Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ЮЛИ 2025 (Тема 7)

• 49 779
  • 872
  •   1
Отговори
# 150
Ако върна артикул от поръчка , с която съм получила купони, ще ги анулират ли?
Да, ще ги анулират

# 151
Ако върна артикул от поръчка , с която съм получила купони, ще ги анулират ли?
Да, ще ги анулират
Ама цялата ли, т.е. ако съм поръчала 5 неща и върна само едно?

# 152
Аз върнах едно нещо от поръчката и ми анулираха купоните, е разбира се бях използвала някои от тях

# 153
Да. Анулират останалите талони. По-добре ги използвайте и тогава връщайте.

# 154
Сигурно вече никога няма да ми върнат офертата с кредити Grinning, но в последно време купувам само някакви боклуци, които после връщам. Сега и с връщането сигурно ще имам проблем, защото опаковката е малко над 60 см, а ми даде връщане само с бокса. Утре ще се обадя да ми отворят от най-големите кутии и ще се опитам да го натъпча вътре.

Предупреждавам да не купувате тези масички, защото качеството е критично ниско дори за този сайт:

https://share.temu.com/gWTk5naXqxA

Получих плотове с различен цвят, нащърбена повърхност и крака, облепени с някакво долнопробно фолио:
Скрит текст:

Тази също не става, няма нищо общо със снимките:

https://share.temu.com/M0T6I2DDIPA

Скрит текст:

# 155
Такова нещо, като металното, си поръчах от Сиинсей и е ок, но си спомням в ревютата на сайта, че имаше оплаквания от розовото - точно във връзка с това, че се бели.

# 156
В какви пликове опаковате, като връщате с Бокснау. Ще ми се днес да приключа с това, но установих, че не знам как да опаковам. Нещата са за плик, не изискват кутия/кашон. Но нямам нищо така плътно като куриерските пликове. И съм в чуденка.
В същия плик с който са ми доставили поръчката. Някой беше писал, че маха етикетите. Нищо не маха или пиша на плика.

Офф, аз аз плика съм изхвърлила още с пристигането...пффф

# 157
Мисля, че може да се ползва всякакъв друг плик, особено ако не е прозрачен - например от черните за боклук. Нямат никакви изисквания, просто трябва да е опаковано и залепено с тиксо.

# 158
  • София

Офф, аз аз плика съм изхвърлила още с пристигането...пффф

И в черен чувал за боклук съм връщала, няма никакво значение, стига да е достатъчно плътен.

# 159
Аз досега нищо не съм връщала. Трябва да ми дадат бонус .

# 160
Как заявявате да ви отворят по голяма кутия от боксовете? Имам да връщам един масажор и 2 чифта маратонки та обема е за кутия от най големите …

# 161
Как заявявате да ви отворят по голяма кутия от боксовете? Имам да връщам един масажор и 2 чифта маратонки та обема е за кутия от най големите …
По телефона.

# 162
  • Ловеч
При мен се появи връщане на кредит и си поръчах, но когато искам да си взема дневния кредит не мога да го открия с нищо и всеки път искам вход към събитието от бота. Не става с Claimcredit. Само с бота.
При мен и с бота не става. Излиза бутон за "вход към събитието", но линка препраща към нова оферта за кредит, а не за получаване на дневния кредит. Оказва се, че се е стартирала нова промоция с кредити, но независимо от това се прави като на снимката

натиска се бутона "заяви" и след това вече излиза  страницата за дневно връщане на кредит. Да го имате предвид, а също така и че "claimcredit" е достатъчно да се изписва ежедневно, а не заяви кредит, заявикредит и т.н.

Последна редакция: пн, 07 юли 2025, 14:13 от heros

# 163
Явно сте заменили кредита с купони. Многократно го коментирахме и имаше снимки. Ако имате зареди купони в профила, най-вероятно това е станало.

# 164
  • София
Само да вметна, че правилното изписване на командата е заявете кредит, може и заяветекредит. Ако не се появява търсената страница, значи сте приели размяна на кредит срещу купони и няма връщане назад. Внимава се първия ден! Не бързайте, четете.

Общи условия

Активация на акаунт