Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ЮЛИ 2025 (Тема 7)

• 52 263
  • 872
  •   1
Отговори
# 300
Много са малки . Аз поръчах такъв 28 инча за 60лв.,на промоция беше.

# 301
  • На изток от Ада
zlplst да това е бота. За чадъра интересно.  Как не е дошъл с бг пощи ? По обемните неща идват с пощите ...

# 302
Дори ми разделиха пратката на две. Чадърът беше отделно и аз мислех,че е точно с такава цел, но не

# 303
  • На изток от Ада
Няма ли как да го вземете от склад на бокснау zlplst ? Да им се ибадите или пишете .
Аз им писах,  мн отзивчиви бяха.

# 304
Нямат такава опция БоксНау. Бг пощи също имат проблем с обемни пратки. Връщали са. Имаше потребител сходен случай. Пратката надвишавала договорения обем с Тему и не могат да я дадат на получателя и директно я връщат. Просто някак си Тему трябва да направят така, че извънгабаритни пратки да бъдат изпращани само с ЕкспреУан, Спиди или Еконт.

# 305
Двете слушалки горе в ляво ли са бота за извикване на купони? Опитах няколко пъти с описаните от вас варианти, но нищо не се случва. Днес трябваше да дойде плажен чадър, но тъй като не влиза в бокс нау кутия го върнаха. Тук четох за идентичен случай.
Доядя ме, защото го бях платила с купон и сега нямам купони, за да поръчам отново. Дори се чудя, има ли смисъл да поръчвам или историята ще се повтори.
За купони напишете в търсачката rebate 100. Не на бота.

На мен в момента ми дава оферта за 15 продукта за 200 лв. купони. Преди няколко дни, със същия код, получих 30%-ви купони за поръчка на 2 продукта.

Благодаря за препоръките за калъфи за Киндъл.

# 306
Ботът може да възстанови изтекли купони, а за нови е с код rebate 100. На мене също ми дава само срещу покупка на 15 артикула - от 50%-овите купони.

Някой ползвал ли е пудра или друг вид коректор за коса? Примерно това  https://share.temu.com/vNZAnPMkVBA

# 307
  • На изток от Ада
На мен вече не ми дава купони с rebate 100 и на двата профила.

# 308
Ботът може да възстанови изтекли купони, а за нови е с код rebate 100. На мене също ми дава само срещу покупка на 15 артикула - от 50%-овите купони.

Някой ползвал ли е пудра или друг вид коректор за коса? Примерно това  https://share.temu.com/vNZAnPMkVBA
Точно така, rebate 100 в търсачката за нови купони и чат бота за възстановяване на стари.

# 309
Здравейте! Възможно ли е в полето за адрес вместо личния си адрес, да напиша адреса на кутия BoxNow? Знам, че Тему работят с различни куриери и се чудя дали може така.

# 310
Може, но те пак ще пращат с който си искат куриер.

# 311
Здравейте! Възможно ли е в полето за адрес вместо личния си адрес, да напиша адреса на кутия BoxNow? Знам, че Тему работят с различни куриери и се чудя дали може така.

Няма значение какъв адрес ще напишете, куриера се избира явно произволно, и ако например ви го пратят с Еконт или Спиди до адрес, и куриера ви се обади, че е на адреса....., пред кутията на Бокснау!

# 312
  • на морето
Аз вчера получих плажен чадър с Еконт, разделен от другата част, която дойде в кутия

# 313
Добро утро, въпросът ви към тези от вас които имат връщане на кредит, промоцията подновява ли се при вас или се появи единично?

# 314
При мене се появи за 4-5 пъти и сега я няма. А имаше период, когато не променяха процентите и сумите и се подновяваше много пъти, преди да я спрат.

Общи условия

Активация на акаунт