Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ЮЛИ 2025 (Тема 7)

• 52 084
  • 872
  •   1
Отговори
# 465
Не знам какво се случва,но моите пратки не помръдват.Имам поръчки от 10.07 ,които още не са отпътували.

# 466
Не знам какво се случва,но моите пратки не помръдват.Имам поръчки от 10.07 ,които още не са отпътували.
Една от моите поръчки беше така. Утре е крайният срок за получаване, но още не е минала митница. Писах на бота, за да питам, когато седя дълго време със статус "складов процес на авиокомпанията" без да е напуснала Китай. Ботът едва ли не ми се накара любезно и каза нещо от сорта на "така работят авиокомпаниите и не забравяйте, че имате още три дни от срока за доставка".

# 467
Някой да ми препоръча хубава ножица за подстригване?

# 468
Скрит текст:
Попитах робота защо една от останалите ми три пратки е запецнала на митница и от една седмица не мърда, а той предложи да ми върне парите. Аз се съгласих (става дума за една от малките пратки за купони - за по-малко от 10 лв), той ми върна и за трите пратки, което беше неочаквано - сега си мисля, че ще вземат да ми блокират профила, все едно съм измамница...
Не ми се вярва. Най-много да ти спрат офертата за купони и да рециклират купоните, щом си взела с тази поръчка самите купони. Или пък кредита да спрат, знам ли...Не търся голяма логика вече.
Като jb66 заговори за протектори за куфари, някой купувал ли е от тези, че ги заглеждам отдавна:
 https://share.temu.com/1VFMDC9FgPA

Използвах прозрачни калъфи на последното пътуване и наблюдението ми е, че лесно се разлепват лепенките отдолу и трябва да се изреже отвор за страничната дръжка. Следващият път ще им сложа колан по вертикал, за да няма къде да мърдат.

# 469
  • Асеновград
Скрит текст:
Попитах робота защо една от останалите ми три пратки е запецнала на митница и от една седмица не мърда, а той предложи да ми върне парите. Аз се съгласих (става дума за една от малките пратки за купони - за по-малко от 10 лв), той ми върна и за трите пратки, което беше неочаквано - сега си мисля, че ще вземат да ми блокират профила, все едно съм измамница...
Не ми се вярва. Най-много да ти спрат офертата за купони и да рециклират купоните, щом си взела с тази поръчка самите купони. Или пък кредита да спрат, знам ли...Не търся голяма логика вече.
Като jb66 заговори за протектори за куфари, някой купувал ли е от тези, че ги заглеждам отдавна:
 https://share.temu.com/1VFMDC9FgPA

Използвах прозрачни калъфи на последното пътуване и наблюдението ми е, че лесно се разлепват лепенките отдолу и трябва да се изреже отвор за страничната дръжка. Следващият път ще им сложа колан по вертикал, за да няма къде да мърдат.
А здрави ли са? Че имаше едни нееластични едноцветни, които на първо слагане станаха на дупки. Хем  беше за ръчен багаж и не е подхвърлян куфара.

# 470
Единият куфар като го видях на лентата и изпаднах в ужас от вида му, но всичко се оказа здраво. Калъфите не са еластични, но оставаше малко луфт отвсякъде и не са под напрежение. За най-големите по размер куфари на Estil взех калъф 30''

# 471
  • Пловдив
Моя калъф за куфара е размер L ,което отговаря на 71 см.

# 472
Някой да ми препоръча хубава ножица за подстригване?

Такива имам аз и съм доволна.
https://share.temu.com/VTXNrJVjSvA

Моите не се предлагат. Тези са подобни.

# 473
  • софия
Някой поръчвал ли е албум за снимки, който би препоръчал?

# 474
Имам въпрос за тези пратки, за които ми върнаха парите. Сега, след като на сайта все едно не съществуват, как ще разбера, ако някога все пак дойдат? От Бокс нау ще изпратят ли съобщение?
А също, ще трябва ли да пиша ревюта за артикулите, или все едно не съм ги поръчвала?

# 475
Имам въпрос за тези пратки, за които ми върнаха парите. Сега, след като на сайта все едно не съществуват, как ще разбера, ако някога все пак дойдат? От Бокс нау ще изпратят ли съобщение?
А също, ще трябва ли да пиша ревюта за артикулите, или все едно не съм ги поръчвала?
Не знам как изчезват от профила. Коментар можеш да дадеш ако все още в профила ти има информация за поръчката. Аз давам, включително и за върнати неща. Те също са си ми видими в профила.
Да, би трябвало Бокс Нау да те уведоми ако дойде нещо с твоите данни и телефон. На практика, Тему няма как да въздейства на доставката, ако е излязла вече от тях. Поне така си мисля. Тук често съм чела, че дори и след върнати суми, поръчката идва със забавяне.

# 476
Не, имах предвид, че изчезва възможността за проследяване - няма ги бутоните, както и дати на които се очакват и са поръчани (цялата история на движението им), корекция на цена и т.н. - все едно че поръчката е била напълно отменена. Даже информацията за самата поръчка - номерът в Бокс нау, е изтрит.

# 477
Не, имах предвид, че изчезва възможността за проследяване - няма ги бутоните, както и дати на които се очакват и са поръчани (цялата история на движението им), корекция на цена и т.н. - все едно че поръчката е била напълно отменена. Даже информацията за самата поръчка - номерът в Бокс нау, е изтрит.
Ако имаш приложението на Бокс Нау, можеш да провериш там дали има в момента регистрирани поръчки за теб (с твоя телефон).

# 478
Имах подобен случай с непристигнала пратка. След като ми върнаха парите от Тeму, в Бокснау приложението веднага се появи надпис, че пратката е отказана.
Между другото, бях съхранила товарителницата на робота, който не пристигна. Проследих, че са го върнали в Полша (беше поръчка от Местен склад).

# 479
Ясно, значи сигурно няма надежда да дойде нещо.

Общи условия

Активация на акаунт