Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ЮЛИ 2025 (Тема 7)

• 52 101
  • 872
  •   1
Отговори
# 450
  • София
В Спиди ви е пратката:

Как успяхте да достигнете до тази информация? Ако ми се наложи пак да търся.
Аз търсех само в дчл.., не ми е хрумвало да търся в Спиди.
Редовно получавам доставки от Тему със Спиди, но за тях си получавам известия и си идват в офиса в блога ми на спиди.
Адресът ми е в Младост 4, този офис изобщо не е наблизо.
Благодаря много отново, ще видя дали може да я пренасоча!

Последна редакция: ср, 16 юли 2025, 16:13 от Aila

# 451
# 452
  • София

Не очаквайте Дайсън, но за вилата си взех Laresar и съм доволна, успявам да изчистя 2 етажа, без проблем.
https://share.temu.com/OLliDElG6KA

https://share.temu.com/B3UUdjsQzaA
 такива приставки могат ли да й се сложат?

Едва ли, някой продава подобни приставки за евтин робот от тему, по-добре купете такъв, който вече има подобна приставка.

# 453
Здравейте. Как става това с връщането на кредит. На мен ми дава само купони след поръчка и след 3 дни изтичат. Когата напиша claim credit ми излиза следното.
Пиша на български "заявете кредит" и ми пуска. Засега с поръчка за 95 връща 50

# 454
  • Димитровград
И аз имам пак връщане на кредит, но трябваше да мина на английски в приложението.
Скрит текст:

# 455
Давам отзив за калъфите за Kindle. Страхотни! Моят е поколение 10, калъфчето е супер, включително по размер и изрязване на отвори за старт бутон и зареждане. Корицата го кара да се събуди при отваряне. Много съм доволна.
 https://share.temu.com/bDhG12JNzmA

За майка ми, друго поколение, но пак размерът изглежда ок и е много сладурско калъфчето. Ще го пробваме скоро и ще кажа със сигурност.
 https://share.temu.com/VqwMA1w4MBA

# 456
  • Асеновград
Да се похваля и аз. И на мен ми дадоха.YumIll Разгеле.

Последна редакция: чт, 17 юли 2025, 22:54 от ianpav

# 457
  • Пловдив
Получих закачалки ,но не съм много очарована. Едните са пластмасови ,а другите са желязни с щипка. Едно палтенце(аз така го кръстих) за куфара за втори път поръчам.Така по-лесно го откривам ,а и запазва куфара ми нов.Ето ги и тях:

# 458
Попитах робота защо една от останалите ми три пратки е запецнала на митница и от една седмица не мърда, а той предложи да ми върне парите. Аз се съгласих (става дума за една от малките пратки за купони - за по-малко от 10 лв), той ми върна и за трите пратки, което беше неочаквано - сега си мисля, че ще вземат да ми блокират профила, все едно съм измамница...

# 459
  • Асеновград
Попитах робота защо една от останалите ми три пратки е запецнала на митница и от една седмица не мърда, а той предложи да ми върне парите. Аз се съгласих (става дума за една от малките пратки за купони - за по-малко от 10 лв), той ми върна и за трите пратки, което беше неочаквано - сега си мисля, че ще вземат да ми блокират профила, все едно съм измамница...
Януари мисля имах такава заседнала, върнаха парите, много по късно дойде. Не ми блокираха профила, но ми спряха връщането на кредит за месец мисля.
Аз днес чакам пратка, дано ми я доставят в посочените кутии,че последните все в най далечните възможни ги слага куриера. Явно там му е най удобно на паркинга на голям хипермаркет. Аз поне така си го обяснявам, понеже влизайки в града те са първи по маршрута.

Калъфите им за куфари са супер, тези разтегливите, но спрях да слагам, след като установих, че трябва да го свалям веднага след като багажа излезе от лентата, за да проверя дали куфара е здрав, иначе може да установи човек това чак в къщи и да не успее да заведе щета на момента на летище.

# 460
Не ми се вярва. Най-много да ти спрат офертата за купони и да рециклират купоните, щом си взела с тази поръчка самите купони. Или пък кредита да спрат, знам ли...Не търся голяма логика вече.
Като jb66 заговори за протектори за куфари, някой купувал ли е от тези, че ги заглеждам отдавна:
 https://share.temu.com/1VFMDC9FgPA

# 461
Вярно, сигурно са задраскали купоните. Аз така или иначе съм използвала повечето хубави...

# 462
Здравейте,дали има някакъв сайт,или посредник.На който да изпратя някой неща,които съм си харесал в тему и той да ми ги поръча?Да не се занимавам аз.

# 463
Здравейте,дали има някакъв сайт,или посредник.На който да изпратя някой неща,които съм си харесал в тему и той да ми ги поръча?Да не се занимавам аз.
Тук няма. Форумът не позволява открита търговия. Търсете в други групи в социалните мрежи. Чувала съм, че има. Както и че има опарили се от такова "посредничество".

# 464
То не е много сложно, че чак посредник. По-скоро помолете някой близък.

Общи условия

Активация на акаунт