоро не са ми давали оферта за купони. Тези, които имам вече, са за по-големи суми. Натрупан кредит нямам.

Общи условия

Активация на акаунт