Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ЮЛИ 2025 (Тема 7)

• 52 191
  • 872
  •   1
Отговори
# 360
И аз имам пръчка от 10-ти юли която не е мръднала пише още събиране на артикулите
Като станат 5 дена от датата на поръчката може да им пишете,ако до тогава не е тръгнала.

# 361
Аз им писах и автоматично ми дадоха 10 лв и предложиха да разделят поръчката , защото единият артикул бил изчерпан в склада и чакат да се набави

Последна редакция: пн, 14 юли 2025, 07:28 от pebals94

# 362
  • София
Косата ти обича бюджетното и естественото 😀 Не я мъчи с преси и маши 😀
Ахахахаххахахах това е добро!

# 363
  • София
Здравейте, може ли който е поръчвал бижута от моасенит да сподели дали имат сертификат. Гледам разни бижута, имат печат за сребро, но как да разбера дали това наистина е моисанит или просто цирконий? Би трябвало да имат GRA сертификат с номер. Реших да разуча търговеца и се оказа свързан с информационните технологии, а не производител на бижута. Ако сте доволни от бижуто, споделете от кой търговец е.
Не че ми пречи да нося красиви неща от обикновени материали Simple Smile просто реших да се разровя в темата.

# 364
Момичета, поръчах спално бельо полиестер, но не знам това чудо глади ли се и как? Благодаря!

# 365
Аз си взех 2-3 тениски от полиестер. Въобще не се мачкат.

# 366
  • София
Здравейте, може ли който е поръчвал бижута от моасенит да сподели дали имат сертификат. Гледам разни бижута, имат печат за сребро, но как да разбера дали това наистина е моисанит или просто цирконий? Би трябвало да имат GRA сертификат с номер. Реших да разуча търговеца и се оказа свързан с информационните технологии, а не производител на бижута. Ако сте доволни от бижуто, споделете от кой търговец е.
Не че ми пречи да нося красиви неща от обикновени материали Simple Smile просто реших да се разровя в темата.

Всички получени са със сертификат, дори и пръстена от 10лв.

# 367
Здравейте! Може ли да ми помогнете .
Поръчах за първи път от тему. Искам да върна някои неща с box now, но не ми става ясно какво от етикетите трябва да закрия. Дали в случая трябва да закрия нещо щом ще ги опаковам заедно в друга опаковка.

# 368
Можеш да обърнеш плика на опаки и готово

# 369
  • София
Поръчах си доста симпатична изтисквачка за пасти Grinning ( не знам точно как се нарича)
Скрит текст:
Доста е удобна и детето може да си слага нормално количество паста без всяка седмица да купувам нова.

# 370
Аз си взех 2-3 тениски от полиестер. Въобще не се мачкат.

Сигурно има разлика в полиестера. Чаршафите и възглавниците имат трайни линии, които и след пране останаха, а аз не смея да гладя да не ги стопя./до сега само памук съм ползвала/.

# 371
  • На изток от Ада
Пуснаха ми кредита. След повече от месец

# 372
И на мен ми пуснаха кредита. Повече от месец не ми пращаха никакви хубави оферти. Писах на бота да се оплача, но той ми отговори нещо от сорта "каквото имаш, това ще ползваш Smile" - е, по-учтиво де.
И аз понеже имах да поръчвам нещо, което ми е важно, поисках да ми възстанови стар купон (най-хубавия, който имах беше 10 от 40). Та поръчах.
На следващия ден получавам съобщение "Търпението Ви се възнагради". Влизам да видя - и хоп - оферта с връщане на кредит 58/35. Веднага поръчах. Сега си събирам кредита, но продължавам да получавам оферти.

Последна редакция: пн, 14 юли 2025, 18:35 от still

# 373
И моят пръстен от моисанит е със сертификат - даже сертификатът не е на хартия, а на пластика, която прилича на кредитна карта (не мога да снимам сега - мисля, че го зарязах при родителите ми).

При мен изведнъж се разбързаха с пратките, защото ще трябва да ме компенсират за закъснения. Една изтича утре, две вдругиден, а имам и такива, на които срокът им е до 18-ти. Да видим дали ще успеят Simple Smile

# 374
Здравейте, каква е тази карта за 30 лева, и как може да се използва, нещо не ми излиза? Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт