Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ЮЛИ 2025 (Тема 7)

• 49 634
  • 872
  •   2
Отговори
# 825
  • На изток от Ада
Аз имам пратка в бокса за първи път одва в друг бокс .

# 826
е кой ще се пробва да му изгори кредита за някакъв измислен купон? и аз гледах доста, но никъде не намерих условия - ама щом се опитват настоятелно при всяко връщане да го предлагат едва ли е добре

# 827
И аз не мисля, че е нещо много изгодно. Все някой ще се излъже или без да иска ще цъкне и ще каже какво е, но за мен е купон, който за определена сума (60/80/100 лв) ти намаля с 25 лв.

# 828
При мен днес офертата е 205/175.
Мъжът ми искаше една скъпа джаджа и я поръчах, не се удържах. 😆

# 829
  • София

За това ли става въпрос. Да не се взема.
Прави ми впечатление, че при 11 лв. пише КРЕДИТ, а при 25 лв. нищо не пише. Според мене е купон. Но ще изгори (дали?) кредитът. Такъв бутон "Запази кредита" имаше точно при замяна на кредит с купони. Тогава натиснах на запазване на кредита и си получавах 7 дни кредит. Отдавна нямам такава оферта за връщане на кредит. Както писах и преди, при липса на натрупан кредит, не ми е изгодно. Предпочитам купони и карти за отстъпки.

# 830
  • Асеновград
При мен днес офертата е 205/175.
Мъжът ми искаше една скъпа джаджа и я поръчах, не се удържах. 😆
И при мен днес беше такава и се въздържах, Нямам какво толкова да поръчвам.

# 831
Кратка статистика от мен. На 02.07.2025 последно ми даде креди 65/110 ако помня правилно, който използвах и беше последния път в който направих поръчка. Днес се върна кредита с параметри 27/90, което е разочароващо. По-добре е от нищо но не съм сигурен дали ще поръчам каквото и да е, може би ако успея да го препокрия и с други промоции…

# 832
Радвайте се ,че изобщо имате някакви промоции.Аз от месеци няма нищо😃

# 833
  • В Града на липите
Привет!
Някой поръчвал ли си е сполучлив подобен сак на колелца?
Скрит текст:

Трябва ми нещо подобно за кратки почивки. А също и хубава плажна чанта от плат и с вътрешен джоб с цип.

При мен се върна офертата с яйцата с избор на 2 продукта, като се появи два поредни дни. Когато я активирах ми заличи офертата с един намален продукт, онази с ?? А точно си бях избрала една плажна чанта с голямо намаление. Това са вариантите на купоните. Преди бяха малко по-различни при мен. Комбинират се с офертата за събиране на кредити 7 поредни дни.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 23:06 от hrissi_sz

# 834
Аз го получих, но още не съм го пробвала този сак. Не е нищо особено, но е приличен.

# 835
  • Асеновград
Привет!
Скрит текст:

Трябва ми нещо подобно за кратки почивки. А също и хубава плажна чанта от плат и с вътрешен джоб с цип.

Скрит текст:
Такъв тип сакове, вече започват да са проблем при пътуване със самолет. Някои авиокомпании ги приемат за нестандартен тип багаж и ги приемат на отделно гише ,а при други се доплаща. Та ако ще ги ползвате и за самолет по добре стандартен куфар.

# 836
Еличка 123  направи си друг профил с различен имейл, може на същия телефон, но най добре на друг апарат. на един телефон с различни профили ми дава различни оферти: на единия до 30 процента кредит, на другия 85 на 50. като взех телефона на детето и направих профил там пък ми даде супер отстъпки като за нов клиент

# 837
  • София
Върна ми връщането на кредита, след 2-3 месеца пауза. Картите още не работят, пробвах, за да комбинирам.
Даде ми 90/55,но всъщност беше 95/55
Нямах кредит и ме заболя сърцето да ги дам тия пари, като знам, че с тях няма да ми даде да поръчам пак с кредит още повече ме боли 😆

# 838
Привет!
Скрит текст:

При мен се върна офертата с яйцата с избор на 2 продукта, като се появи два поредни дни. Когато я активирах ми заличи офертата с един намален продукт, онази с ?? А точно си бях избрала една плажна чанта с голямо намаление. Това са вариантите на купоните. Преди бяха малко по-различни при мен. Комбинират се с офертата за събиране на кредити 7 поредни дни.
Скрит текст:

Взех си тази чанта - колелцата се махат, и я разпъваш колкото ти е необходимо:
https://share.temu.com/7Wf4QBxUNAA

За плажа си харесах тези - едната я върнах, тъй като първата има повече джобове (вкл. и вътрешни):
https://share.temu.com/2NaA8yX6LvA
https://share.temu.com/08yfdsKvFGA

# 839
https://share.temu.com/sBw8ewhBQNA Аз поръчах тези ,доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт