Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ЮЛИ 2025 (Тема 7)

• 52 443
  • 872
  •   1
Отговори
# 195
Приятелка никога не е връщала с български пощи, но е получавала пратки от тях. Винаги с box now връщаше (разпечатвала съм и етикети). Днес вече за връщане и дава опцията само с български пощи, явно няма връзка с предното предположение, че веднъж върнеш ли с пощите и тогава изчезвала опцията за box now.

# 196
  • София
Приятелка никога не е връщала с български пощи, но е получавала пратки от тях. Винаги с box now връщаше (разпечатвала съм и етикети). Днес вече за връщане и дава опцията само с български пощи, явно няма връзка с предното предположение, че веднъж върнеш ли с пощите и тогава изчезвала опцията за box now.
В единия ми профил беше така, след като върнах с пощите един куфар. Бокс Ноу се появи отново след около 2 месеца.

# 197
Направих поръчка, в коята използвах купон за 10 лв., но искам да премахна 1 от артикулите.

Ако кликна на ОТМЕНЕТЕ ПОРЪЧКАТА, има ли опасност да отмени цялата поръчка или ще отмени само 1-я артикул?

Последна редакция: вт, 08 юли 2025, 11:49 от ellll

# 198
Ако падне под 25 лв ще отмени цялата.

# 199
  • София
https://share.temu.com/8wnuhvK3ejA ревизирам си мнението за този бб крем. Първоначално го пробвах в нас, не си бях подготвила кожата както трябва и ми се стори по-"сочен" от търсеното (с мазна кожа съм),съответно го оставих за зимата. Реших пак да го пробвам, но вече с подготвена кожа и съм супер доволна. От няколко дни го разносвам, ходих и на тренировка с него  – държи се много добре. Някои матиращи продукти са прекалено матиращи и се получава обратният ефект, при него го няма този проблем. Пак лъсвам след няколко часа, но не е онази неприятна мазнина. Малко прекалих с някои процедури и си наруших леко кожната бариера, кремът стои доста прилично отгоре, за разлика от доста хвалени продукти, които се продават тук. Покритието е средно, като позволява леко надграждане, с втори номер съм, който отговаря на айвъри с неутрален подтон. Финишът е "сочен мат".

# 200
Ами не, не се отменя. Аз бях поръчала два продукта, общо за 50 лв. Отмених един за 35, защото в другия ми профил ми го даде за 12 и реално остана само поръчка за 15. Вчера даже е изпратена.
Ако падне под 25 лв ще отмени цялата.

Последна редакция: вт, 08 юли 2025, 17:51 от kontesa Maria

# 201
На мен ми изписа, че ще я отмени цялата, когато направих такъв опит.

# 202
Аз съм отменял много пъти, дори и да пада под 25 лева пак я изпращат, после го махнаха това и не можеше, после пак можеше, от скоро пак не може под 25 лева.

# 203
Може би е различно за всеки профил. Като с купоните - моите изчезват, щом изтекат и не могат да се подновяват. А иначе ми разрешава да подновя и най-старите - щом се виждат в проофила.

Между другото, току що ми предложи от хубавите купони за 50% отстъпка, обаче ми иска да купя 15 артикула, а аз не искам.

# 204
Може би е различно за всеки профил. Като с купоните - моите изчезват, щом изтекат и не могат да се подновяват. А иначе ми разрешава да подновя и най-старите - щом се виждат в проофила.

Между другото, току що ми предложи от хубавите купони за 50% отстъпка, обаче ми иска да купя 15 артикула, а аз не искам.
Моите купони са все около 30 %, но си ги ползвам, особено за по-малки поръчки са ми супер. Последно взех преди два дни за поръчка на стойност 12 лева и безплатна доставка. Изискването беше за 2 продукта.
Изобщо, офертите ми не мърдат - 50 от 85 ми е офертата за кредит, купоните са ми за 30 % винаги. Само не ми дава втора карта за намаление вече.

# 205
  • София
А как дава поръчка за 12лв като минимума за плащане е 25?

# 206
Поръчките за пакет купони нямат минимум. Аз имам от тях и такива за 4 лв.

# 207
  • София
Кажи някоя тайна как? Аз от нещата за поръчка за купони под 5 лв на артикул никога не съм имала.

# 208
  • София
Кажи някоя тайна как? Аз от нещата за поръчка за купони под 5 лв на артикул никога не съм имала.
И при мен нещата за купони са минимум 4-5лв., хубавото е че последните 3 дни ми дава само купони от най-хубавите при покупка с яйцата на два артикула.
Натрупала съм купони за няколко месеца напред Simple Smile

# 209
Ето тази от първи юли - като даде толкова евтини неща си е късмет (извадило е 14 стотинки, които са били останали от нещо):
Скрит текст:

И двата продукта бяха на промоция - понякога дава такива намалени неща при офертата за купони, а понякога - не. Макар че тази гривна против комари вероятно не върши нищо.

Опитвайте се да разглеждате евтини неща, преди да отворите офертата. Но има негативна страна - после ще ви напълни препоръчаните неща с дреболии.

Общи условия

Активация на акаунт