Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ЮЛИ 2025 (Тема 7)

• 52 209
  • 872
  •   1
Отговори
# 330
А пък аз благодаря и за линковете, защото ме улесняват при поръчка. Simple Smile

И аз благодаря за линковете. Веднага се вижда настоящата цена, описанието, отзивите...

# 331
  • В Града на липите
Ако съм нарушила някое правило се извинявам Simple Smile Ще качвам и снимки, когато мога. Лично на мен линковете са ми по-важни, та дори и за неща към които нямам интерес. Просто ми е любопитно Simple Smile

# 332
Аз взех такава и съм доволна .
https://share.temu.com/AZao3vLosPA
Тази кафемашина ли поръчвахте или беше друга? Доволни ли сте, след  като вече известно време сте я ползвали?

# 333
Ако съм нарушила някое правило се извинявам Simple Smile Ще качвам и снимки, когато мога. Лично на мен линковете са ми по-важни, та дори и за неща към които нямам интерес. Просто ми е любопитно Simple Smile

Няма такова правило за снимки. На всеки, както му е удобно.

# 334
  • софия
Никакво правило не се нарушила. Всеки пише и пуска това, което е преценил. На когото не му уйдисва, подминава.

# 335
  • На изток от Ада
pebals94 коя беше машата от тему която похвали ?

# 336
Ами и на мен повече ми харесва със снимка (без значение реална или не), защото често на ревю “много хубава чанта” на мен не ми харесва. И така си губя времето да отварям нещо, което не е моето. Съответно после ми предлага подобни неща. А, пък линк много лесно може да се поиска и да се потърси, ако нещо от снимката ни хареса. Иначе да, с качването на снимки е по-голяма занимавка. А, пък постове със скрийншот от поръчка, където са някакви малки снимчици и изобщо не мога да различа кое какво е, направо ги подминавам. Намирам ги за трудни за разгадаване, а нямам това време да се взирам.
И аз така мисля, и затова си правя труда да направя поне скрийншоти на поръчаното и да дам линк. Е, когато мога, де. Но за мен темата е любима и го правя с удоволствие. Не се сърдя на никого, който си е направил труда да остави отзив, независимо как. Много сполучливи покупки и полезни ревюта имам от споделеното в темата.

# 337
  • София
Аз съм доста доволна от тази маша. Хубаво, че не съм се засилила да си взема Дайсън тъй като къдриците с това чудо не стоят дори и със стилизанти.

# 338
Аз съм доста доволна от тази маша. Хубаво, че не съм се засилила да си взема Дайсън тъй като къдриците с това чудо не стоят дори и със стилизанти.

Аз не разбрах. С кое не стоят къдриците - с Дайсън или с тази от Тему? От какво сте доволна? Аз също я гледах тази от Тему, но и се чудя и всеки отзив ми е добре дошъл.

# 339
  • На изток от Ада
Тези от тему мяшите са имитация на Дайсън , да .
И аз ги заглеждм....

# 340
  • София

Аз не разбрах. С кое не стоят къдриците - с Дайсън или с тази от Тему? От какво сте доволна? Аз също я гледах тази от Тему, но и се чудя и всеки отзив ми е добре дошъл.
Аз нямам Дайсън. Мисля, че ясно го написах. С това от Тему не ми стоят къдриците. След като обаче виждам вече при няколко инфлуенсърки как къдриците седят някакви минути и се развалят (А те са с оригинален Дайсън) си мисля, че проблема не е в машата.Явно е до коса.
За оформяне го ползвам доста често и съм доволна.

# 341

Аз нямам Дайсън. Мисля, че ясно го написах. С това от Тему не ми стоят къдриците. След като обаче виждам вече при няколко инфлуенсърки как къдриците седят някакви минути и се развалят (А те са с оригинален Дайсън) си мисля, че проблема не е в машата.Явно е до коса.
За оформяне го ползвам доста често и съм доволна.
Благодаря!

# 342
Да. До коса е. Третираните коси задържат някаква фризура - русите, например.
И аз имам мерак за оригинален Дайсън, но преди това задължително ще искам да го пробвам (от някоя приятелка) преди да налея толкова пари.

# 343
Бях си купила такава маша заради препоръките, но при мен не се получи, не се задържаха особено къдриците и я върнах.
Моята коса е гъста, дълга, чуплива. Пробвах на сестра ми Дайсъна и издържаха целия ден. Не ми се дават обаче толкова пари.

# 344
Имах оферта три продукта за 0,02лв. Но я изгубих.
Как мога да я извикам отново?

Общи условия

Активация на акаунт