Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ЮЛИ 2025 (Тема 7)

• 52 276
  • 872
  •   1
Отговори
# 615
На мен вече 2 седмици не ми дават Discount777 но това ще се отрази добре на банковата ми сметка като спра да поръчвам толкова често ,😅 Чакам доста дребни неща за училище ... От тези поръчвам вече 3 пъти много са хубави

# 616
И аз нямам discount 777, с за кредита сто пъти ми излиза реклама spend like cash, never expire и т.н., а явно вече няма да е така. Преди два дни пуснах поръчка, платена изцяло с кредит. Засега е ок, пу пу, може и за последно

# 617
Да ми препоръчате часовник за деца от сорта на Mayki или подобен

# 618
  • Ловеч
Камера за външно наблюдение да препоръчате?
Зависи каква. Две аналогови камери за външно наблюдение поръчах, поради наличие на стар DVR, който все още си работи на село. Едната става, макар и да няма вече инфрачервени светодиоди за нощно виждане, а обикновени, които светят постоянно или с намалена сила на светодиодите, което прави наблюдението цветно или черно-бяло, но другата, макар и с по-добра направа и с инфрачервени диоди за нищо не става- вече втори път я връщам. Ако търсите аналогови камери ще ви кажа коя става и коя не.

# 619
  • София
Малко ми е неудобно да ви кажа, но все пак може да е от полза за някой.
Преди малко направих поръчка с връщане на кредит. Беше за по-малко от 85+ лв., съответно и сумата за връщане е по-малка. Платена е само с натрупан кредит и ми даде връщане на цялата сума, която показа преди завършване на поръчката.

# 620
Mrs Jan, радвам се за теб, дано да е все така. 😊

При мен я има офертата, но с новите правила. Позволява да посочиш колко кредит можеш да ползваш и ти съобщава, че той "леко" ще промени сумата. 😆

# 621
Изглежда някои профили не са били актуализирани. И аз съм минала между капките като Mrs Jan. Smiley

# 622
Аз също Blush ще видя като събера кредита и пусна с нов как ще е.

# 623
Вие пак като имате връщане на кредит,аз от два месеца и това нямам.

# 624
Вие пак като имате връщане на кредит,аз от два месеца и това нямам.
Аз и да имам оферта, няма да я ползвам с новите правила. Кредитът ми е изгоден, когато мога да платя част от сумата с вече натрупан кредит. Че и се чудя с каква дребна тъпотия да допълня, за да станат към 90 лв. Но да давам 90-100 лв. без натрупан кредит няма да стане. Аз поръчвам често. Сега ще си ползвам купоните, но се надявам и при тях да не измислят някаква тъпотия, че вече всичко очаквам.

# 625
Препоръчайте някой търговец, който продава качествени сребърни бижута.

# 626
# 627
и аз поръчах с връщане на кредит по старите правила ( е и с карти за отстъпка де Simple Smile ). Приложението си се актуализира редовно  - явно профила на някои е актуализиран. Пробвайте с друг профил или на друго устройство ( става и таблет с друг имейл)

# 628
  • пустинята Гоби
Някой купувал ли е от този тип обеци, да каже дали има проблем с ушите? Аз по принцип търпя само злато и сребро, но с т.нар. сребърни бижута от Тему нямам проблеми.
https://share.temu.com/5bTsNXsBvlA

# 629
Споделям отзив за бижута с мойсанит и сребро. По-мънички от предишните, за ежедневието. От същия търговец, от който поръчах предишните. Не мога да сложа линк само за пръстена, защото вече не се предлага, слагам снимка на подобен. Всичко е наред, блестят като звездички и имат сертификати, много нежни. За който иска, ще пусна и реални снимки.
 https://share.temu.com/YElGThYhnMA

https://share.temu.com/PZt3ckTVVJA

Общи условия

Активация на акаунт