Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ЮЛИ 2025 (Тема 7)

• 49 647
  • 872
  •   1
Отговори
# 810
Днес е последният ден за доставка на две от поръчките ми,но все още не са пристигнали.Усещам как в 23.45 ще получа съобщение от бокса,че вече са достъпни за получаване😄 редовният им номер да зареждат кутиите по нощите.
На мен ми бяха казали, че Бокснау в София започват зареждането на кутиите в 19:00 часа и приключват до 02:00 ч.
Да,в 1.10 получих съобщение ,че пратките са достъпни за получаване.

# 811
Редактирам го и го пиша отгоре.. По време на поръчките ЩЕ Ви предложи да ги замените с купони !!! Не се подлъгвайте! Хора пробвах го и са кредити а не купони .. четох от чужденци но по-добре на първата поръчка поръчайте за 40 лв и вече ще трябва за още 180 лв да направите следващата ... Та за 220 лв връща 180 което е супер

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 08:57 от stefkayordanova

# 812
Това за замяна на кредити с купони не е ново. За монетите - не знам. Много ми се вижда да изхарча 220 лв.
БоксНау никога не е можело да удължат със 7 дни. Знам за 2 (48 часа).

# 813
И на мен ми се видя много ,но вече не ми пуска връщане на кредит а това са си цели 180 лв... Така че се поразрових повече ... И дано да може да се връщат неща ако все пак не ми допаднат и не ми паснат като размер Joy

# 814
Днес е последният ден за доставка на две от поръчките ми,но все още не са пристигнали.Усещам как в 23.45 ще получа съобщение от бокса,че вече са достъпни за получаване😄 редовният им номер да зареждат кутиите по нощите.
Ако не си ги взела до последния ден, защото не са били в кутия, пак може да се оплачеш на бота и ще даде по 10 лв за забавяне. Не трябва да му се обяснява нищо - само пратките още ги няма. Той си обяснява (че скоро ще дойдат), но автоматично дава обезщетението.

# 815
Редактирам го и го пиша отгоре.. По време на поръчките ЩЕ Ви предложи да ги замените с купони !!! Не се подлъгвайте! Хора пробвах го и са кредити а не купони .. четох от чужденци но по-добре на първата поръчка поръчайте за 40 лв и вече ще трябва за още 180 лв да направите следващата ... Та за 220 лв връща 180 което е супер

Логическата последователност е ужасна в това съобщение. По време на поръчките(но най-вероятно е една поръчка на няколко неща) сайта щял да ни предложи да заменим неизвестно нещо, но се предполага кредити с купони. Не трябвало да се лъжем да приемаме. Но след поръчките, явно в периода на получаване на кредита ще ни предложи да замени кредита с монети които били на оферта стига да изхарчим поне 220 лева общо(40 първоначално, 180 в последствие) за да получим 180. Това успях да сглобя от разпокъсана мисъл в този пост.

# 816
  • Асеновград
Ще връщам силиконовия калъф за куфар. По оферта е калъф с колан, дойде само калъф

Поръчах нарочно от скъпия с колан към него, а са пратили каквото им падне.

# 817
Специално за тази оферта сто пъти се писа из темите, че не е добра и трябва да се отбягва.

Когато в офертата пише "връщане на кредит" и има проценти - тогава е кредит. А под заменяне с купони се има предвид (когато е писано из темите), че когато трябва да си вземете първата сума от кредита, предлага вместо нея купони и ако се излъжете да ги вземете, няма да ви позволи да съберете нищо.
Т.е. в този случай дава купони вместо кредит и трябва да се внимава, а не при горната оферта, при която НИКОГА не дава кредит и просто трябва да се подмине и да не й се обръща внимание.

# 818

За това ли става въпрос. Да не се взема.

# 819
Не, предлага купони - пише "купони за 200 лв" (и кредитът изчезва ако ги вземете), а това е нещо ново и сигурно също е по-добре да не се взема, защото ще изисква допълнителна поръчка или нещо подобно..

# 820
Охооо, да знаете само каква оферта даде за кредит на мъжа ми вчера! Ще паднете от смях.
За 160 похарчени и лв., искаше да върне 40 лв. Експериментът приключи бързо. А той поръчва нон стоп на редовна цена и само веднъж е ползвал офертата 85/50.
Слагам снимки.

# 821

За това ли става въпрос. Да не се взема.

Това явно е ново. Сигурно тия -25 лв ще са под формата на купон, за който трябва са изхарчиш (примерно) 80 лв и ще ти намали 25 лв. Според мен е уловка.

# 822
На мен ми предложи тва с 25 лева точно преди да ми умре кредита
Не го натиснах

# 823
Ако не си ги взела до последния ден, защото не са били в кутия, пак може да се оплачеш на бота и ще даде по 10 лв за забавяне. Не трябва да му се обяснява нищо - само пратките още ги няма. Той си обяснява (че скоро ще дойдат), но автоматично дава обезщетението.
Получих си парите за забавянето.

# 824
Все някой трябва да го натисне, иначе няма да разберем каква е офертата.

Общи условия

Активация на акаунт